0 Comments

Endelig Score: Team USA 151, Team World 131

Mest Værdifulde Spiller: Miles Broer, Hvepse

Spil Info: Max Score | Video Højdepunkter

CHICAGO — Med en stor anden halvleg, Team USA slå Team World, 151-131, i 2020 NBA Rising Stars spil på United Center.

Team USA skød 63% Fra banen, og otte af de 10 amerikanere, der spillede scorede i dobbeltfigurer. De blev ledet af Golden State Warriorsarriors rookie Eric Paschall, der scorede 23 point på 10-til-13 skydning.,

Team Worldorld var i kontrol for det meste af den første halvdel. Den AMERIKANSKE bundet spillet på 67 på en Zion Williamson dunk med 1:10 tilbage i andet kvartal, og Williamson fjernede den backboard med en anden dunk kort tid derefter, men den Verden endte det halve på en 14-4 køre, adskilt af en Luka Doncic (Slovenien) buzzer-beater fra hinsides midcourt linje.føringen var 12 midtvejs gennem tredje kvartal, da den amerikanske bænk gik på et 27-5 løb for at vende spillet rundt, hvor 21 af de 27 point blev scoret af Charlotte Hornets., Miles Bridges afdækkede løbet ved at kaste bolden ud af glasset og smide det ned med sin højre hånd, og Team USA outscored Team Worldorld, 80-50, i anden halvdel.

ne.York Knicks rookie RJ Barrett (Canada) førte Team verden med et spil-høj 27 point og fem assists. Doncic sluttede med 16 point og fem assists, mens kollega All-Star Trae Young scorede 18 point og diskede en kamphøj syv assists. Bridges blev opkaldt spillets MVP, efterbehandling med 20 point, fem rebounds, fem assists og tre stjæler., 18illiamson scorede 18 punkter, men savnede sine tre chancer på et højdepunkt dunk i de sidste minutter.

efter seks år med US vs. Worldorld format er holdene endda med tre sejre hver.