Længste NHL-spil i Post-ekspansion æra

0 Comments

atmosfæren, Do-or-die mentaliteten og til sidst modtagelsen af det mest ikoniske trofæ i sport: der er ikke noget som playoff hockey.

hele vejen fra spil 1 i første runde til spil 7 i Stanley Cup-finalen ser dramaet aldrig ud til at ophøre, og intet øger det drama som overarbejde.,

Montreal Maroons Sweater (THW Arkiv)

i Modsætning til den regulære sæson, dette overarbejde ikke er en fem-minutters periode af tre-mod-tre hockey, der kan afgøres ved en spil-afgørende shootout. Holdene spiller fem-til-fem, indtil en vinder er kronet. Som du kan forestille dig, kan det nogle gange tage et stykke tid.

det længste sådanne spil i historien kom i 1936 mellem Detroit Red .ings og Montreal Maroons. Efter tre shutout perioder, de to hold trådte overarbejde., Fem perioder senere var scoren stadig 0-0. Efter hele 116 minutters overarbejde vandt Mud Bruneteau spillet for Red .ings i den sjette ekstra periode.

i de sidste 90 år har spillerne fået hurtigere og mere dygtige. På grund af dette afgøres spil ofte mere effektivt, hvilket gør endda to eller tre overtidsperioder en sjældenhed.

men i post-ekspansion æra, har der været en række spil, der har sivet ind i de tidlige timer af den følgende morgen., Uden yderligere ståhej, her er de fem største playoff-spil i de post-udvidelse æra:

Længste Post-Udvidelse Playoff Spil

Nej 6: Dallas Stars vs San Jose Sharks (Kan 4, 2008) – 129:03

Den Maj 4, 2008, over 18.000 fans pakket American Airlines Center i Dallas, Texas. Hjembyens trofaste kløede for at se deres stjerner tage serien og gå videre til den vestlige Konferencefinale.

da pucken faldt på spil 6, var desperation i luften., Dallas havde oprindeligt tjent en 3-0 føring i serien, før hajerne kæmpede tilbage for at mindske serieunderskuddet til kun 3-2.

efter en scoreless første periode optalte Anti Miettinen isbryderen 4:49 ind i den anden ramme. Takket være assists af Sergei andubov og Mike Modano, stjernerne var op 1-0.hajerne svarede tilbage mindre end to minutter ind i den tredje periode. Ryan CLO .es mål, assisteret af Craig nitte og Torrey Mitchell, ville fortsætte med at være det sidste mål scoret i næsten 90 minutters spil.,

Ryane Clowe fået overarbejde-tvinger mål for San Jose Sharks. (Gary A. Vasquez-OS PRESSWIRE)

tryk på begge hold var forbløffende. Hajerne var et mål væk fra at tvinge et spil 7 i San Jose, mens stjernerne var desperate efter at stoppe, hvad der kunne være blevet et af de største sammenbrud i NHL-historien.

efter 116 skud på mål, 142 hits, og 104 faceoffs, Brendan Morro.optalt serien-vindende mål 9:03 i fjerde overarbejde., Po .er-play tally markerede slutningen af det længste playoff-spil i Sharks-franchisehistorien.

No. 5: Vancouver Canucks vs. Dallas Stars (April. 11, 2007) – 138:06

det var Game 1 i første runde af 2007 Stanley Cup Playoffs, da Roberto Luongo fik sin første eftersæsonstart. Lidt vidste han, han ville spille mere end to kampe værd af perioder før natten blev gjort.

konkurrencen tog næsten syv hele rammer at beslutte – og det var en frem og tilbage kamp hele natten lang. Daniel Sedin åbnede scoringen mindre end fem minutter ind i spillet., Imidlertid, lidt over et minut senere, Brendan Morro.bundet tingene op på Po .er play.

RELATERET: “Den Sedin Tvillingerne og 1999 NHL Entry Draft”

Vancouver reageret via Mattias Ohlund ‘s power-play mål til at starte det andet billede, mens Dallas’ Trevor Daley potteplanter et mål mindre end fire minutter senere. Denne frem-og-tilbage udveksling fortsatte, indtil Canucks nabbed en 4-2 bly 7:36 ind i den tredje periode. Mindre end et minut senere gjorde Anti Miettinen det 4-3, før Ladislav Nagy bundet spillet med lidt over seks minutter tilbage i regulering.,

Med under to minutter tilbage i den fjerde overtidsperiode sendte Henrik Sedin den trofaste Vancouver hjem træt, men alligevel glad. Dallas goaltender Marty Turco sluttede aftenen med 51 sparer. I den anden ende af rinken stod en opstemt Luongo, der formåede at stoppe en kæmpestor 72 skud.

Henrik Sedin #33 af Vancouver Canucks skøjter med pucken under deres NHL-playoff kamp mod Dallas Stars på General Motors Sted på April 11, 2007 i Vancouver, Canada., Vancouver scorede i fjerde overarbejde for at vinde spillet 5-4. (Foto af Jeff Vinnick/Getty Images)

den syv-spil serie featured to flere overtimes. Efter at have taget en 3-1 serie bly, Canucks tabt spil 5 og 6 før du gemmer deres hud via en afgørende 4-1 sejr i spil 7. Deres anden runde serie mod Anaheim Ducks så to spil, der krævede dobbelt overarbejde. Selvom Vancouver var i stand til at tjene en sejr i et af disse møder, Anaheim tog serien i fem kampe og fortsatte med at vinde Stanley Cup.

Nej., 4: Capitalsashington Capitals vs. Pittsburgh Penguins (April. 24, 1996) – 139:15

Mellem kampen for Sidney Crosby versus Alexander Ovechkin, og de to hold bliver sammen for tre playoff-serie i de seneste fire sæsoner, Pittsburgh Penguins og Washington capitals har udviklet sig ganske rivaliseringen.

imidlertid var de to klubbers første runde serie i 1996 på et andet niveau. Hætterne havde en 2-1 føring i serien, og efter at have slået en 2-0 føring halvvejs gennem Game 4, var de inden for rækkevidde af en 3-1 serie bly på vej tilbage til Pittsburgh.,pingvinerne monterede et comeback, startende med et korthåndet mål fra Jaromir Jagr med mindre end to minutter tilbage i den anden ramme. Men mindre end et minut senere kom tingene ud af hånden.

Toddashingtons Todd Krygier og Pittsburghs Mario Lemieu.havde en slags uenighed: de to bundet hinanden i pingvinernes zoneone. Hovedstaden fik sin pind mellem benene på Lemieu., der blev banket til isen. Krygier gik efter ham og bankede sin hjelm af, før han kom tilbage i stykket.,

Mario Lemieux modtaget et spil forseelse i Spil 4 i Pittsburgh Penguins’ første-runde serie med Washington capitals i 1996. (Foto af Bruce Bennett Studios/Getty Images)

Det er sikkert at sige, Lemieux var ikke tilfreds med dette, som han gav sig til at skære Krygier bagfra. En wrestlingrestling kamp fulgte som Washingtonashingtons Pat Peake faldt handskerne og overfaldes på Lemieu.., Når støvet afgjort, Lemieu.og Peake blev afleveret spil misconducts mens Krygier blot modtaget en skrub mindre.

relateret: “Husk, hvad der gjorde Mario Lemieu.til den største”

fra den tredje periode blev fem roughing og to slashing mindreårige kaldt. I alt var der 75 straffeminutter uddelt mellem de to hold.

Petr Nedved var i stand til at udnytte en af Pittsburghs mange magtspil i den syvende periode. Han fakede et slagskud fra punktet, før han skøjte rundt om en spredt forsvarsmand og sendte en blooper mod nettet., Netashington netminder Olaf Kol .ig kæmpede gennem et hav af hætter og kuglepenne, men kunne ikke mønstre en redning.

med 15 sekunder tilbage i det fjerde overarbejde, bundede Penguins serien på to kampe og fortsatte med at vinde spil 5 og 6 for at komme videre. Pittsburgh blev til sidst slået ud af Florida Panthers i Eastern Conference-finalen, men deres syv-periode købt med hovedstæderne forbliver det tredje længste eftersæsonspil i post-ekspansions-æraen.

No. 3: Mighty Ducks of Anaheim vs Dallas Stars (April., 24, 2003) – 140:48

på syvårsdagen for den episke kamp mellem pingviner og hovedstæder stod stjernerne mod de mægtige ænder i Anaheim til Game 1 i deres anden runde serie. Det var første gang de to franchiser mødtes i eftersæsonen.Dallas var lige kommet tilbage fra et underskud på 2-1-serien til Edmonton Oilers i første runde med tre lige sejre. I den anden ende af banen stod de mægtige ænder., Det syvende frøede hold chokerede den anden frøede Detroit Red Wingsings med et feje

Jason Krog åbnede scoringen halvvejs gennem den første ramme, før Dallas’ Derian Hatcher reagerede på at binde spillet 1-1. I den anden periode pottede Rob Niedermayer et korthåndet mål, og fem minutter senere gav Steve Rucchin de mægtige ænder en 3-1 føring.

før slutningen af rammen trak Jason Arnott stjernerne inden for en. Anaheim var på nippet til at cementere sejren, da Brendan Morro.scorede med mindre end tre minutter at gå i regulering., Den sene tally tvunget hvad ville gå på at være i alt fem overtimes.

efter fire ekstra perioder var spillet stadig uafklaret. Efter en lang ventetid fandt et pas fra Adam Oates Petr Sykora for at sætte en stopper for slaget mindre end et minut ind i det femte overarbejde.

Adam Oates’ hjælpe hjulpet størkne et Spil 1 sejr til de Mægtige Ænder i Anaheim i den femte overarbejde periode., (Foto af Henry DiRocco / Getty Images)

Oates fortsatte med at score åbningsmålet for Game 2, som kun krævede et overarbejde. Anaheim formåede at hævde sejren og arbejdede sig til en 4-2-serie sejr. Efter at have fejet Minnesota Wildild i Westernestern Conference-finalen faldt Mighty Ducks til ne.Jersey Devils i Game 7 i 2003 Stanley Cup-finalen.

No. 2: Columbus Blue Jackets vs., Tampa Bay Lightning (August 11, 2020) – 150:27

der Kommer fra et Spil 5 vind-eller-gå-hjem-spil mod Toronto Maple Leafs to nætter tidligere i den indledende runde, Blå Jakker ikke har meget tid til at fejre, eller forberede sig til Spil 1 af deres matchup mod Lynnedslag. Det var lige meget. Absolut intet kunne have forberedt dem til den fem-overtidsserie, der åbnede thriller, der var episk på alle niveauer.,

Pierre-Luc Dubois fik de Blå Jakker på scorekortet først med et power play tally, blot 2:39 ind i spillet, men Brayden Punkt evened spillet mindre end fire minutter senere. Oliver Bjorkstrand satte Blue Jackets foran med et sent mål i anden periode, men kun 23 sekunder ind i tredje periode knyttede Yanni Gourde spillet på to. Det var en Eagle Scout-værdig knude…varede fem overtimes.,Brayden Point sluttede endelig spillet i den femte ramme af bonushockey og lancerede et skud, der fandt en spalte af plads over netminder Joonas Korpisalos skulder og under tværstangen. “Jeg ser bare en rullende puck, og jeg kaster den bare på nettet,” sagde Point efter at have tændt lampen og givet Lynet en 3-2 sejr. “Jeg sigter ikke rigtig. Bare slynge en der og heldig nok finder det et hjørne.”

det var en hård pille at sluge for den finske netminder, der sluttede med 85 sparer. Han stod på hovedet hele natten og gjorde utallige besparelser efter redning., Lynet havde en kæmpestor 187 skudforsøg, peppering ham hele natten lang.

i den anden ende af banen, ve .ina Trophy finalist Andrei Vasilevskiy registreret 61 sparer. De kombinerede 151 skud var mest i et NHL-spil, da ligaen officielt begyndte at spore statistikken i 1955-56.

den forbløffende statistik fra odyssey on ice inkluderede Blue Jackets’ forsvarer Seth Jones, der logger en NHL-rekord 65 minutter, seks sekunder istid. På trods af skøjteløb i over en time sagde Jones, at han følte sig “fin” efter spillet., Holdkammerat Zach .erenski var den eneste anden spiller til toppen 60 minutter istid (61:14).

“Der var træthed i alle ender–mentalt og fysisk. Det var ikke for svært at sove efter spillet,” sagde Kevin Shattenkirk med et grin.

“Jeg kan huske, at jeg kiggede på min laksesalat og ville spise den hele tiden i løbet af spillet, men tænkte, at det kunne bryde karmaen, så jeg blev sulten, sagde smilende Bolts træner Jon Cooper.

i en interessant smule trivia registrerede hver skater for begge hold mindst et skud på mål under spillet. Den eneste undtagelse? Cam Atkinson., På trods af næsten 40 minutters istid, den fremadrettede, der har seks sæsoner med 20 eller flere mål, kunne ikke tage et enkelt skud.

Cam Atkinson, Columbus Blue Jackets (Amy Irvin / Hockey Forfattere)

“Det var en uvirkelig præstation af begge hold, men især af både goaltenders,” sagde Bolte blueliner Victor Hedman. “De kommer ikke til at sidde på bænken i et par minutter, de skal være skarpe hele tiden.,”

i omklædningsrummet mellem perioder var der masser af grin og sjov rundt. “Jeg ved ikke, om det bare er fordi vi var så udmattede, at det var det eneste, vi kunne gøre, eller hvad det var,” sagde Bolts for .ard Tyler Johnson. “Det er et andet spil. Jeg er stolt af at være en del af det, men samtidig ved jeg ikke, om jeg nogensinde vil gøre det igen.”

mens spillet vil blive husket af fans, spillere og medier, den triste del om det… på grund af COVID-19 var der ingen i bygningen, der var vidne til det.

No. 1: Philadelphia Flyers vs., Pittsburgh Penguins (Maj 4, 2000) – 152:01

Slaget ved Pennsylvania er en ikonisk rivalisering i hockey, og det føles passende, at de to kombattanter har rekorden for det længste playoff-spil i post-ekspansion æra.relateret: “Pennsylvania Hockey: en lang, stolt historie”

Philadelphia Flyers befandt sig i et 2-0 hul i anden runde serien. Efter at have droppet begge spil 1 og 2, oddsene blev stablet mod dem, da de fløj ind i Pittsburgh for spil 3 og 4., Flyers var i stand til at tage Game 3 med en score på 4-3 i overarbejde, men Game 4 tog lidt længere tid at beslutte.Pittsburghs Ale.Kovalev åbnede scoringen mindre end tre minutter i regulering. I de næste 42 minutters spil var det en klassisk goaltender-duel. Pingviner netminder Ron Tugnutt gav endelig plads i 4:47 ind i tredje periode. En John LeClair po .er-play mål knyttede ting på 1-1.

Ale.Kovalev åbnede scoringen for, hvad der ville blive det længste NHL-slutspil i post-ekspansion æra., (Icon SMI)

imidlertid genoptog målmandduellen og varede i yderligere fem perioder med spil. Halvvejs gennem det femte overarbejde havde der ikke været et Po .er play tildelt begge sider i næsten 40 minutters spil. Det var en fem-til-fem kamp til mål, og Philadephia fik det sidste ord.12:01 ind i den femte ekstra ramme-og 152:01 ind i spillet som helhed – hævdede Keith Primeau sejr for sine kolleger. Mændene i orange fortsatte med at vinde spil 5 og 6 for at sende pingvinerne hjem til Pittsburgh.,Philadelphia kæmpede i Eastern Conference-finalen. De havde tjent en 3-1 føring i serien, men kollapsede og tabte spil 5 til 7 til Devils.

ligaen har gennemgået en enorm transformation gennem det sidste årti. Teams har valgt en hurtigere, mere offensivt begavet tilgang modsætning til at opbygge deres vagtplaner omkring kropslighed eller forsvar – et fælles tema i 1990’erne og begyndelsen af 2000’erne. Dette har syntes at gøre flere-overarbejde spil en sjældenhed, som lovovertrædelser, der er mere i stand til at besejre den indsigende netminders.,hockey er dog nok den mest uforudsigelige af de fire store nordamerikanske sportsgrene. Det ser ud til, at hver sæson tilskuere er i en slags overraskelse, om det er en forbløffende forstyrrelse eller en uklar rekord, der bliver brudt.

med det i tankerne er jeg sikker på, at et andet spil vil deltage i denne liste en dag – før snarere end senere. Indtil da vil vi reflektere kærligt over hockeys fortid og se som dagens spil udfolde, ivrigt foregribe det næste must-see øjeblik.