de verontrustende reden waarom sommige mensen rood worden als ze alcohol drinken

0 Comments
  • sommige mensen zullen extreem rood worden als ze alcohol drinken, en dat is geen goed teken.
  • degenen die wel rood worden na het drinken van alcohol hebben een aandoening die een alcoholspoelreactie wordt genoemd.ze vergiftigen letterlijk hun lichaam als ze drinken.
  • bezoek de homepage van Business Insider voor meer verhalen.

Hier volgt een transcript van de video.

Hier is waarom sommige mensen rood worden als ze drinken., Het is een aandoening genaamd “alcohol flush reactie.”Bijwerkingen zijn onder meer een rode huid, misselijkheid, hoofdpijn en snelle hartslag.

de oorzaak is een ophoping van aceetaldehyde in het lichaam. Aceetaldehyde is zeer giftig en een bekend carcinogeen. Wanneer alcohol de lever raakt, metaboliseert het in acetaldehyde.

gewoonlijk wordt het snel omgezet in een veiliger vorm, acetaat. Maar mensen met alcohol flush reactie zijn anders. Hun lichaam verandert alcohol sneller in acetaldehyde. Maar hun lever kost meer tijd om acetaldehyde om te zetten in acetaat.,

de resultaten zijn: een minder intense “buzz”, hardere bijwerkingen van aceetaldehydevergiftiging en op lange termijn een hoger risico op mond-en keelkanker.

alcoholspoelreactie is een genetische aandoening. Het zou ontstaan zijn bij de Han-Chinezen, in Centraal China. Door de eeuwen heen heeft het zich verspreid over Oost-Azië. Naar schatting 1/3 van de Oost-Aziaten hebben het.

aangezien de aandoening genetisch is, is er geen genezing. Het voordeel? Die getroffen vaak vermijden overmatig drinken en alcoholisme.

EDITOR”s OPMERKING: Deze video is oorspronkelijk gepubliceerd op April 2017.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *