lääkärit havaitsivat sydänvian Smithin saatua lievän aivohalvauksen vuoden 2003 puolivälissä.

mutta hän kilpaili jälleen rodeossa kaksi kuukautta sydänleikkauksen jälkeen.

Smith jäi National Finals Rodeo joka vuosi, mutta 38-vuotiaan 10 matkan Thomas & Mack Center for tapahtuma on 50-vuotisjuhlaa tänä vuonna on tuotettu hänen ensimmäinen calf roping maailmanmestaruuden.

”se, mitä haluan sanoa ihmisille, ei ole koskaan luovuttamista”, hän sanoi., ”Äidilläni on sanonta:’ jatka samaan malliin, niin pääset sinne, minne olet menossa.”Se on vähän vanha sanonta … olen sanonut sen itselleni tuhansia kertoja.”

Smith, jotka tarvitsevat suojella hänen Nro 1 asema NFR sijoitukset lauantai-iltana, sijoittui toiseksi viimeinen 10 go-kierroksilla ansaita $13,251 yhdessä $42,999 NFR bonus työntää hänen kausi yhteensä $181,400.

Hän apajille Hunter Herrin Apache, Okla., noin 2 200 dollarilla.

”minun piti vain mennä niin nopeasti kuin pystyin”, Smith sanoi nimikkokilpailustaan., ”Minulla oli (aggregaatti otsikko) siellä, mutta samaan aikaan, olisin uhkapeliä, että $43,000 varten kultainen solki.”

lauantai-illan osallistuminen 17,879 toi epävirallinen 10-päivä yhteensä 172,747 — tapahtuma on alhaisin sitten vuoden 2001.

ALL-AROUND

Trevor Brazile, ainoa NFR kilpailija kilpailee kaksi tapahtumaa, clinched maailma all-around otsikko tiistaina. Hän päätti vuoden kokonaisansioilla 419 868 dollaria.

Hän tuli ensimmäinen Professional Rodeo Cowboys Ry kilpailija voittaa yli $3 miljoonaa euroa vuonna uransa $3,027,539.,

paljaalla Ratsastaminen

Justin McDaniel Porumista, Oklasta. käytetty dominoi NFR siirtää runkosarjan rahaa johtaja Steve Dent mestaruudesta.

McDaniel, 22, alkoi Finaalissa sijoittui kolmanneksi maailman, mutta valmiin ensimmäisessä Finaalissa sijoitukset ja voitti 10-päivä yhteensä $126,292 kausi yhteensä $216,967. Hän ylitti Dentin 6 100 dollarilla.

McDaniel teki NFR-ennätyksen tekemällä 859 pistettä 10 Headilla.

”se vie tanssiparilta, ja piirsin joka kierroksella mahtavan”, hän sanoi.,

Go-round voittaja: Tilden Hooper Karthagon, Texas; 90 pistettä Classic Pro Rodeo on Scarlet on Web –

NFR titlist: McDaniel

maailmanmestari: McDaniel

STEER PAINI

Luke Banquinho Los Alamos, Kalifornia., voitti NFR: n mestaruuden ja kauden toisen maailmanmestaruutensa 242 018 dollarilla.

Sijoittaminen toiseksi viimeisellä kierroksella auttoi häntä voittaa mestaruuden $71,000.

”en nukkunut viime yönä kovin hyvin, mietin mitä tapahtuisi”, Branquinho sanoi., ”Tiesin, että minulla oli hyvä ohjata, ja tiesin, että minulla oli mahdollisuus win hyvä rahaa, joka olisi huolehtinut kaikesta.”

Go-round voittaja: Todd Suhn North Platte, Neb.; 3,4 sekuntia

NFR titlist: Branquinho

maailmanmestari: Branquinho

TEAM ROPING

Logandale on Randon Adams aloitti Arizonan Matt Sherwood tulla ensimmäinen Nevadan voittaa team roping mm-kisat ja ensimmäinen Etelä-Nevadan voittaa mitään rodeo maailmanmestaruuden vuodesta 1946.

Go-round voittajat: Header Colter Todd Marana, Ariz., ja Cesar de la Cruz, Tucson; 4.,0 sekuntia,

NFR titlists: Matt Sherwood (header), Randon Adams (heeler)

maailmanmestarit: Sherwood ja Adams

SATULA BRONC RATSASTUS,

Cody Wright of Milford, Utah, oli maailman mestaruuden ratkaisi ennen kuin mielissään pois viimeisellä kierroksella. Hän sijoittui edelleen kolmanneksi NFR: n sijoituksissa.

Go-round voittaja: Rod Heinää ja Wildwood, Alberta; 89 pistettä Powder River Miss Kovis

TYNNYRI KILPA –

”olen erittäin ylpeä ja erittäin ylpeitä siitä, että Kanadan tänään, ja se merkitsee paljon saada ensimmäinen barrel racing world championship, että pääsemme kotiin Kanadaan,” sanoi Lindsay Sears, joka voitti hänen ensimmäinen mestaruutensa perjantaina.

Go-round voittaja: Terra Bynum Colorado City, Texas; 13,7 sekuntia,

NFR titlist: Moody ’

maailmanmestari: Lindsay Sears

SONNI RATSASTUS

J. W., Harris kattoi kuusi hänen 10 bulls voittaa NFR nimi ja $96,364, työntää hänet ohi runkosarjan rahaa johtaja Mahdollisuus Smart Philadelphia, Neiti.

Harris viimeisteli 208 437 dollaria voittaakseen Smartin 16 000 dollarilla.

go-round winner: Shawn Proctor of Tooele, Utah; 82,5 pistettä Burch Rodeon Magic Man.

NFR titlist: Harris,

maailmanmestari: Harris,