conversie van zoutwaterzwembaden

0 Comments

zoutwaterzwembaden snelle antwoorden:

  1. Wat moet u weten over Zoutwatersystemen voor zwembaden
  2. Wat zijn de voordelen van een zoutwaterzwembad?
  3. Test & balans voordat u
  4. Zoutwater chloorgenerator
  5. Hoe converteert u uw Pool naar Zoutwater
  6. hoeveel kost het om te converteren naar een zoutwaterpool?,
  7. het onderhoud van zoutwaterzwembaden eenvoudig maken

zoutwaterzwembaden zijn de afgelopen jaren populairder geworden onder huiseigenaren, en dat is niet voor niets. Een zoutwater zwembad is net zo schoon als een gechloreerd zwembad, maar met vele andere voordelen – geen chloor geur, gezonder water, en minder chemicaliën, om er maar een paar te noemen. Als u een zwembad eigenaar bent en geïnteresseerd bent in zout water zwembad conversie, bent u bij ons aan het juiste adres.,

en hier is het goede nieuws-het omzetten van een gechloreerd zwembad in een zoutwaterbad is waarschijnlijk makkelijker dan je denkt, of je nu werkt met een bovengronds zwembad, een inground zwembad, of zelfs een bubbelbad.

laten we alles verkennen wat u moet weten over het zout worden, inclusief de voordelen van zoutwaterbaden, het type zwembadsystemen dat u nodig hebt, hoe u een zwembad in zoutwater kunt omzetten, de kosten en onderhoudsvereisten van het zwembad, en hoe u het water kunt testen en behandelen.,

een mooie inground pool die omgezet is naar een zoutwater pool!

wat te weten over Zoutwatersystemen voor zwembaden

een van de belangrijkste veronderstellingen over zoutwater zwembaden is dat ze extreem zout zijn. In feite is het zoutgehalte van een zoutwaterbad veel lager dan de oceaan. Dit betekent dat het veel zachter is voor je ogen, haar en huid dan een duik op het strand.,

Als u een aankoop doet met deze link, verdienen we een commissie zonder extra kosten voor u.

Als u een aankoop met deze link, we verdienen een commissie, zonder extra kosten voor u.

een ander veel voorkomend misverstand is de overtuiging dat zoutwaterpoelen volledig chloorvrij zijn. Dat zijn ze niet!, Met een zoutwaterzwembad heb je nog steeds chloor nodig om het water schoon te maken en in balans te brengen. Toch heb je veel minder chloor nodig dan bij een gewoon zwembad.

chloor is aanwezig in alle leidingwater – en met een zoutwaterbad zal het chloorgehalte niet veel hoger zijn dan in water uit uw kraan. Dat gezegd hebbende, is het nog steeds belangrijk om ervoor te zorgen dat uw huisdieren niet het zwembadwater drinken, omdat het zout en andere stabilisatoren giftig kunnen zijn als er te veel wordt ingenomen. Als u, uw huisdier of andere zwemmers per ongeluk een beetje water doorslikken, hoeft u zich waarschijnlijk geen zorgen te maken., Maar zoals met alle soorten zwembadwater, het is iets wat je moet vermijden.

Wat zijn de voordelen van een zoutwaterbad?

zijn zoutwaterbaden beter dan traditionele chloorbaden? Het antwoord hangt zeker af van wie je het vraagt. Maar in veel opzichten, zout water zwembaden zijn ontegenzeggelijk superieur aan hun sterk gechloreerde tegenhangers.

zoals we al zeiden, veel mensen converteren naar zout water omdat er minder chemicaliën en minder chloor nodig zijn, wat de chloorgeur van normale zwembaden elimineert en het water zachter maakt op uw lichaam., Ook, met verminderde chloorniveaus, hoeven zwemmers zich geen zorgen te maken over groen getint haar en geïrriteerde huid.

maar dat is niet alles – veel mensen merken een helderdere huid na het zwemmen in een zoutwaterzwembad, zoals je zou kunnen na het zwemmen in de oceaan. Op de top van dat, heb je gemakkelijker zwembad onderhoud en lagere onderhoudskosten.

Test & balans voordat u

converteert, moet u uw zwembadwater testen en in balans brengen., We raden aan om standaard teststrips te gebruiken, die u een nauwkeurige aflezing geven van uw huidige waterchemie. Hiermee kunt u de pH van uw zwembad, totale alkaliniteit, vrije chloorniveaus, cyanuurzuurstabiliteit, calciumhardheid en zout meten.

De eenvoudigste en meest naadloze manier om de waterchemie van uw zwembad te volgen en te testen is met Pool Calculator – Een handige app voor desktop, Android en iOS. Voer gewoon de resultaten van uw test in en we laten u precies zien hoe u uw water in evenwicht brengt voordat u overstapt naar een zoutwaterzwembad., Het toevoegen van chemicaliën en stabilisatoren om uw water in evenwicht te brengen is een cruciale eerste stap voordat u doorgaat met het zoutwaterconversieproces.

in de meeste gevallen hoeft een pool niet afgevoerd te worden om te converteren naar zout water. Echter, als u momenteel met behulp van een water sanitizer die polyhexamethyleen biguanide bevat, moet u mogelijk uw zwembad afvoer en vul het met zoet water, omdat het uw chloorbalans zal beïnvloeden.,

Zoutwater chloor Generator

Hayward is een pool apparatuur merk dat we altijd vertrouwen. Ze hebben producten van hoge kwaliteit en bieden een goede garantie.

om uw pool te converteren, hebt u een zoutchloridegenerator nodig, die ook een chlorinator wordt genoemd. Om zoutwaterchlorering te bereiken, gebruikt de chlorinator elektrolyse om chloor in het water te creëren, zodat uw zwembad schoon blijft, gezuiverd en vrij van chloramines., Ook zal een zoutwaterchlorinator ervoor zorgen dat het zoutgehalte (zoutgehalte) niet te hoog is.

Als u een aankoop doet met deze link, verdienen we een commissie zonder extra kosten voor u.

Als u een aankoop met deze link, we verdienen een commissie, zonder extra kosten voor u.,

Zoutchlorinatoren variëren in termen van prijs en eigenschappen, maar over het algemeen zijn alle moderne configuraties ongeveer hetzelfde. Je hebt een chlorinator controller, die waarschijnlijk een paneel met een AAN / UIT-schakelaar, output niveau aanpassingen, een schok knop, en een turbo optie zal betrekken. Hogere-end zout water zwembad systemen kunt u uw zout water chlorering instellen op een getimed schema. Sommige hebben ook zelfreinigende functies en passen zich automatisch aan voor temperatuurveranderingen.,

een andere belangrijke component is de zout-chlorinatorcel, die soms een zoutcel of een chlorinatorcel wordt genoemd. Het zoutwater in uw zwembad zal passeren door deze cel, die elektrolyse initieert om te beginnen met het genereren van precies de juiste hoeveelheid chloor.

hoe converteer ik mijn pool naar Zoutwater

“dat is allemaal prima,” je denkt waarschijnlijk, “maar hoe converteer ik mijn pool naar zoutwater?”Het goede nieuws is dat zout water zwembad conversie is een vrij eenvoudig proces – en waarschijnlijk meer betaalbaar dan je denkt.,

nadat u uw water hebt getest, de chemie ervan hebt gebalanceerd, uw zoutwaterchlorinator hebt geïnstalleerd en op uw zwembadpomp hebt aangesloten, kunt u beginnen met het toevoegen van zout. U moet zoeken naar gegranuleerd, niet-gejodeerd zout met 99,8% NaCl (natriumchlorideverhouding) of hoger.

wanneer u uw huidige waterchemie in de Poolcalculator invoert, weet u hoeveel zout u moet toevoegen. In de meeste gevallen begint u met nul zoutgehalte, maar als uw water een beetje zout bevat, vertelt onze app u precies hoeveel meer u nodig hebt., Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw zoutchlorinator voor specifieke aanwijzingen over het toevoegen van zout. Aangezien het zoutgehalte van zoutwater zwembaden relatief laag is, hoeft u slechts een paar keer per jaar zout toe te voegen.

na het toevoegen van zout zet u uw zoutwaterchlorinator aan en laat deze 12 tot 24 uur draaien totdat deze volledig is opgelost. Test uw zwembadwater opnieuw om er zeker van te zijn dat uw zout-en chloorniveaus in evenwicht zijn. Als de chemie er goed uitziet, kun je er in springen!

hoeveel kost het om te converteren naar een zoutwaterbad?,

wanneer het gaat om het omzetten van een pool in zoutwater, zijn de grootste kosten de kosten van een chloorzoutgenerator. De meeste zoutwater chlorinators lopen tussen de $ 800 en $ 1.200. Je moet ook om de cel te vervangen om de drie tot zeven jaar, die kan overal kosten van $600 tot $900.

het juiste model voor uw pool hangt af van uw poolgrootte en de verschillende functies die u wilt. Afgezien van dat, uw belangrijkste kosten zal zijn zout en chloor – maar zoals we al zeiden, zult u niet bijna zo veel chloor als je voorheen deed. Je kunt extra grote zoutzakken krijgen voor $10 tot $ 20 per stuk., De prijs van chloor hangt af van of je vloeibare chloor of chloortabletten krijgt, maar je hoeft waarschijnlijk niet meer dan een paar honderd dollar per jaar uit te geven.

onderhoud van het zoutwaterzwembad eenvoudig maken

hoewel het schoonmaken van het water in een zoutwaterzwembad gemakkelijker is dan een traditioneel zwembad, is onderhoud nog steeds van cruciaal belang! Je moet je water regelmatig testen om er zeker van te zijn dat het in balans is en de chemie zo nodig aanpassen.

Wij raden u aan uw zwembadwater ongeveer één keer per week te testen om de chloor-en pH-waarden te controleren. Elke maand of zo, test het zoutgehalte., Sommige zoutsystemen hebben displays die het zoutgehalte aangeven, maar een teststrip geeft u de meest nauwkeurige aflezing.

houd bovendien uw filter, pomp en andere zwembadapparatuur schoon, net zoals u zou doen met een gechloreerd zwembad. Ten slotte moet de chlorinatorcel meerdere keren per jaar worden gereinigd om zoute opbouw en corrosie te voorkomen. Een zinkanode kan ook helpen om corrosie in een zoutwaterbad te minimaliseren.

u hoeft geen chemicus te zijn om een zoutwaterzwembad te bezitten! Pool Calculator zal de wiskunde voor u doen., Volg gewoon uw watertestresultaten, en we vertellen u precies hoeveel van elk chemisch additief in het zwembad u nodig hebt. Het houden van uw water helder, evenwichtig en gezond is nog nooit zo eenvoudig geweest. Download onze vriendelijke mobiele app voor desktop, Android of iOS mobiel apparaat om nu aan de slag te gaan.

externe bronnen:

1. https://www.thespruce.com/saltwater-pool-and-how-it-works-2736556

2. https://www.healthline.com/health/salt-water-pool

3. https://www.wellandgood.com/good-advice/benefits-of-salt-water-pool/

4. https://www.cdc.gov/healthywater/drinking/public/chlorine-disinfection.html

6. https://www.healthline.com/health/sodium-chloride


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *