beste babyfoon in 2021: Top-rated baby cams

0 Comments

de beste babyfoons zijn slimmer dan ooit tevoren, met sensoren voor het bewaken van alles van de temperatuur in de kinderkamer tot de ademhaling van uw kind. Zelfs met al deze mooie nieuwe functies, hoewel, een baby cam opvalt met zijn video — functies-u wilt een monitor die betrouwbaar streamt duidelijke video naar uw smartphone of een handheld viewer. Zo kun je je slapende baby overal in huis inchecken.,

wanneer we babyfoons testen, beschouwen we videokwaliteit in de eerste plaats, hoewel andere functies zeker het overwegen waard zijn. Aan het einde van de dag zijn onze favoriete baby cams degenen die het scherpste beeld leveren en de grootste gemoedsrust bieden.

 • beste GPS-trackers voor kinderen
 • beste apps voor ouderlijk toezicht
 • beste thermometers

we bekijken een breed scala aan videobabyfoons om te helpen bij het vinden van de beste tools voor bezorgde ouders., Of u nu beelden met hoge resolutie rechtstreeks naar uw telefoon wilt sturen, speciale functies zoals vochtigheid-en temperatuursensoren, of gewoon een apparaat dat een betrouwbaar beeld levert voor de laagst mogelijke prijs, er is een videobabyfoon die aan uw behoeften kan voldoen. Hier ” s een kijkje op uw vele opties voor het inchecken op een slapend kind en welke rangschikt als de beste babyfoon.

Wat zijn de beste babyfoons?

we hebben meer dan een half dozijn gemonteerde camera ’s bekeken die live video’ s vanuit een kinderkamer uitzenden, en de beste babyfoon die we hebben getest is de Arlo Baby., Het bevat een aantal must-have functies zoals duidelijke 1080p video, tweeweg audio en een groot aantal sensoren. Alles ’s gemakkelijk toegankelijk vanaf een goed georganiseerde mobiele app die de Arlo Baby’ s controles binnen handbereik.

mensen die op zoek zijn naar een koopje geven misschien de voorkeur aan de iBaby M6T. hoewel het een oudere babycamera is die video opneemt in een resolutie van 720p, is het nog steeds een geschikt apparaat met nachtzicht, tweeweg audio en handige pan-en-tilt mogelijkheden., Aan de andere kant van het prijsspectrum, de $299 Nanit Plus babyfoon biedt een zeer goede camera voor het inchecken op uw kinderkamer, maar het”s de slaap-tracking functies die een beroep op de ouders het meest als ze”ll helpen u erachter manieren om uw kind om te slapen door de nacht.

De beste babyfoons u vandaag kunt kopen

(Image credit: Netgear)

1.,Arlo van de Baby

Beste babyfoon met video

Camera Bereik: 110 tot 130 graden gezichtsveld | Camera Resolutie: 1080p | Handheld Monitor: Nee | Formaat/Gewicht: N/A | Mobiele App: Android, iOS | Temperatuur/Vochtigheid Sensoren:: Ja/Ja | Video-Opname: Ja

Clear video
Compact ontwerp
Setup”s een eitje
Aantal lag tussen de meldingen en de lancering van de app

Don’ t misleiden door het schattige uiterlijk en schattige groene bunny oren: Arlo Baby is een zeer geschikt baby monitor die zorgt voor een scherp beeld van uw kwekerij aan uw smartphone., De Arlo Baby bevat functies zoals Nachtzicht, Temperatuur-en luchtkwaliteitssensoren, een nachtlampje dat van kleur verandert en een luidspreker die slaapliedjes kan spelen. Dit alles is zeer eenvoudig te beheren dankzij een goed ontworpen mobiele app.

schattigheid terzijde, de Arlo Baby is compact genoeg om te passen in zelfs de meest drukke kinderkamer; een muurbeugel is inbegrepen als u die optie verkiest. Terwijl u de camera aansluit om hem van stroom te voorzien, kunt u de camera ook losmaken en verplaatsen naar elke kamer waar een geïmproviseerde dutje plaatsvindt, hoewel we slechts drie uur batterijduur zagen toen we dit uitprobeerden.,

standaard neemt Arlo Baby op in een resolutie van 720p, hoewel je naar 1080p kunt overschakelen als je dat liever hebt. U kunt ook het gezichtsveld aanpassen en meldingen afstemmen op wat een waarschuwing activeert. Je moet de camera handmatig te positioneren, echter, en de kloof tussen het krijgen van een melding op onze telefoon en eigenlijk in staat om te springen Naar live video was een beetje laggy voor onze smaak. Toch was de video van de Arlo Baby kristalhelder, zelfs ‘ s nachts.

een hele reeks sensoren-temperatuur, vochtigheid en luchtkwaliteit — kan u waarschuwen bij elke verandering in de kamer van uw kind., De veelzijdige app kan u meldingen sturen zoals u wilt, en we waren vooral onder de indruk van een altijd luistermodus die audio streamde naar onze smartphone.over onze enige klacht met de Arlo Baby is dat het moeilijk te vinden is deze dagen. Maar als u kunt opsporen van een retailer verkopen van het apparaat voor $ 199 of minder — of als u rechtstreeks kopen van Arlo — de Arlo Baby levert zowat alles wat een nerveuze nieuwe ouder zou willen in een pakket dat”s gemakkelijk te beheren, waardoor het onze keuze voor de beste babyfoon.

Lees onze volledige Arlo Baby review.,

(Image credit: iBaby)

2.,est baby monitor waarde

Camera Bereik: 360-graden pan, 110 graden tilt | Camera Resolutie: 720p | Handheld Monitor: Nee | Formaat/Gewicht: N/A | Mobiele App: Android, iOS | Temperatuur/Vochtigheid Sensoren:: Ja / Ja | Video-Opname: Ja

de Volledige 360-graden camera pan
gebruiksvriendelijk streaming app
MP3-muziek-opties
Bolle camera behuizing is een beetje groot
Geen browser-based streaming optie

Zelfs drie jaar nadat we voor het eerst getest, de iBaby Monitor M6T nog steeds biedt een indrukwekkend scala van functies op een beheersbaar prijs., En het is een goede keuze als je deze baby cam kunt vinden voor minder dan $ 150.

iBaby ‘ s camera biedt het soort mogelijkheden dat je verwacht — push-to-talk-functies om een huilend kind te kalmeren, bewegingsgestuurde foto-en video-opnames en een 720p HD-camera. (Een nieuwere versie, de M6S, verhoogt de resolutie tot 1080p.) de M6T beschikt ook over een volledig 360-Graden Draaiende pan.

De M6T streamt naar een app op uw smartphone en we vonden de Wi-Fi-enabled videostreaming duidelijk, zelfs bij weinig licht., De tweerichtingsspeaker bood bovengemiddelde audio in alle omstandigheden, en we vinden het leuk hoe we slaapliedjes konden spelen die vooraf zijn geïnstalleerd op de iBaby mobile app om een kind in slaap te sussen.

Lees onze volledige iBaby Monitor M6T review.

(Image credit: Tom ‘ s Guide)

3., slimste babyfoon

Camerabereik: 95 graden gezichtsveld | cameraresolutie: 960p | Handheld Monitor: Nee | Monitor grootte/gewicht: N/A | mobiele App: Android, iOS | temperatuur/vochtigheidssensoren: Ja/Ja | Video-opname: ja

hoge kwaliteit camera
Uitstekende app en functies
inzichten in slaaptracking op basis van het slaappatroon van uw baby
prijzig
moet worden aangesloten om

bleary-eyed ouders die gewoon willen dat hun baby gezond door de nacht slaapt, zullen de inzichten van de nanit plus babyfoon waarderen., Naast het laten inchecken op uw slapende kind vanuit het comfort van uw smartphone, Nanit ‘ s camera bewaakt ook activiteiten, zodat het u kan voorzien van gedetailleerde analyse van uw kind slaappatronen en de kwaliteit van de slaap.

na verloop van tijd herkent de Nanit Plus de slaapgewoonten van uw baby en gebruikt deze informatie om artikelen en advies voor u op te roepen over manieren om de slaap van uw baby te verbeteren. Dat “is een abonnement service en het eerste jaar is inbegrepen bij uw Nanit Plus aankoop; daarna, het” s $ 50 per jaar., Sinds onze beoordeling heeft Nanit compatibiliteit met de Amazon Echo Show en Echo Spot toegevoegd om u de videostream te laten zien via een Alexa-display.

wat de camera zelf betreft, kunt u video ‘ s verwachten in 960p-resolutie met een beeldverhouding die is geoptimaliseerd om in de wieg van uw baby te passen. We vonden de beelden duidelijk en de camera vrij eenvoudig op te zetten. Je zult moeten betalen voor de Nanit Plus en de sleep tracking functies, vooral in vergelijking met andere top baby cams, maar voor ouders die gewoon willen een goede nachtrust, de extra kosten kunnen de moeite waard zijn.

Lees onze volledige nanit Plus Baby Monitor review.,

(Image credit: Safety 1st)

4. Safety 1st HD WiFi Baby Monitor

Best baby monitor with a handheld option

Camera Range: 130-degree viewing angle | Camera Resolution: 720p | Handheld Monitor: Yes (audio) | Monitor Size/Weight: 3.5 x 3.5 x 1.5 inches/2.,5 ounces | Mobile App: Android, iOS | Temperature/vochtigheid Sensors: No/No | Video Recording: Yes

geweldige videokwaliteit
zeer weinig vertraging voor het streamen van geluid naar de tweeweg audio-eenheid
eenvoudige installatie
vertragingen bij het uploaden van video
geen vochtigheid-of temperatuursensoren

u krijgt geweldige videokwaliteit en een eenvoudig in te stellen systeem met de Safety 1st hd wifi babyfoon., Maar de echte reden om dit apparaat te overwegen is een handige draagbare audio-eenheid die u kunt meenemen, waarmee u hoort wat er in de kinderkamer gebeurt zonder dat u hoeft op te merken en te reageren op push-notificaties op uw telefoon.

een ander handig ding over veiligheid 1st ” s draagbare audio-eenheid — je hoeft niet te activeren van de camera om in te checken op uw kind. Dat maakt het nog makkelijker om ervoor te zorgen dat alles in orde is in de kinderkamer., Er is weinig vertraging bij het gebruik van de twee-weg audio-functie, en de draagbare eenheid zal zelfs knipperen wanneer de camera beweging detecteert voor een handige visuele cue om de companion app te starten.

wat de camera zelf betreft, waren we onder de indruk van de 720p video, hoewel er af en toe een vertraging was bij het uploaden van video. Ouders die functies zoals temperatuur-en vochtigheidssensoren met hun babyfoon willen, moeten andere opties overwegen.

Lees onze volledige Safety 1st HD Wifi Baby Monitor review.,

(Image credit: Project Nursery)

5.,-degree tilt | Camera Resolutie: 720p | Handheld Monitor: Nee | Formaat/Gewicht: N/A | Mobiele App: Android, iOS | Temperatuur/Vochtigheid Sensoren:: Ja/Nee | Video-Opname: Ja

Bevat een Echo-achtige smart speaker
Geïntegreerde Alexa ondersteuning
Pan / tilt controles op de camera
Aantal vals-positieven bij het detecteren van beweging
Systeem vereist meerdere apps

Als je jezelf draaien op Amazon ‘ s Alexa assistent voor andere huishoudelijke taken, u kunt ook Alexa werken in te checken op uw baby met de hulp van Project Kwekerij”s baby monitor., De Project Nursery Smart Speaker Met Alexa bevat een 5,7 x 3,8 x 3,8-inch HD-videocamera en een Amazon Echo-luidspreker voor het bewaken van dutjes en slapen. (Als je al een luidspreker hebt, kun je gewoon de camera kopen.)

waarom Alexa gebruiken? Omdat u de camera kunt bedienen met spraakopdrachten in elke kamer met een luidspreker. Hiermee kunt u beelden bekijken die naar uw smartphone streamen zonder zelf te hoeven knoeien met de bediening van de camera. Dit zal nodig zijn om meerdere apps te beheren – Project Nursery ‘ s metgezel apps samen met de reguliere Alexa app.,

toch is de babyfoon van Project Nursery een goede, met heldere HD-beelden, goed nachtzicht, pan-en kantelbediening en fatsoenlijke bewegingsdetectie. Het “is een goede optie als je” bent comfortabel met behulp van Alexa in andere aspecten van het beheer van uw smart home.

Lees onze volledige project Nursery Smart Speaker Met Alexa review.

(Image credit: Miku)

6.,>Een full-featured, maar prijzig baby monitor

Camera Bereik: 130 graden | Camera Resolutie: 720p | Handheld Monitor: Nee | Formaat/Gewicht: N/A | Mobiele App: Android, iOS | Temperatuur/Vochtigheid Sensoren:: Ja/Ja | Video-Opname: Ja

Tracks ademhaling goed
Flexibiliteit in plaatsing
Geen maandelijkse kosten voor video-opslag
Moet worden aangesloten om te gebruiken
Geen zoom-functie op camera

De Dans van Smart Baby Monitor kunt bijhouden van uw kind”s ademhaling terwijl ook om u te laten piek in op een slapende baby via een HD-video te streamen naar uw telefoon verzonden., En terwijl de breathing monitor functie werkt goed, Miku ‘ s setup is vrij duur, vooral in vergelijking met een aantal andere beste babyfoons.

Miku ‘ s ontwerp is eenvoudig en vrij gemakkelijk te installeren, dankzij een slank, compact ontwerp dat bijna overal past. We houden ook van de videokwaliteit geleverd door de Miku ‘ s camera, hoewel we willen dat het apparaat bood de mogelijkheid om in te zoomen op een slapende baby., Ingebouwde sensoren voor vochtigheid en temperatuur zijn ook leuk om te hebben, maar tenzij je de gespecialiseerde ademhalingsmonitoring wilt die Miku biedt, zou je er goed aan doen om een minder dure optie te overwegen.

Lees onze volledige Miku Smart Baby Monitor review.

hoe kiest u de beste babyfoon voor u

houd deze criteria in gedachten zal u helpen de beste babyfoon voor uw behoeften te vinden.

 • meegeleverde Monitor: ontdek of uw babycam wordt geleverd met een handheld monitor of dat deze afhankelijk is van uw telefoon om u te laten kijken naar uw kind., Een monitor is een ander stuk van de hardware te houden uit en op te laden, terwijl u”re waarschijnlijk uw telefoon op je te allen tijde. Camera ‘ s met handheld monitoren zijn meestal ook duurder.
 • bereik: Zoek de specificaties op voor hoe ver het signaal van de camera zich uitbreidt, en zorg ervoor dat het elk gebied van uw huis kan bereiken.
 • Camera: controleer de resolutie waarin de camera opneemt. Let ook op de pan-en kantelfuncties van de camera en hoe breed het uitzicht van de kamer van uw kind is.,
 • videokwaliteit: lees beoordelingen van de beste babyfoons om te zien of ze duidelijke beelden leveren. (Immers, het hele punt van het hebben van een videomonitor is om uw kind te kunnen zien.) Baby cams die nachtzicht bieden zijn vooral nuttig als je ‘ ll doen veel van de check-ins in het donker.
 • Audio: kijk of de monitor push-to-talk functies heeft, zodat u uw baby op afstand kunt kalmeren. Andere audiofuncties om naar te zoeken zijn de mogelijkheid om slaapliedjes te spelen.
 • levensduur van de batterij: de camera ‘ s die we hebben getest, worden geleverd met Stroomadapters en moeten worden aangesloten op een muur., Maar de handheld kijkers die worden geleverd met sommige monitoren draaien op verwijderbare, oplaadbare batterijen. Krijg een gevoel voor hoe lang die batterijen kunnen gaan zonder op te laden.
 • bijzonderheden: sommige monitors worden geleverd met vochtigheid-en temperatuursensoren, die u kunnen helpen bij het controleren van andere omstandigheden in de kamer van uw kind.
 • prijs: de beste babyfoons die video ‘ s aanbieden — degenen die worden geleverd met de nieuwste belletjes en fluiten — kunnen ongeveer $200 kosten., Die prijs kan spike up als de monitor biedt meer geavanceerde functies, zoals het bijhouden van uw kind ademhaling, die wordt weergegeven op een groeiend aantal babyfoons. Echter, kunt u vinden solide babyfoons tussen $ 100 tot $ 150, hoewel je ” ll offer op videoresolutie en een aantal functies. Cloudopslag kan bijdragen aan de kosten van een babyfoon in de vorm van een doorlopend abonnement, maar die functie is meestal optioneel.

bij het instellen van een baby cam, verander altijd een standaard wachtwoord, net zoals je zou moeten voor elk aangesloten apparaat dat je koopt., (Hier ’s een nadere blik op goede wachtwoordpraktijken, in de nasleep van recente rapporten van gehackte camera’ s, waaronder een die werd gebruikt als een babyfoon.)

wat voor babyfoon u ook gebruikt, zorg ervoor dat u vertrouwd raakt met de aanbevelingen van de American Academy of Pediatrics voor veiligheid van de slaap van baby ‘ s, waaronder ervoor zorgen dat uw baby op zijn of haar rug slaapt.

we raden aan om met een speciale babyfoon over een hergebruikte bewakingscamera te gaan., Terwijl de beste thuis Beveiligingscamera ‘ s kosten ongeveer hetzelfde als de beste babyfoons met video, de laatste hebben functies beter geschikt voor het inchecken op uw baby. We kwamen tot deze conclusie na het uitproberen van een nest Indoor Cam als babyfoon, maar we”d voelen hetzelfde als we testten andere top-rated home security camera’ s zoals de Arlo Q of Wyze Cam 1080p.

hoe testen we babyfoons

wanneer we testen een baby cam we situeren elke monitor op een verhoogde positie in de kamer van een kind. Eenheden met speciale Handheld kijkers werden getest vanaf 12, 20 en 35 meter afstand., Voor babyfoons die Wi-Fi-connectiviteit boden, verbinden we ze met een Wi-Fi-netwerk thuis. We testen alle ingebouwde functies, zoals pan en zoom, Bewegingsdetectie en geluid, temperatuur-en vochtigheidssensoren en slaaptimers. We nemen ook nota van hoe gemakkelijk de interfaces waren op zowel handheld kijkers en streaming apps.

gemak van installatie en installatie factoren zwaar in onze ratings, met inbegrip van de vraag of een account moet worden gemaakt en als er extra abonnementskosten nodig zijn., Elke eenheid die we “ve beoordeeld heeft koorden uitsteekt uit zijn rug, dus ontwerp was”niet veel van een factor in mijn keuze, hoewel ouders moeten zorgen om te houden bungelende koorden en draden uit de buurt van het bereik van hun kinderen bij het opzetten van een monitor.

bij het toekennen van ratings houden we rekening met speciale functies die een babyfoon kan bieden en houden we ook rekening met de prijs.

 • De beste kinderwagens die u nu kunt kopen
 • beste matrassen: slaap comfortabel
 • de beste autostoelen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *