39 Baby Shower spellen die je gasten echt willen spelen, Plus virtuele opties

0 Comments

zwanger zijn is geen gemakkelijke taak — maar het is niet altijd hard werken! Soms heb je ook plezier, zoals wanneer je op een babymoon gaat of je baby shower hebt.,

in dit bericht zullen de baby-experts van Mustela je helpen je voor te bereiden op je speciale feest door 39 ideeën te delen voor leuke baby shower-spellen, waaronder enkele virtuele om jou, je familie en je groeiende bundel vreugde veilig te houden voor de viering!

39 Fun Baby Shower Games

1) Who ‘ s That Baby?

Dit baby shower spel is een uitstekende ijsbreker, wat super handig is als je baby shower gasten zal hebben die nog niet eerder hebben ontmoet.

Vraag elke bezoeker om een babyfoto van zichzelf mee te nemen naar de baby shower., Plaats vervolgens de foto ‘ s op een tafel of plak ze vast aan een muur. Laat iedereen proberen de babyfoto ‘ s te matchen met de juiste gast.

2) Name That Tune (Virtual Option)

Dit spel is geweldig voor trivia liefhebbers. Plus, het beste deel is dat het een gemakkelijke, veilige, en leuke optie voor moeders-To-be die liever een virtuele baby shower.maak voor de douche een afspeellijst aan van alle grootste babyhits. Alle kinderliedjes, slaapliedjes of populaire liedjes die het woord “baby” gebruiken in de tekst of titel (We kijken naar jou, Justin Bieber!).,
vraag al uw gasten om zichzelf te dempen aan het begin van elke ronde. Speel dan een klein fragment van het lied voor je gasten, misschien vijf seconden.
De eerste persoon die het antwoord roept of typt in de chatroom wint een punt!

3) gênante Babyverhalen

Hier is nog een geweldige manier om het ijs te breken aan het begin van je babyfeestje. Elke persoon moet een grappig of beschamend kinderverhaal vertellen. Het is een eenvoudig spel, maar een die is zeker om wat lachen te krijgen!

4) Dat kun je niet zeggen!, (Virtuele optie)

Kies aan het begin van uw babyfeestje een woord dat iedereen niet mag zeggen. Het woord “baby” is een goede (maar zeer moeilijke) optie, maar voel je vrij om een baby-gerelateerd woord te kiezen.

Iedereen die betrapt wordt met het verboden woord is uit. De laatste persoon die het woord gebruikt (of niet!) is de winnaar.

dit spel is eenvoudig maar effectief, en het kan worden gedaan op in-person Douches of virtueel!

5) de baby Bucket List

voor of tijdens uw baby shower, versier een kleine emmer of doos., Vraag elke gast om iets op te schrijven waarvan ze hopen dat het zal gebeuren met/voor de binnenkort aan te komen baby in hun leven.

6) Design-O-Baby (virtuele optie)

Dit spel vereist een beetje voorbereiding vooraf. Uw gasten kunnen grijpen elke Play-Doh of modelleren klei voor dit spel. Als ze geen handige, een eenvoudig zout deeg gemaakt van water, bloem, zout, en (optionele) kleurstof van voedsel zal de truc doen!
Stel een timer in voor ongeveer 20 minuten-hangt af van hoe artistiek je gasten zijn! Ze krijgen de opdracht om te ontwerpen hoe ze denken dat je bundel van vreugde eruit zal zien op hun eerste verjaardag., voedselkleuring kan nuttig zijn als ze ervoor kiezen om zoutdeeg te maken zodat ze het haar, de ogen, de huid en de kleding van de baby kunnen kleuren! Hilariteit is zeker te volgen als uw gasten onthullen hun baby meesterwerken.
als uw gasten genieten van dit soort spel, kunt u het formaat aanpassen aan uw virtuele baby shower. Lees bijvoorbeeld raadsels voor en vertel je gasten om het antwoord uit hun deeg te maken. degene die het antwoord het snelst maakt (maar het toch herkenbaar maakt) wint!

7) Hoe oud is ze ook alweer?,

Verzamel ongeveer 10 foto ‘ s van de aanstaande moeder vóór het begin van de babyborrel. Plaats ze allemaal voor iedereen om te zien, met een nummer naast elke foto. Gasten moeten proberen om de leeftijd van de moeder te raden in elk van de oude foto ‘ s.

8) Cupcake Decorating Contest (virtuele optie)

voor de douche, drop off a pre-made cupcake along with glacing to your local guests’ doors. Als u buiten de stad gasten, zorg ervoor dat op de uitnodiging dat ze cupcake benodigdheden nodig.laat ze naar hartenlust versieren!, Het beste is dat zelfs als je ze niet kunt proeven, Je mag beoordelen hoe ze eruit zien. als je een themadouche hebt, kun je je gasten aanmoedigen om een cupcake te maken die het thema belichaamt – wees creatief! Hoe leuker je gasten hebben met dit hoe meer verbazingwekkende de cupcakes zal blijken.
Plus, gasten hebben een stimulans: ze krijgen om hun creatie te eten!

9) De Mama of de Papa?

terwijl u door oude familie fotoalbums gaat, pak dan ongeveer een half dozijn foto ‘ s van familieleden van beide aanstaande ouders., Zet alle foto ‘ s op een tafel of een prikbord, en laat iedereen raden of de persoon op elke foto een familielid is van de aanstaande moeder of de aanstaande vader.

10) geblinddoekt luier verschonen

Verzamel een paar babydolls en een verpakking luiers. Doe de luiers op de babypoppen. Als je je echt brutaal voelt, kun je een lepel Nutella aan de luier toevoegen voordat je hem op de babypop zet.

vervolgens, blinddoek een aantal van uw gasten (een voor elke babydoll)., Nu, laat ze racen om de vuile luier te verwijderen, veeg de babydoll schoon, en doe een nieuwe luier aan. Wie als eerste eindigt is de winnaar!

11) Baby Trivia (virtuele optie)

dit spel is eindeloos aanpasbaar! Er zijn zoveel verschillende dingen die je het onderwerp van deze trivia zou kunnen maken.
als je baby shower gasten elkaar vrij goed kennen, een geweldige optie is om de trivia onderwerpen hen! Voor de douche kunnen ze een feit indienen over iets dat met hen en baby ‘ s te maken heeft.,dit kan echt van alles zijn: een grappige ontmoeting die ze ooit met een baby hadden, iets vermakelijk dat ze deden toen ze een baby waren waar hun ouders nog steeds verhalen over vertellen, of, als je jeugdvriend aanwezig is, iets wat ze met je deden toen je allebei heel jong was.vraag uw gasten om hun feiten een paar dagen voor de douche in te dienen, zodat u genoeg tijd hebt om een eenvoudig trivia deck te maken op Powerpoint. Het enige wat je hoeft te doen is het feit en vier of vijf multiple-choice opties te schrijven met een aantal namen van je gasten.,
uw andere gasten zullen een van de meerkeuzeopties moeten kiezen-wie ze denken dat het feit over gaat!
Bewaar alle juiste antwoorden voor het einde. Op deze manier gebruiken uw gasten niet het proces van eliminatie. Aan het einde van trivia, kunt u terug te gaan door de trivia deck en onthullen de juiste antwoorden.
Plus, Dit geeft uw gasten een kans om de grappige verhalen achter hun baby feiten uit te leggen. Wie de meeste punten verdient, wint!

12) dierlijke baby ‘ s

Maak een lijst van dieren en de namen van hun jongen., Bijvoorbeeld, een kikkervisje dat nog geen benen heeft gekregen wordt een polliwog genoemd, en een jong varken wordt een shoat genoemd. Laat je gasten in teams werken om de namen te raden van 10 of 15 verschillende dierlijke baby ‘ s.

13) “Baby” Songs

Zet uw gasten in teams van twee of drie personen. Geef iedereen drie minuten om zoveel nummers op te sommen met het woord “baby” of “babe” in de titel. Het team met de meeste nummers aan het einde van de drie minuten wint!

14) ontwerp Babykleding (virtuele optie)

koop een aantal witte baby onesies of slabbetjes en markers gemaakt voor het tekenen op doek., Geef een kledingstuk aan elke gast en laat ze gek worden! Elke persoon kan het artikel van babykleding versieren en ontwerpen zoals ze dat willen.

Als u een virtuele douche aan het doen bent en uw gasten niet te ver weg wonen, kunt u de materialen bij hun huis afzetten. Als ze te ver leven, maar je echt wilt dat je kleintje deze souvenirs draagt, overweeg dan om gasten een cadeaubon te sturen zodat ze de materialen zelf kunnen kopen.

tijdens de virtuele baby shower kunnen uw gasten versieren en chatten. Aan het einde kunnen ze hun prachtige kunstwerken presenteren en hun werk later naar u mailen.,

Deze onesies geven je zeker al het nostalgische (en dankbare) gevoel tijdens die nachtelijke voedingen!

15) populairste babynamen

elk jaar wordt een lijst van de populairste babynamen gepubliceerd. Kies een paar verschillende jaren (ga weg terug naar de jaren 70 of 80 als je wilt!) en kijk of je bezoekers de top 10 populairste babynamen voor elk jaar kunnen raden.

16) Babyfles Zuigwedstrijd

maak voor elke persoon een volle babyfles tijdens uw babyborrel., Vul de flessen met water, sap, melk of ijsthee. Stel een timer en zie hoeveel van de vloeistof elke persoon kan drinken in een minuut.

17) baby ’s van beroemdheden (virtuele optie)

Print foto’ s van de baby ‘ s van beroemdheden en kijk wie de ouders goed kan raden.

dit spel is ook super eenvoudig aan te passen aan een virtuele baby shower. Gooi gewoon een aantal foto ’s van celebrity baby’ s op een PowerPoint slide en je bent gouden!,

18) voordat ze beroemd waren

Zoek foto ‘ s van beroemdheden uit hun jeugd (ze zijn er, geloof ons). Toon de foto ‘ s en laat je baby shower gasten proberen om erachter te komen welke sterren er in zitten!

19) Toiletpapier luier Race

laat al uw gasten teams van twee vormen en geef elk team een rol toiletpapier. Laat iedereen twee minuten om een luier te maken van toiletpapier op een lid van het team. Het team dat de beste geïmproviseerde luier maakt, wint!,

20) geblinddoekt lepelvoeding

terwijl uw gasten nog in paren zijn, laat één persoon een blinddoek omdoen. Geef elke geblinddoekte persoon een potje babyvoeding en een lepel. Ze moeten al het voedsel aan hun partner met een lepel voeren. Wees klaar om rommelig te worden!

21) liefhebber van babyvoeding

en terwijl de helft van uw gasten nog geblinddoekt zijn, laat ze een lepel van 10 verschillende babyvoeding proberen om te zien of ze de smaken kunnen raden. Dit is misschien niet het voedsel waar je naar verlangt, maar het is hilarisch om de reacties van mensen te zien.,

22) Prijs is goed (virtuele optie)

breng een reeks geschenken voor de aanstaande moeder, en laat gasten proberen de waarde te raden zonder over te gaan. Maar winnaars krijgen alleen het recht om op te scheppen! De cadeaus zijn natuurlijk voor de vrouw die in verwachting is.

dit spel is ook makkelijk virtueel te maken! Het enige wat je hoeft te doen is houden van de items tot uw camera als een old-school automodel.
veel plezier met uw presentatie-u kunt ook goofy en hints spelen met elk item, terwijl u wacht tot uw gasten antwoorden.,

23) Baby Shower Charades

maak van dit klassieke familiespel een speciaal baby shower spel! Het enige wat u hoeft te doen is baby-gerelateerde woorden en zinnen te kiezen.

u kunt eenvoudige zinnen kiezen zoals “vuile luier” en “borstvoeding”, of u kunt de dingen moeilijker maken door te kiezen voor baby-idiomen (bijvoorbeeld “gooi de baby niet weg met het badwater”,” zo glad als de bodem van een baby”, enz.).

24) Baby Shower Pictionary (virtuele optie)

het idee hier is hetzelfde als met baby shower charades., Kies gewoon baby-gerelateerde zinnen en laat je gasten proberen om die zin te tekenen, terwijl andere mensen raden wat het is.

Er zijn ook tonnen gratis, online Pictionary opties, wat betekent dat dit spel perfect is voor een virtuele baby shower! In plaats van je gasten persoonlijk te laten tekenen, kunnen ze direct op hun apparaten tekenen.

of, als ze beter zijn met papier en pen, kunnen ze hun tekeningen tegen de camera houden zodra ze klaar zijn om het punt te krijgen.,

25) Babypool

laat elke persoon proberen de exacte datum en tijd van de geboorte van de baby die onderweg is te raden. Als je dingen interessant wilt maken, laat elke persoon één dollar in een envelop gooien samen met hun voorspelling. Wie het dichtst bij de echte datum en tijd van de geboorte is, wint het geld!

26) laat uw Water (ballon) niet breken!

Vul een grote emmer waterballonnen. Maak een startlijn en een finishlijn. Plaats een emmer of grote kom voor elke persoon langs de finish.,

gasten moeten de waterballonnen tussen hun knieën houden en waggelen naar de finish en vervolgens de volle waterballon in de emmer laten vallen. Als de waterballon barst, moeten ze terug naar de startlijn en opnieuw beginnen.

27) poep Inspecteur

smelt 10 verschillende snoeprepen in kleine, magnetronveilige kommen. Leg ze allemaal op een tafel en laat gasten raden wat voor soort snoepreep elke kom bevat.

28) Big-Belly Twister

laat iedereen een opgeblazen ballon onder zijn shirt op zijn buik plaatsen. Speel dan een spelletje Twister! Iedereen wiens ballon ontploft is eruit.,

29) een bericht op een luier

bevat een grote doos luiers en verschillende permanente markers. Laat gasten de achterkant van de luiers versieren met grappige of inspirerende berichten. Maar laat de aanstaande moeder ze nog niet zien! Stop ze in een zak om verrassingen te zijn voor nadat de baby arriveert.

30) estafetteloop

doe wat beweging door een estafetteloop te houden zodat u en uw gasten kunnen meedoen. Gebeurtenissen kunnen onder meer het veranderen van een luier, het vullen van een babyfles met formule, en het duwen van een kinderwagen door een hindernisbaan.,

31) Baby Shower foto ‘s

vergeet niet veel foto’ s te maken! U kunt een camera of uw telefoon gebruiken, maar het is misschien leuker om veel wegwerpcamera ‘ s te kopen voor gasten om te gebruiken. Op die manier blijven de foto ‘ s een mysterie totdat de film is ontwikkeld!

32) Mama weet het het beste!

laat moeders in de kamer drie adviezen delen voor de aanstaande moeder.,

33) Raad het Baby — Item

voor dit spel moet u een zak — bij voorkeur een luiertas-vullen met nuttige baby-items, zoals luiers, doekjes, een slabbetje, fopspeen, rammelaar en crème, die allemaal goedkoop zijn. Geef elke gast een pen en een stuk papier.

Geef de tas door aan elke gast en laat ze er in rondvoelen zonder te kijken. Ze zullen raden zoveel baby items als ze kunnen en schrijven hun antwoorden. Zodra iedereen heeft hun lijst van baby items, naam Alle items geplaatst in de tas.,

wie de meest correcte antwoorden heeft, wint. En natuurlijk krijgt de aanstaande moeder de luiertas gevuld met lekkernijen!

34) mama en Papa vragenlijst

Dit is zo ‘ n leuk spel als je hebt gekozen voor een gezamenlijke baby shower! Stel de moeder-en vader-in-spe 10 tot 20 vragen, ervoor te zorgen dat de significante andere is in een andere kamer bij het stellen van een van de vragen. Enkele vragen die u zou kunnen stellen zijn:

  • waar was u toen u ontdekte dat u verwachtte?
  • Wat was uw reactie toen u het spannende nieuws ontdekte?,
  • Wat zou je willen dat je kleintje wordt als hij groot is?
  • waar bent u het meest enthousiast over als het gaat om het verwelkomen van uw baby?

nadat beide ouders afzonderlijk zijn ondervraagd en de antwoorden zijn opgetekend, breng ze samen. Geef zowel mama als papa een stuk papier of een bord en stift om hun antwoorden op te nemen.

wanneer u de vragen stelt, moet elke ouder antwoorden met betrekking tot wat hun partner denkt. Ze zullen hun antwoorden op hetzelfde moment onthullen.,

Het is een leuk spel om naar te kijken en te leren over de aanstaande ouders, en we zijn er zeker van dat ze er een goede lach uit zullen halen!

35) Babytekeningen

geven elke gast een stevig papieren bord en marker. Instrueer hen om een tekening te maken van een baby, en wie de beste tekening heeft, wint. Maar er is een addertje onder het gras: ze moeten een baby tekenen met de papieren plaat bovenop hun hoofd. Deze moet interessant worden!

36) denk dat Mom-To-Be ‘ s metingen

hoewel de meeste vrouwen niet van hun metingen houden, vooral in het bijzijn van mensen, is dit iets anders., De gasten zullen de meting van de buikomtrek van de moeder raden met behulp van een stuk garen.

begin met een bolletje garen rond te krijgen. Hebben elke gast gesneden het garen aan de grootte zij schatten perfect passen rond de zwangere buik van de moeder. Na elke gast heeft een stuk garen, zullen ze om de beurt gaan naar mama en wikkelen het om haar heen.

degene die het dichtst bij is wint. De moeder-to-be kan het stuk garen opslaan voor een herinnering!

37) Ice Baby Breaker

Dit is letterlijk een ijsbreker spel!, De avond voor de douche, zet kleine plastic baby ‘ s in een IJsblokjesbak en vul met water. Het kan nodig zijn om meer dan één ijsbakje te vullen. Als de gasten aankomen, laat ze een stuk ijs plukken en in hun drankje doen.

Het doel is om te schreeuwen, ” Ik heb een baby!”wanneer je kleine baby volledig is gescheiden en gesmolten van het ijsblokje. Wie het eerst zijn baby krijgt, wint het spel.

38) liefdesbrieven

als laatste, maar zeker niet de minste, schrijft elke gast een korte brief naar de aanstaande moeder., Het kan vol grappen, goede wensen of eenvoudige uitingen van liefde en vriendschap zijn. De aanstaande moeder kan ze lezen als ze stress wil verlichten of gewoon een glimlach op haar gezicht wil zetten.

39) Baby Bingo (virtuele optie)

Er zijn tonnen afdrukbare baby Bingo kaarten online gratis, dus deze optie is perfect voor een eenvoudig, snel spel met uw virtuele gasten!
start Bingo aan het begin van de douche, zodat je gasten de dingen op hun bingokaart kunnen markeren terwijl de douche doorgaat. De eerste die baby Bingo krijgt wint!

nu veel plezier!

dus daar heb je het!, Met deze fantastische baby shower games, u en uw dierbaren zijn zeker om een onvergetelijke tijd te hebben.

In zulke vreemde tijden weten we dat het nu meer dan ooit belangrijk is om je gesteund en verbonden te voelen met je familie en vrienden. We hopen dat deze baby shower games helpen om een glimlach op je gezicht en wat warmte in je hart — of uw douche is in-persoon of virtueel!

nu het plannen van uw baby shower uit de weg is, hoeft u alleen maar uw ziekenhuistas in te pakken en te wachten tot de grote dag aankomt!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *