10 Things You Didn ‘ T Know About Corey Harrison

0 Comments

Corey” Big Hoss “Harrison is een van de sterren van The History Channel ’s realty show”Pawn Stars”. De show is een van de meest succesvolle realty shows sinds zijn debuut in 2009. De show volgt De Las Vegas pawn shop, wereldberoemde goud en zilver Pawn Shop,een familiebedrijf succesvol. Corey is een partner met zijn vader in de winkel en beheert de winkel., Corey heeft een succesvolle carrière in realty televisie, evenals de pawn shop en een aantal andere zakelijke ventures. Hier zijn 10 dingen die je niet wist over Corey Harrison:

hij begon te werken bij de Pawn Shop toen hij 9 was Richard “Corey” Harrison begon te werken in zijn familie ‘ s Las Vegas pawn shop toen hij nog maar 9 jaar oud was. Wereldberoemde goud en zilver pandjeshuis werd geopend door Corey ‘ s grootvader, Richard Harrison in 1989. Corey ‘ s vader, Rick, werkte samen met zijn vader., Toen Corey nog op de lagere school zat, hielp hij bij de winkel van zijn vader en grootvader, met het polijsten van knoppen, Sieraden en antiek. Hij snapte het bedrijf snel en zou het helpen succesvol te worden in de komende jaren.Corey Harrison werd geboren op 27 April 1983 in Las Vegas, Nevada. Corey ‘ s vader is Rick en zijn moeder is Kim. Zijn grootvader Richard Harrison, bekend als “Old Man” Op “Pawn Stars” stierf in juni 2018. Corey heeft drie broers, Jake, Adam en Christopher., Terwijl Corey begon te helpen bij zijn familie Las Vegas pawn shop vroeg in zijn leven, hij probeerde andere banen na school, waaronder werken als elektricien, in de bouw en bij een zagerij. Corey keerde terug naar wat hij het beste kende, en werkte in het pandjeshuis van zijn familie. Hij bezit nu een percentage van het bedrijf samen met zijn vader en is erop gericht om het bedrijf uiteindelijk over te nemen. Corey beheert de dagelijkse activiteiten in de winkel, beheert haar 30 medewerkers en is de hoogste koper en verkoper in de winkel.,

World Famous Gold & Silver Pawn Shop

Richard Harrison opende World Famous Gold & Silver Pawn Shop in 1989. Las Vegas is gevuld met pandjeshuizen, maar Harrison ‘ s was succesvol. Hij bracht zijn zoon Rick op om te helpen en Rick nam eigenaar schip kort daarna. Het pandjeshuis kocht en verkocht voornamelijk sieraden, maar kocht en verkocht ook antiek en unieke voorwerpen. De dynamische persoonlijkheden van de familie Harrison trok het oog televisie en filmmakers., De winkel werd gekenmerkt in een 2001 PBS documentaire en een 2003 aflevering van HBO ‘ s “Insomniac With Dave Attell”.Pawn Stars Lettfield Studios kreeg het idee om een realty show te maken over een pawn shop in Las Vegas en ontwikkelde Pawn Stars, die voor het eerst werd uitgezonden op het History Channel in 2009. De documentairemakers vonden de perfecte setting en casten voor een spannende realty show. Het oog van Harrisons voor een goede pawn deal, oog voor vervalsingen, connecties met experts en charasmatische aantrekkingskracht maakten “Pawn Stars” meteen tot een succes., De dynamiek tussen” Old Man”, Rick,” Big Hoss “en Corey’ s jeugdvriend Austun” Chumley” Russell ” hielp bij het creëren van een van de hoogst gewaardeerde realty shows. “Pawn Stars heeft onlangs zijn zestiende seizoen afgerond.

nettowaarde

Corey Harrison heeft een geweldige carrière gemaakt in de pawn shop, de show “Pawn Stars” en andere zakelijke ondernemingen. Zelfs voorafgaand aan de premier van “Pawn Stars, Corey kocht een Quizno franchise met zijn jeugdvriend “Chumley”, maar moest het verkopen toen “Pawn Stars” werd een instant succes. Vandaag is Corey Harrison ‘ s netto waarde $ 5 miljoen., Het grootste deel hiervan komt van Corey ‘ s optredens in meer dan 500 afleveringen van “Pawn Stars”. Helaas heeft de winkel een beetje een hit te wijten aan het feit dat de 24-uurs winkel moet sluiten voor het filmen. Het pandjeshuis blijft echter inkomsten genereren, meestal met waardevolle unieke en historische items. Corey heeft ook een aantal andere zakelijke ondernemingen, waaronder een Beauty Bar.

andere Shows

“Pawn Stars” was een instant hit in 2009 en blijft een populaire realty show. Het leidde ook tot soortgelijke shows waar Corey Harrison heeft optredens in. Hij is een internationale ster., De show is populair over de hele wereld, waaronder in landen als Argentinië, Zuid-Afrika, Australië en het Verenigd Koninkrijk. Spin off ‘ s van “Pawn Stars omvatten” American Restoration “en”Country Cars”. Gerelateerde internationale shows zijn “Pawnography”, “Pawn Stars Australia”, “Pawn Stars UK”en” Cajun Pawn Stars”. Corey en” Chumley “verschenen ook in de Nickelodeon hitserie”iCarly”. Het paar verscheen in een aflevering in 2012 getiteld “iLost My Head in Las Vegas”.,toen Corey Harrison zijn ster werd, begon hij zich al snel zorgen te maken over zijn imago en vooral over zijn gezondheid. De 6 foot realty star woog ongeveer 365 Pond toen hij ervoor koos om gastric bypass chirurgie te ondergaan en een gezonder dieet aan te nemen in 2010. Hij verloor 250 pond na de operatie en bleef een gezondere levensstijl na de operatie te creëren. Corey is voor velen een inspiratie geweest.

motorongeval

Corey Harrison raakte gewond bij een motorongeval in 2014., Helaas gebeurde het ongeluk toen Corey op weg was naar zijn eigen verjaardagsfeestje. Hij had een gebroken arm en voet-en rugletsel. Gelukkig herstelde Corey van zijn verwondingen en ging verder op “Pawn Stars”.Corey Harrison trouwde met zijn middelbare schoolvriendin Charlene, maar het echtpaar scheidde in 2015. In Mei 2017 trouwde Corey met zijn vriendin Kiki in San Diego, Californië. Het paar vaak delen Instagram foto ‘ s met hun vrienden en fans., Corey heeft nog geen kinderen, maar blijft dicht bij zijn ex-vrouw, zijn vrouw en, natuurlijk, zijn familie.

grootste winst

Corey “Big Hoss” Harrison, is bekend bij fans van “Pawn Star” en zijn familie, als het nemen van veel risico ‘ s bij de aankoop van items om te verkopen. Hij is hecht gegroeid met een aantal van de experts die hij brengt op de show. Hij, natuurlijk, heeft bewezen dat hij heeft een ervaren oog te vangen alle nep-items die klanten proberen om hem te verkopen., Terwijl Corey een aantal opmerkelijke deals heeft gemaakt over “Pawn Stars”, een van zijn grootste was de aankoop van New England Patriot Brock William ‘ s Super Bowl XXXVI ring. Corey kocht de ring voor slechts $2500, en de wereldberoemde Gold & Silver Pawn Shop is nog steeds eigenaar, hoewel de waarde zeker hoger is.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *