analyse

0 Comments

meer fantasie dekking: geprojecteerde lineups, startende Keepers

SAT. FEB. 6

CENTER

Mathew Barzal, NYI (vs.PIT) — het New York Islanders center leidt hen in het scoren van dit seizoen met 10 punten (vier doelpunten, zes assists) in negen wedstrijden. Hij is de moeite waard om uit te geven voor als een standalone center tegen de Pittsburgh Penguins, die hij heeft gescoord 10 punten (twee doelpunten, acht assists) in 11 wedstrijden tegen., Barzal is de moeite waard om te stapelen met opkomende verdediger Noah Dobson, die is gelijk voor de tweede op New York in het scoren met vijf punten (een doelpunt, vier assists), drie op de power play.

Wing

Zach Hyman, Tor (VS. VAN) — de Toronto Maple Leafs wing heeft punten in opeenvolgende wedstrijden en een gecombineerde acht SOG over de span spelen op de top line met elite center Auston Matthews en wing Mitchell Marner, een van de beste fantasy duo ‘ s in de NHL., Nadat de Maple Leafs donderdag zeven doelpunten hadden gescoord in hun overwinning tegen de Vancouver Canucks, is Hyman het waard om met Matthews of Marner te stapelen gezien zijn zware minuten (19:35 per wedstrijd), hoog schotvolume (30 SOG in 11 wedstrijden) en touch of power-play points (Drie) dit seizoen.Tyson Barrie, EDM (at CGY) — de Edmonton Oilers defenseman begon het seizoen langzaam met geen doelpunten en twee assists tijdens zijn eerste acht wedstrijden, maar is in de afgelopen vier wedstrijden flink teruggestuit, met in totaal zeven punten (één doelpunt, zes assists), drie op de power play en 14 SOG., Barrie schaatst op het topverdedigingspaar met Darnell Nurse (negen punten in 12 wedstrijden) en eerste Powerplay met de NHL ‘ s top twee scorers in forwards Connor McDavid (24 punten) en Leon Draisaitl (22). Ongeacht of je stack Oilers spelers tegen de Calgary Flames op zaterdag, Barrie is een voor de hand liggende spel voor blootstelling aan Edmonton ‘ s aanval, die derde in de NHL met 42 doelpunten.

Keeper

Semyon Varlamov, NYI (vs. PIT) — de Islanders Keeper begon het seizoen 3-0-0 met een.988 save percentage maar is 0-2-1 met een .855 in zijn laatste drie verschijningen., Als Varlamov een middenweg kan vinden, moet hij fantasiewaarde teruggeven en wat doelondersteuning krijgen tegen de Pittsburgh Penguins, die de vierde meest doelpunten per wedstrijd toestaan (3.70) in de NHL. New York zou kunnen hebben lage DFS eigendom hebben niet gespeeld sinds Jan. 31 en zijn 0-3-2 in de afgelopen vijf wedstrijden.

luister: podcast” NHL Fantasy on Ice” 🎧

bekijk: podcast-afleveringen op YouTube 📺


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *