Vem har flest segrar i PGA Tour historia?

0 Comments

Tiger Woods anses allmänt vara den största golfspelare någonsin att leva. Den nu 44-årige har 81 totala vinster och 15 stora mästerskap till hans namn. I sin prime dominerade Woods sporten mer imponerande än kanske någon annan idrottsman någonsin har. Även om han kanske är den största genom tiderna, håller Woods faktiskt inte rekordet för de flesta segrar i PGA Tour historia själv. Så, vem är bunden med skogen,och hur många vinster har de?,

Jack Nicklaus, Ben Hogan och Arnold Palmer är alla felaktiga

relaterade: hur mycket gör golfare för att vinna en turnering på PGA-turnén?

precis bakom Tiger Woods nämns namn som Jack Nicklaus, Ben Hogan och Arnold Palmer ofta som nästa bästa på all-time-listan.

Nicklaus vann en häpnadsväckande 73 gånger på PGA Tour. Från 1962-1978 gick Nicklaus inte ett enda år utan att vinna minst två gånger. Han vann i genomsnitt fyra turneringar per år under den perioden., Nicklaus har också de största segrarna genom tiderna med 18. Inte ens skogen kan hävda att många.

Hogan hade en av de sötaste gungorna i golfhistoria, och det översatte till 64 segrar på turné. 1946 vann Hogan en löjlig 13 gånger. Han vann också åtta majors under loppet av sex år under sin karriär.

Palmer är precis bakom Hogan med 62 PGA Tour segrar. Han vann också åtta stora mästerskap, inklusive fyra segrar vid mästarna. Tillsammans med Niklaus och Gary Player, Palmer slog öppnings tee sköt på Augusta National fram till sin död i 2016.,

Sam Snead är bunden med Tiger Woods för de flesta segrar i PGA Tour historia

relaterat: Dustin Johnson kämpade kokainanvändning och stor Heartbreak för att bli en av de bästa golfare i världen

Sam Snead är inte lika populär som en namn som Nicklaus, Hogan eller palmer, men han har faktiskt fler segrar än alla tre legender. I själva verket är Snead bunden med Tiger Woods för de flesta segrar i PGA Tour historia med 82 segrar.

Snead vann sin första turnering 1936 och sin sista 1965., Den 29-åriga klyftan mellan hans första och sista segrar är den största i golf historia.

Snead vann sju stora mästerskap under sin karriär, och han vann nästan karriären grand slam. Han vann aldrig US Open trots att han slutade som tvåa i evenemanget fyra gånger.,Tiger Woods behöver bara en vinst till för att bryta Sam Sneads rekord

relaterat: Tiger Woods gjorde något för 20 år sedan idag som aldrig kommer att uppnås i Golf igen

Tiger Woods kan redan anses vara den största golfspelaren genom tiderna, men han kan försegla sin plats ovanpå den.PGA Tour mountain med en annan seger. Woods behöver bara en vinst till för att nå 83 och passera Sam Snead för mest all-time.

det är inte uteslutet för de 44-åriga skogen., När allt kommer omkring är han den försvarande Mästarmästaren. Han vann också sin 82: a turnering för bara nio månader sedan vid 2019 ZOZO Championship.

Woods har spelat ett lättare schema i år, men det är så att han kan hålla sig frisk och fräsch för majors och större turneringar som kommer upp på hösten. Med undantag för en katastrofal skada eller en förtidspensionering kommer Woods att komma till 83 och cementera sin status som den största golfspelaren någonsin att leva.