Hvem som Har Flest Seire på PGA Tour-Historien?

0 Comments

Tiger Woods er allment betraktet som den største golfspiller å stadig leve. Nå er 44-åringen har 81 total gevinst og 15 store mesterskap til hans navn. I sin beste alder, Skog dominert sporten mer imponerende enn kanskje noen annen utøver noensinne har. Selv om han er muligens den største av dem alle, Skogen faktisk ikke holder rekorden for flest seire på PGA-Touren historie for seg selv. Så, hvem er knyttet til Skog, og hvor mange ganger har de?,

Jack Nicklaus, Ben Hogan, og Arnold Palmer er alle feil

i SLEKT: Hvor Mye Må Golfere Gjøre for å Vinne en Turnering på PGA-Touren?

Rett bak Tiger Woods, navn som Jack Nicklaus, Ben Hogan, og Arnold Palmer er ofte nevnt som den nest beste på all-time-listen.

Nicklaus vant en forbløffende 73 ganger på PGA-Touren. Fra 1962-1978, Nicklaus gikk ikke et eneste år uten å vinne minst to ganger. Han vant et gjennomsnitt av fire turneringer per år i løpet av dette spennet., Nicklaus har også de fleste store seire av all tid med 18. Ikke engang Skogen kan hevde at mange.

Hogan hadde en av de søteste svinger i golf historie, og det er oversatt til 64 seire på Tur. I 1946, Hogan vunnet en latterlig 13 ganger. Han har også vunnet åtte hovedfag i løpet av seks år i løpet av sin karriere.

Palmer er rett bak Hogan med 62 PGA Tour-vinner. Han har også vunnet åtte store mesterskap, inkludert fire seire på The Masters. Sammen med Niklaus og Gary Player, Palmer treffe åpningen utslag på Augusta National frem til sin død i 2016.,

Sam Snead er likt med Tiger Woods for flest seire på PGA-Touren historie

i SLEKT: Dustin Johnson Kjempet mot Bruk av Kokain og Stor Hjertesorg til å Bli En av de Beste Golfspillerne i Verden

Sam Snead er ikke så populært et navn som Nicklaus, Hogan, eller Palmer, men han har faktisk flere gevinster enn alle tre legender. Faktisk, Snead er likt med Tiger Woods for flest seire på PGA Tour-historien med 82 seire.

Snead vant sin første turnering i 1936, og hans siste i 1965., Den 29 år gap mellom hans første og siste seire er den største i golf historie.

Snead vant sju store mesterskap i løpet av sin karriere, og han nesten vant karriere grand slam. Han har aldri vunnet US Open tross for etterbehandling som runner-up i tilfelle fire ganger.,

Tiger Woods trenger kun én seier til for å bryte Sam Snead rekord

i SLEKT: Tiger Woods Gjorde Noe for 20 År Siden i Dag Som Aldri Vil bli Fullført i Golf Igjen

Tiger Woods kan allerede være ansett som den største golfer i all tid, men han kan forsegle sin plass på PGA Tour-fjellet med en ny seier. Skogen trenger kun én seier til for å nå 83 og passere Sam Snead for de fleste all-time.

Det er ikke uaktuelt for den 44-år gamle Skogen., Tross alt, han er regjerende Mestere mester. Han vant også sin 82dre turnering for bare ni måneder siden i 2019 ZOZO Mesterskapet.

Woods har spilt en lettere planlegge dette året, men det er slik at han kan holde deg sunn og frisk for større og større turneringer kommer opp i høst. Sperring en katastrofal skade eller en tidlig pensjonering, Skogen vil komme til 83 og sement hans status som det største golfspiller å stadig leve.