3 dierenriemtekens die het meest seksueel compatibel zijn met Weegschaal

0 Comments

Weegschaal kunnen worden weergegeven door de weegschaal, maar u weet zeker hoe u mensen uit balans kunt brengen wanneer u een kamer binnenloopt. Jullie heersende planeet is immers Venus. Je bent gezegend met schoonheid, charme en gratie, net als de godin van de liefde zelf. Als luchtteken ben je ook van nature begaafd in de kunst van verbale verleiding. In de slaapkamer ben je erg gul en meer dan bereid om de fantasieën van je partner te vervullen. Omdat Libra ‘ s allemaal over eerlijkheid gaan, heb je seksuele partners nodig die net zo in het geven zijn als zij ontvangen., Zoals je waarschijnlijk ervaren hebt, is dat niet altijd het geval. Gelukkig zullen de drie tekens van de dierenriem die het meest seksueel compatibel zijn met Weegschaal niet teleurstellen.”Venusian and coquettish, Libra is the lover of the zodiac,” Valerie Mesa, resident astroloog voor een Latinx dating app, chispa, vertelt Bustle. “Dit luchtteken is onweerstaanbaar charmant en verliefd op liefde. Geregeerd door de godin Aphrodite, Libra ‘ s voelen zich op hun best wanneer omgeven door schoonheid. Omdat ze gezegend zijn met de kunst van verleiding, zal het niet zo makkelijk zijn als je denkt., Verliefd worden op Weegschaal is niet het probleem – het is het krijgen van Weegschaal om verliefd op je te worden!”

voor Libras, schoonheid, cultuur, poëzie, diners bij kaarslicht, mentale stimulatie en charmante atmosferen zijn belangrijke opwindende momenten. Mesa zegt dat seks niet een van de belangrijkste dingen is voor hen in een relatie. Maar als hun partner neemt de tijd om romantiek hen en er goed uitzien voor hen, Weegschaal zal ze gelukkig belonen voor hun inspanningen. Met dat gezegd, Hier zijn de drie tekens van de dierenriem meest seksueel compatibel met Weegschaal, volgens Mesa.,

Aries (21 maart — 19 April)

Aries komt van Mars, en Weegschaal komt van Venus. Ondanks het feit dat polaire tegenstellingen in de dierenriem, deze twee zullen zich zeer aangetrokken tot elkaar. Volgens Mesa zal Aries Weegschaal ‘ s “Venusiaanse essentie” zeer intrigerend vinden. “RAM geniet van de jacht, en Weegschaal houdt van begeerd te worden,” zegt ze. “Ze zijn spiegels van elkaar en maken een mooie sprookjesachtige romance.,”Weegschaal zal Ram laten zien de waarde van compromis, terwijl Ram zal leren Weegschaal hoe meer onbevreesd te zijn en de leiding te nemen in de slaapkamer. Het is een mooie balans van energie.

tweelingen (21 mei — 20 juni)

twee luchtsignalen in bed werken meestal goed samen omdat ze weten hoe ze elkaar intellectueel kunnen stimuleren op een manier die leidt tot wat extra pittige tijden in de slaapkamer., Volgens Mesa, weegschaal en Tweelingen zijn een perfecte match in bed omdat ze voeden van elkaars curiosa. Het zijn twee van de meest charmante en flirterige tekens in de dierenriem. Een goed gesprek dat leidt tot sexy heen en weer uitwisselingen is hun idee van voorspel. “Beide luchtsignalen hebben vergelijkbare verlangens, vooral als het gaat om hun sociale leven,” zegt ze. “Samen zullen ze charmante soirées organiseren, zich mengen met verschillende groepen mensen, en gedijen via eclectische atmosferen.”Mind games zijn leuk.,

Waterman (januari 20 – februari 18)

eerlijk gezegd zouden deze twee niet echt de beste match op lange termijn. Weegschaal is warm, aanhankelijk, en houdt van het zijn in relaties, terwijl Waterman de neiging om een beetje meer afstandelijk en onafhankelijk. Maar ze passen goed bij elkaar in de slaapkamer. “Als een collega-lucht teken, Weegschaal kan het niet helpen, maar vind Aquarius’ excentrieke maar intellectuele persoonlijkheid intrigerend,” Mesa zegt., “Aan de andere kant, Waterman liever los te maken van het drama, dus Weegschaal’ s luchthartige energie is altijd een traktatie.”Zolang ze het leuk en licht houden, zullen ze van elkaars gezelschap genieten.

bron:

Valerie Mesa, resident astroloog voor Latinx dating app, Chispa


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *