Pisin NHL-Pelejä Post-Laajennus Aikakausi

0 Comments

tunnelmaa, tee-tai-die mentaliteetti ja, lopulta, vastaanotto tunnetuimmista pokaalin urheilu: ei ole mitään aivan kuten playoff-lätkää.

Koko Peli 1 ensimmäisen kierroksen Game 7 Stanley Cupin finaalissa, draama ei tunnu koskaan lopettaa, ja mitään kärjistää, että draama kuin ylitöitä.,

Montreal Maroons Pusero (THW Arkistot)

toisin Kuin runkosarjassa, tämä ylitöitä ei ole viiden minuutin ajan kolme-kolme-hockey, joka voi olla ratkaistu peli-päättää shootout. Joukkueet pelaavat viisi vastaan viisi, kunnes voittaja kruunataan. Kuten voitte kuvitella, se voi joskus kestää jonkin aikaa.

historian pisin tällainen peli tuli vuonna 1936 Detroit Red Wingsin ja Montreal Maroonsin välillä. Kolmen nollapelin jälkeen joukkueet etenivät jatkoajalle., Viisi jaksoa myöhemmin tilanne oli vielä 0-0. Huikean 116 minuutin jatkoajan jälkeen Mud Bruneau voitti ottelun Red Wingsille kuudennessa jatkoerässä.

viimeisen 90 vuoden aikana pelaajista on tullut nopeampia ja taitavampia. Tästä johtuen pelit päätetään usein tehokkaammin, mikä tekee jopa kaksi tai kolme jatkoaikaa harvinaisuudeksi.

Kuitenkin, post-laajennus aikakausi, on ollut useita pelejä, jotka on trickled osaksi varhain seuraavana aamuna., Pitemmittä puheitta, tässä ovat viisi pisin playoff-pelejä post-laajennus era:

Pisin Post-Laajennus Playoff-Pelit

Nro 6: Dallas Stars vs. San Jose Sharks (Voi 4, 2008) – 129:03

4. Toukokuuta, 2008, yli 18000 fanit pakattu American Airlines Center Dallas, Texas. Kotikaupunki uskolliset olivat kutina nähdä niiden Tähdet ottaa sarjan ja siirtyä Läntisen Konferenssin Finaalissa.

Kun kiekko putoaa Pelistä 6, epätoivo oli ilmassa., Dallas oli alun perin ansainnut 3-0 johtoon sarjassa, ennen kuin Hait taisteli takaisin hiipua sarja alijäämä vain 3-2.

pisteettömän ensimmäisen jakson jälkeen Anti Miettinen taltioi jäänmurtajan ajassa 4:49 toiseen runkoon. Kiitos auttaa Sergei Zubov ja Mike Modano, Tähdet olivat 1-0.

Sharks vastasi takaisin alle kaksi minuuttia kolmanteen erään. Ryan Clowe on tavoite, jota avustaa Craig Rivet ja Torrey Mitchell, voisi olla viimeisen maalin teki lähes 90 minuuttia pelata.,

Ryane Clowe teki ylitöitä-pakottaa maalin San Jose Sharks. (Gary A. Vasquezin-MEILLE PRESSWIRE)

paine molemmat joukkueet oli ällistyttävää. Sharks oli yhden maalin päässä pakottamisesta Game 7 San Josessa, kun Stars oli epätoivoinen pysäyttää mitä olisi voinut tulla yksi suurimmista romahduksia NHL historiassa.

sen Jälkeen, kun 116 laukausta maalia kohti, 142 osumia, ja 104 kunnolla, Brendan Morrow sopii yhteen sarjan-voittomaalin 9:03 neljänteen ylitöitä., Ylivoimapeli merkitsi loppua Sharksin seurahistorian pisimmälle pudotuspelipaikalle.

nro 5: Vancouver Canucks vs. Dallas Stars (Huhtikuu. 11, 2007) – 138:06

se oli Game 1 ensimmäisellä kierroksella 2007 Stanley Cupin pudotuspeleissä, kun Roberto Luongo sai ensimmäisen postseason alku. Vähän hän tiesi, että hän pelaisi yli kahden ottelun verran kausia ennen illan loppua.

kilpailu vei lähes seitsemän kokonaista ruutua päättämään – ja se oli läpihuutojuttu koko yön. Daniel Sedin avasi maalinteon alle viiden minuutin pelin., Reilua minuuttia myöhemmin Brendan Morrow kuitenkin tasoitti tilanteen ylivoimapelissä.

aiheeseen LIITTYVÄT: ”, Että Sedin Kaksoset ja 1999 NHL Entry Draft”

Vancouver vastasi kautta Mattias Ohlund on teho-play tavoite aloittaa toisen kuvan, kun Dallasin Trevor Daley pussitettu tavoite alle neljä minuuttia myöhemmin. Tämä back-ja edestakaisin vaihto jatkui, kunnes Canucks nappasi 4-2 johtoon 7:36 kolmannella kaudella. Alle minuutti myöhemmin, Anti Miettinen teki 4-3, ennen kuin Ladislav Nagy tasoitti pelin vain kuusi minuuttia jäljellä asetuksessa.,

kun neljättä jatkoaikaa oli jäljellä vajaat kaksi minuuttia, Henrik Sedin lähetti Vancouverin uskollisen kotiin väsyneenä, mutta tyytyväisenä. Dallasin maalivahti Marty Turco viimeisteli illan 51 torjunnalla. Kaukalon toisessa päädyssä seisoi eloisa Luongo, joka onnistui pysäyttämään huikeat 72 laukausta.

Henrik Sedin #33 Vancouver Canucks luistimet kiekko aikana NHL playoff peli vastaan Dallas Stars General Motors Place huhtikuu 11, 2007 Vancouverissa, Kanadassa., Vancouver haki neljännellä jatkoajalla voiton maalein 5-4. (Kuva: Jeff Vinnick/Getty Images)

seitsemän pelin sarja varustellun kaksi overtimes. Ottamisen jälkeen 3-1-sarjan johtoon, Canucks hävisi Pelit 5 ja 6 ennen tallentamista niiden ihon kautta ratkaiseva 4-1 voitto Game 7. Toisen kierroksen ottelusarjassa Anaheim Ducksia vastaan nähtiin kaksi ottelua, jotka vaativat kaksinkertaista jatkoaikaa. Vaikka Vancouver oli mahdollisuus ansaita voitto yksi niistä kokouksista, Anaheim otti sarjan viisi peliä ja voitti Stanley Cupin.

Ei., 4: Washington Capitals vs. Pittsburgh Penguins (Huhtikuu. 24, 1996) – 139:15

Välinen taistelu Sidney Crosby vs. Alexander Ovechkin, ja kaksi joukkuetta saada yhdessä kolme playoff-sarjan viimeiset neljä vuodenaikaa, Pittsburgh Penguins ja Washington Capitals ovat kehittyneet varsin kilpailu.

kuitenkin kahden seuran ensimmäisen kierroksen sarja vuonna 1996 oli toisella tasolla. Caps järjestetään 2-1 sarjassa ja sen jälkeen snagging 2-0 johtoon puolivälissä Peli 4, he olivat ulottuville 3-1-sarja johtaa nimikkeen takaisin Pittsburghiin.,

Pingviinit asennettu comebackin, alkaen short-handed maalia Jaromir Jagr alle kaksi minuuttia jäljellä toisella runko. Vajaa minuutti myöhemmin tilanne karkasi kuitenkin käsistä.

Washington Todd Krygier ja Pittsburgh on Mario Lemieux oli erimielisyyttä lajittelee: kaksi sidottu toisiinsa kiinni Pingviinit’ zone. Pääkaupunki sai mailansa jäälle kaadetun Lemieux ’ n jalkojen väliin. Krygier lähti perään koputtaen kypäränsä pois ennen kuin pääsi takaisin peliin.,

Mario Lemieux sai pelikiellon Game 4 Pittsburgh Penguins’ ensimmäisen kierroksen sarjan Washington Capitals vuonna 1996. (Kuva: Bruce Bennett Studios/Getty Images)

Se on turvallista sanoa, Lemieux ei ollut tyytyväinen tähän, kun hän eteni leikata Krygier takaapäin. Seurasi painiottelu, kun Washingtonin Pat Peake pudotti hanskat ja hyökkäsi Lemieux ’ n kimppuun., Kun pöly laskeutui, Lemieux ja Peake saivat pelivirheitä, kun taas Krygier sai vain karkean alaikäisen.

aiheeseen LIITTYVÄT: ”Muistaa, Mitä Teki Mario Lemieux ’n Suurin”

kolmannen kauden eteenpäin, viisi rouhinta-ja kaksi leikkaamalla alaikäisten kutsuttiin. Joukkueiden välillä jaettiin yhteensä 75 jäähyminuuttia.

Petr Nedved pääsi hyödyntämään yhtä Pittsburghin monista ylivoimapeleistä seitsemännessä erässä. Hän lavasti lämäri näkökulmasta ennen luistelu ympäri rönsyilevän puolustaja ja lähetti blooper kohti net., Washington netminder Olaf Kolzig taisteli läpi meri Caps ja kyniä, mutta ei voinut kerätä säästää.

15 sekuntia jäljellä viimeisellä ylitöitä, Pingviinit sidottu sarja kaksi peliä kappaleelta ja jatkoi voittaa Pelejä, 5 ja 6 eteenpäin. Pittsburgh lopulta tyrmäsi Florida Panthers itäisen konferenssin finaalissa, mutta heidän seitsemän kauden ostettu Capitals on edelleen kolmanneksi pisin postseason peli jälkeisen laajennuksen aikakaudella.

Nro 3: Mighty Ducks of Anaheim vs. Dallas Stars (Ks., 24, 2003) – 140:48

seitsemän vuotta siitä, kun eeppinen taistelu välillä Penguins ja Capitals, Tähdet, edessä pois vastaan Mighty Ducks of Anaheim Peli 1 heidän toisen kierroksen sarja. Se oli ensimmäinen kerta, kun kaksi franchising kokoontui postseason.

Dallas oli juuri kääntynyt 2-1-sarjan alijäämä Edmonton Oilersin ensimmäisen kierroksen kolme suoraa voittoa. Kaukalon toisessa päässä seisoi Mighty Ducks., Seitsemäs-siemenineen joukkue järkytti toisen kylvetään Detroit Red Wings lakaista

Jason Krog avasi pisteytys puolivälissä ensimmäinen kuva ennen Dallasin-Derian Hatcher vastasi, sitoa pelin 1-1. Toisella kaudella, Rob Niedermayeria, pussitettu lyhyt-kädellä maaliin ja viisi minuuttia myöhemmin Steve Rucchin käsin Mighty Ducks 3-1 johtoon.

ennen kehyksen loppua Jason Arnott piirsi tähdet yhteen. Anaheim oli partaalla sementillä voittaa, kun Brendan Morrow teki alle kolme minuuttia jäljellä asetuksessa., Myöhäinen tally pakotti siihen, mitä jatkuisi yhteensä viisi yliaikaa.

neljän jatkoajan jälkeen peli oli vielä ratkaisematta. Pitkän odotuksen jälkeen, syötön Adam Oates totesi, Petr Sykora lopettamaan taistelu alle minuutin viidenteen ylitöitä.

Adam Oates’ auttaa auttoi jähmettyä Peliä 1 voitto Mighty Ducks of Anaheim viidennellä jatkoajalla., (Kuva: Henry DiRocco/Getty Images)

Oates meni pisteet avaaminen tavoite Peli 2, jolloin tarvitaan vain yksi ylityö. Anaheim onnistui lunastamaan voiton ja raivasi tiensä 4-2-sarjan voittoon. Sen jälkeen lakaistaan Minnesota Wild Läntisen Konferenssin Lopullinen, Mighty Ducks kaatui New Jersey Devils Game 7 vuoden 2003 Stanley Cupin finaalissa.

No. 2: Columbus Blue Jackets vs., Tampa Bay Lightning (elokuu 11, 2020) – 150:27

Tulossa pois Pelin voittaa 5-tai-go-peli kotona vastaan Toronto Maple Leafs kaksi yötä aiemmin karsintaan, Blue Jackets ei ole paljon aikaa juhlia tai valmistautua Peli 1 niiden matchup vastaan Salama. Ei sillä ollut väliä. Ehdottomasti mikään ei olisi voinut valmistaa heitä viisi-ylityöt-sarja avaa trilleri, joka oli eeppinen joka tasolla.,

Pierre-Luc Dubois sai Sinisen Takit scoresheet ensin power play-tally, vain 2:39 peliin, mutta Brayden Point tasoitti pelin alle neljä minuuttia myöhemmin. Oliver Bjorkstrand laittaa Blue Jackets eteenpäin myöhään tavoite toisella kaudella, mutta vain 23 sekuntia kolmannen kauden, Yanni Gourde solmitut pelin kaksi. Se oli Partiolaisten arvoinen solmu, joka kesti viisi kertaa.,

Brayden Point lopulta päättyi peli viides runko bonus jääkiekko, käynnistämällä laukaus löysi suikale tilaa edellä netminder Joonas Korpisalo olkapäälle ja alle cross bar. ”Näen vain liikkuvan kiekon ja heitän sen vain verkkoon”, Point sanoi sytytettyään lampun ja annettuaan Salamalle 3-2-voiton. ”En oikeastaan tähtää. Lyö vain yksi sinne ja onni, että se löytää kulman.”

– Se oli kova pala nieltäväksi suomen netminder joka sijoittui 85 säästää. Hän seisoi päässään koko yön tehden lukemattomia pelastuksia pelastuksen jälkeen., Lightningilla oli huimat 187 laukausta, jotka peittelivät häntä koko yön.

toisessa päässä kaukalossa, Vezina Trophy-finalisti Andrei Vasilevskiy rekisteröity 61 säästää. Yhteensä 151 laukausta oli eniten NHL-ottelussa sen jälkeen, kun liiga alkoi seurata tilastoa virallisesti vuosina 1955-56.

ällistyttävää tilastot odyssey jäällä mukana Blue Jackets’ puolustaja Seth Jones, hakkuut on NHL-ennätys 65 minuuttia, kuusi sekuntia jää aikaa. Yli tunnin luistelusta huolimatta Jones sanoi tuntevansa olonsa” hyväksi ” pelin jälkeen., Joukkuetoveri Zach Werenski oli 60 minuutin jääajan (61:14) ainoa huippupelaaja.

”kaikissa päissä oli väsymystä–henkistä ja fyysistä. Ei ollut liian vaikeaa mennä nukkumaan pelin jälkeen, Kevin Shattenkirk sanoi virnistäen.

”muistan vilkuilla minun lohi salaatti ja haluavat syödä sitä koko ajan pelin aikana, mutta se voisi hajottaa karma, joten olin nälkäinen, sanoi hymyillen Pultit valmentaja Jon Cooper.

mielenkiintoisessa triviassa kummankin joukkueen jokainen luistelija rekisteröi vähintään yhden laukauksen maalia kohti ottelun aikana. Yksinäinen poikkeus? Cam Atkinson., Vaikka lähes 40 minuuttia jäälle, eteenpäin, joka on kuusi vuodenaikaa 20 tai enemmän maalia, ottanut yhden laukauksen.

Cam Atkinson, Columbus Blue Jackets (Amy Irvin / Hockey Writers)

”Se oli epätodellinen suorituskyky molemmat joukkueet, mutta erityisesti molemmat maalivahdit,” sanoi Pultit blueliner Victor Hedman. ”He eivät saa istua penkillä pari minuuttia, heidän täytyy olla teräviä koko ajan.,”

pukukopissa jaksojen välissä riitti naurua ja pelleilyä. ”En tiedä, johtuuko se siitä, että olimme niin uupuneita, että se oli ainoa asia, mitä pystyimme tekemään tai mitä se oli”, Bolts-hyökkääjä Tyler Johnson sanoi. ”Se on eri peli. Olen ylpeä siitä, että saan olla mukana, mutta samalla en tiedä, haluanko tehdä sitä enää koskaan.”

– Vaikka peli muistetaan fanit, pelaajat ja median keskuudessa, surullinen osa siitä… koska COVID-19, ei ollut yksi rakennus todistamaan se.

No. 1: Philadelphia Flyers vs., Pittsburgh Penguins (Voi 4, 2000) – 152:01

Battle of Pennsylvania on ikoninen kilpailu jääkiekossa, ja se tuntuu sopivalta, että kaksi taistelijoiden pidä ennätys pisin playoff-peli post-laajennus aikakausi.

aiheeseen LIITTYVÄT: ”Pennsylvania Jääkiekko: Pitkä, Ylpeä Historia”

Philadelphia Flyers löysi itsensä 2-0 reiän aikana toisen kierroksen sarja. Pudotettuaan molemmat pelit 1 ja 2, kertoimet olivat pinottu niitä vastaan, kun he lensivät Pittsburgh pelejä 3 ja 4., Flyers vei ottelun 3 lukemin 4-3 jatkoajalla,mutta Game 4 kesti hieman kauemmin päättää.

Pittsburghin Alex Kovalev avasi maalitilin alle kolmen minuutin sisään. Seuraavat 42 minuuttia pelattiin klassisena maalivahtien kaksintaisteluna. Penguins netminder Ron Tugnutt lopulta väistyi 4: 47 osaksi kolmannen kauden. John Leclairin ylivoimamaali tasoitti tilanteen 1-1: een.

Alex Kovalev avasi pisteytyksen, mitä olisi tullut pisin NHL: n playoff-pelin jälkeisessä laajentumisen aikakausi., (Kuvake SMI)

Kuitenkin, maalivahti kaksintaistelu jatkui ja kesti vielä viisi kausia pelata. Viidennen jatkoajan puolivälissä kummallekaan osapuolelle ei ollut myönnetty ylivoimapeliä lähes 40 minuuttiin. Ottelu päättyi viidellä viittä vastaan, ja Filadephia sai viimeisen sanan.

12:01 viidenteen ylimääräistä runko – ja 152:01 peliin kokonaisuutena – Keith Primeau väitti voitto hänen kaveri Lentolehtisiä. Orangen miehet etenivät Otteluvoittoihin 5 ja 6 lähettääkseen Penguinsin takaisin kotiin Pittsburghiin.,

Philadelphia taisteli itäisen konferenssin finaalissa. He olivat ansainneet 3-1-johdon sarjassa, mutta romahtivat häviten Pelit 5-7 Devilsille.

liiga on käynyt läpi valtavan muodonmuutoksen koko viime vuosikymmenen. Joukkueet ovat valinneet nopeampi, enemmän loukkaavasti lahjakas lähestymistavan vastakohtana rakennus niiden työvuorolistat noin fyysisyys tai puolustus – yhteinen teema 1990-luvulla ja 2000-luvun alussa. Tämä on tuntunut tehdä useita ylitöitä pelejä harvinaisuus, koska rikokset ovat enemmän pystyy kukistamalla vastustajan netminders.,

jääkiekko on kuitenkin kiistatta arvaamattomin neljästä suuresta pohjoisamerikkalaisesta urheilusta. Näyttää siltä, että joka kausi katselijat ovat jonkinlaisia yllätys, olipa se ällistyttävä järkyttynyt tai hämärä ennätys rikotaan.

sillä mielellä olen luottavainen, että toinen peli liittyy tähän listaan jonain päivänä – ennemmin kuin myöhemmin. Siihen asti pohdimme lämmöllä jääkiekon menneisyyttä ja katsomme tämän päivän pelin edetessä innokkaasti ennakoiden seuraavaa must see-hetkeä.