hoe oud Is dat Kitten? Kitten Guide: Six Weeks

0 Comments

Kenmerken

gewicht:

640-670 gram/22.5-23.6 ounce

tanden:

Premolars coming in

Ogen:

blauw

oren:

volledig rechtopstaand

gedrag

/ h2>

als kittens zes weken oud zijn, wordt het makkelijker voor hun verzorgers. De kittens zullen zichzelf kunnen reinigen (en elkaar verzorgen om hun broederlijke banden te versterken) en moeten de kattenbak gebruiken.,

op deze leeftijd kunnen kittens goed lopen en zijn ze erg actief en speels. Hoewel ze zouden moeten worden gespeend en meer zelfvoorzienend worden, kunnen ze nog steeds verplegen en troost zoeken bij hun moeder.

socialiseren van kittens wordt alleen maar belangrijker op dit punt, dus ga door met spelen en laat ze wennen aan routine activiteiten, zoals nagelknippen.

verzorging

voeding:

Kittens die zes weken oud zijn, moeten kittenbrokjes gemengd met nat voedsel eten. U kunt beginnen met het scheiden van het natte voer en brokken, maar doe dit geleidelijk zodat de kittens geen spijsverteringsproblemen zullen hebben.,

voedingsfrequentie:

twee of drie keer per dag.

Beddengoed:

Kittens kunnen hun eigen temperatuur nu regelen, maar je moet nog steeds een gezellig nest bieden waar ze naar toe kunnen als dat nodig is.

badkamergewoonten:

Kittens moeten de kattenbak gebruiken.

socialisatie

socialiseren van kittens wordt belangrijker naarmate ze ouder worden, zodat ze de vaardigheden hebben om thuis te gedijen wanneer ze geadopteerd worden.

Grooming:

op de leeftijd van zes weken verzorgen kittens elkaar als een belangrijk bindingsgedrag., Imiteer dat door zorg ervoor u nemen verzorging in uw interacties met de kittens—vooral als u hebben een enkel kitten of zijn het verhogen van een nest zonder de moeder kat.

Introducties:

introduceer kittens in verschillende delen van het huis, verschillende objecten, verschillende huisdieren en mensen, en verschillende ervaringen. Dit zal hen helpen zich aan te passen aan nieuwe situaties.

introduceer de kittens in krabpalen en trim hun klauwen voor de eerste keer. Training de kittens te begrijpen deze routines helpt hen voor te bereiden op hun nieuwe huizen.,

spelen:

spelen is een belangrijk onderdeel van kitten socialisatie omdat het hen helpt om zich met elkaar te verbinden en vertrouwen op te bouwen rond mensen. Speel minstens twee uur per dag met kittens (allemaal samen of uit elkaar). Neem de tijd om elk van de kittens in een nest individueel te socialiseren. Op deze leeftijd zullen kittens graag met speelgoed spelen en dat moet je aanmoedigen!

als uw kittens achterlopen met socialisatie, lees dan meer over hoe u kunt beginnen op alleycat.org/Socialization.

Ga naar


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *