Hvor mange ishockey perioder er det? – Hockey Besvart

0 Comments

Hvis du er ny til hockey en av de første tingene du vil ønske å vite er hvordan den faktiske strukturen i spillet fungerer. Hockey er forskjellig fra fotball, basketball og fotball i hvordan det er tidsbestemt og strukturert. La oss ta en nærmere titt.

Hvor mange ishockey perioder er det? I et spill for ishockey er det tre perioder av tjue minutter hver, og to femten minutters pauser. Hvis kampen blir uavgjort etter tre perioder i den ordinære sesongen, det er etterfulgt av en 5 minutters overtid og deretter en skuddveksling.,

Mens, i sluttspillet hvis spillet er uavgjort på slutten av forordning flere perioder med pauser i mellom vil bli lagt til noen resultater, som umiddelbart slutter spillet.

La oss ta en titt på hvorfor hockey har perioder og ikke halvdeler eller kvartaler.

Embed fra Getty Images

Hvorfor tre perioder og ikke to halvdeler?

Hockey har ikke alltid vært spilt i tre 20-minutters perioder. Opprinnelig var spillet i gang med to 30-minutters halvdeler med et avbrekk i-mellom., Det er vanskelig å vite når bryteren fra to halvdeler til tre periodene ble laget, men trolig i begynnelsen av 1900-tallet. Konseptet tre perioder var en nyskapning som var en del av NHA, en konkurrent, og forgjenger til NHL.

grunnen til At endringen ble gjort fra to halvdeler til tre perioder, og hvorfor det fortsatt er bevart i dag, har alt å gjøre med kvaliteten på isen.

i pausen (15 minutter av tiden mellom perioder), isen er behandlet av en maskin som kalles en zamboni., Det overflatebehandling av isen gjør noen små hull, skate merker, eller snø som har blitt stablet opp for å bli løst. Etter overflatebehandling av isen, isen kvalitet er kraftig forbedret, og ideelt sett isen er frisk og ny.

Når hockey ble spilt i to 30 minutters omganger, det ble for mye slitasje på isen. Det ble bestemt at hockeyspillere på skøyter på isen var litt for hardt på isen, og kvaliteten på isen ved slutten av halvparten var blitt for dårlig til å spille.,

Hvis du ser på tv eller er på et spill, kan du spot dårlig kvalitet isen ved å se å se om pucken er «hoppende’. Pucken vil ha en vanskeligere tid å bo flatt på isen og som spillerne pass og skyte pucken du kan se at pucken ikke holde fremdeles. Dette skaper problemer for spillere og en dårligere kvalitet på spillet.

bedre isen, bedre kvaliteten på spillet

Så, spille ishockey i tre perioder gir mening fra en is kvalitet synspunkt., I stedet for bare å ha en mulighet til overflaten isen, å ha tre perioder gjør at isen skal bli behandlet to ganger: en gang mellom 1. og 2. periode, og den andre gangen mellom 2. og 3. periode. Når isen er behandlet av zamboni maskinen, den kvaliteten på isen øker betydelig. Midten av is vil også bli behandlet før en shootout finner sted.

pausen lengde på 15 minutter ikke samsvarer med evne til isen for å bli renset og behandlet., Det trenger ikke ta hele 15 minutter så mange NHL-lagene vil ha på is entertainment mellom perioder.

Selv med ekstra is resurfacing at det å ha tre perioder gjør, den kvaliteten på isen fortsatt svekkes som spillet går videre. Dette er hovedsakelig på grunn av effekten av temperatur i bygget blir reist — å ha mer enn 15 000 – 20 000 til folk i bygningen skaper litt varme! Is ikke gjøre så godt når temperaturen stiger 🙂

Hvor lang tid tar det å spille en periode i sanntid?

I sanntid i en periode vil ta ca 40 minutter å spille., Dette står for stans i spill og tv-tidsavbrudd så nettverket tv-overføring spillet kan vise sin reklame (det er to av disse i hver periode).

Hvis hver periode tar ca 40 minutter, og deretter den totale spillet vil være 120 minutter med 30 minutter totalt for pauser gir en total av 150 minutter, eller 2,5 timer. Så fra tid pucken er droppet til den endelige hornet lyder det er 2,5 timer.

noen Ganger vil spillet bli litt lenger, men det er ofte ikke kortere enn dette.,

Flere perioder: Overtid

I en vanlig sesong spillet, hvis spillet er uavgjort på slutten av forordning (slutten av tre perioder), deretter et overtid perioden med ytterligere 5 minutter vil bli lagt til i spillet. Det er ingen pausen mellom 3. periode og overtid og spillet starter i løpet av noen få minutter fra slutten av regulering. Hvis ingen av lagene scorer i løpet av denne ytterligere 5 minutter, deretter et spill vil bli avgjort av en skuddveksling.

Når spillet går til en shootout de vil gjøre en rask gjenoppstår i midten av isen., Hver arena har to zambonis som vil ta en runde opp og ned i sentrum av isen for å jevne ut de aktuelle områdene for spillere – dette gjør det mulig for spillere å gjøre flere dyktige beveger seg på straffene og ikke bare bli tvunget til å skyte den på grunn av dårlige isforhold.

I sluttspillet, hvis spillet er uavgjort på slutten av regulering, så vil det være en full avbrekk etterfulgt av en full periode på tjue minutter. Dette mønsteret vil fortsette inntil noen score for å avslutte spillet (plutselig død)., Det har vært felles for flere overtid perioder til å bli spilt i Stanley Cup-Sluttspillet.,d>