0 Comments

eindscore: Team USA 151, Team World 131

meest waardevolle speler: Miles Bridges, Hornets

Game Info: Box Score / Video Highlights

CHICAGO-met een enorme tweede helft versloeg Team USA Team World, 151-131, tijdens de 2020 NBA Rising Stars game in het United Center.

Team USA schoot 63% van het veld, en acht van de 10 Amerikanen die speelden scoorden in dubbele cijfers. Ze werden geleid door Golden State Warriors rookie Eric Paschall, die 23 punten scoorde op 10-uit-13 schieten.,

Team World had de controle over het grootste deel van de eerste helft. De Verenigde Staten gelijk de wedstrijd op 67 op een Zion Williamson dunk met 1:10 Links in het tweede kwart en Williamson losgemaakt de backboard met een andere dunk kort daarna, maar de wereld eindigde de helft op een 14-4 run, afgetopt door een Luka Doncic (Slovenië) buzzer-klopper van voorbij de midcourt lijn.de voorsprong was 12 halverwege het derde kwartaal toen de Amerikaanse bank een 27-5 run maakte om de wedstrijd om te keren, waarbij 21 van de 27 punten werd gescoord door Charlotte Hornets., Miles Bridges sloot de run af door het gooien van de bal van het glas en het gooien van het naar beneden met zijn rechterhand, en Team USA outscore Team World, 80-50, in de tweede helft.New York Knicks rookie RJ Barrett (Canada) leidde Team World met een game-high 27 punten en vijf assists. Doncic eindigde met 16 punten en vijf assists, terwijl collega All-Star Trae Young 18 punten scoorde en een wedstrijd uitdeelde-high seven assists. Bridges werd uitgeroepen tot MVP van het spel, eindigend met 20 punten, vijf rebounds, vijf assists en drie steals., Williamson scoorde 18 punten, maar miste zijn drie kansen op een highlight dunk in de laatste minuten.

na zes jaar van het Amerikaanse vs. wereldformaat, zijn de teams zelfs met drie overwinningen elk.