Kenellä on eniten voittoja PGA Tourin historiassa?

0 Comments

Tiger Woodsia pidetään yleisesti kaikkien aikojen suurimpana golfarina. Nyt 44-vuotiaalla on nimiinsä 81 täysosumaa ja 15 major-mestaruutta. Parhaimmillaan Woods hallitsi lajia näyttävämmin kuin ehkä kukaan muu urheilija koskaan. Vaikka hän on ehkä kaikkien aikojen paras, Woods ei itse asiassa pidä hallussaan PGA Tourin historian eniten voittoja. Kuka on sidottu Woodsiin ja montako voittoa heillä on?,

Jack Nicklaus, Ben Hogan ja Arnold Palmer ovat kaikki virheelliset

aiheeseen LIITTYVÄT: Kuinka Paljon Golfarit Tekevät Voittaa Turnaus PGA Tour?

Oikea takana Tiger Woods, nimiä, kuten Jack Nicklaus, Ben Hogan ja Arnold Palmer ovat usein mainittiin kuin seuraavaksi paras kaikkien aikojen listalla.

Nicklaus voitti ällistyttävä 73 kertaa PGA-Kiertueella. Vuosina 1962-1978 Nicklaus ei mennyt yhtään vuotta voittamatta ainakaan kahdesti. Hän voitti tuona aikana keskimäärin neljä turnausta vuodessa., Nicklausilla on myös kaikkien aikojen suurimmat voitot 18. Edes Woods ei voi väittää niin montaa.

ottelun oli yksi suloisimmista keinut golf historia, ja se on käännetty 64 voittoja Kiertueella. Vuonna 1946 Hogan voitti naurettavan 13 kertaa. Hän voitti urallaan myös kahdeksan Majoria kuuden vuoden aikana.

Palmer on aivan Hoganin takana 62 PGA Tourin voitolla. Lisäksi hän saavutti kahdeksan major-mestaruutta, joista neljä voittoa Mastersissa. Yhdessä Niklausin ja Gary Playerin kanssa Palmer osui Augusta Nationalin avausheittoon kuolemaansa asti vuonna 2016.,

Sam Snead on sidottu Tiger Woods eniten voittoa PGA Tour historia

aiheeseen LIITTYVÄT: Dustin Johnson Taisteli Kokaiinin Käyttö ja Suuria Sydänsuruja Tulla Yksi Parhaista Golfin Maailmassa

Sam Snead ei ole yhtä suosittu nimi, kuten Nicklaus, Hogan, tai Palmer, mutta hän on itse asiassa enemmän voittoa kuin kaikki kolme legendoja. Itse asiassa, Snead on sidottu Tiger Woods eniten voittoja PGA Tourin historiassa 82 voittoa.

Snead voitti ensimmäisen turnauksensa vuonna 1936 ja viimeisen vuonna 1965., Hänen ensimmäisen ja viimeisen voittonsa 29 vuoden ero on golfhistorian suurin.

Snead voitti seitsemän suurta mestaruutta uransa aikana, ja hän melkein voitti urallaan grand slam. Hän ei koskaan voittanut US Openia, vaikka sijoittui kilpailussa toiseksi neljä kertaa.,

Tiger Woods tarvitsee vain yksi voittaa rikkoa Sam Snead ennätys

aiheeseen LIITTYVÄT: Tiger Woods Teki Jotain 20 Vuotta Sitten Tänään, Että ei Koskaan voi saavuttaa Golf Jälleen

Tiger Woods saattaa jo katsottava suurin golfari kaiken aikaa, mutta hän voi sinetöidä hänen paikkansa huipulla PGA Tour vuori toinen voitto. Woods tarvitsee vain yhden voiton päästäkseen 83: een ja ohittaakseen Sam Sneadin kaikkien aikojen eniten.

se ei ole 44-vuotiaalle Woodsille poissuljettu., Hänhän on puolustava Masters-mestari. Hän voitti myös 82.turnauksensa vain yhdeksän kuukautta sitten ZOZON MM-kilpailuissa 2019.

Woods on pelannut kevyempi aikataulu tänä vuonna, mutta se on niin hän voi pysyä terveenä ja tuoreena liigaan ja isompia turnauksia tulossa syksyllä. Esto katastrofaalinen vammoja tai varhaiseläkettä, Woods saavat 83 ja sementti hänen asemansa aikojen paras golfaaja elää.