DFW-elektriciteitsleveranciers en tarieven

0 Comments

vergelijk DFW-elektriciteitstarieven en bespaar met de gratis kluis-tool voor de vergelijking van elektriciteitstarieven. Wist je dat er meer dan een dozijn elektrische bedrijven concurreren op dit moment om u de goedkoopste Texas elektriciteitstarieven te bieden?

deze bedrijven werken voortdurend hun tarieven bij en veranderen hun plannen in een poging om uw bedrijf te winnen. Dit is het mooie van een concurrerende markt.,

Click here to compare DFW electricity rates

Top DFW Electricity Rates From Each Provider

Electric Company Plan Name Electricity Rate
Frontier Utilities Best Value 12 5.0¢/kWh
4Change Energy Maxx Saver 12 5.6¢/kWh
Gexa Saver Supreme 12 6.8¢/kWh
4Change Energy Free Energy 12 6.,9¢/kWh
Cirro Energy Smart Value 12 Online 8.3¢/kWh
Trieagle Eagle 36 10.7¢/kWh
Direct Energy Live Brighter 12 11.3¢/kWh
First Choice Power You Got This 24 11.2¢/kWh
TXU Clear Deal 12 9.9¢/kWh
4Change Energy Easy Saver 12 7.9¢/kWh
Gexa Saver Deluxe 12 5.0¢/kWh
Pulse Power Texas Saver 12 5.,6¢/kWh
Groen Berg Energie Vervuiling Gratis e-Plus 24 Voorkeur 11.0¢/kWh
Reliant Secure Voordeel 12 11.7¢/kWh
Payless Power SmarTricity Premier 12 13.6¢/kWh

Voor een meer gedetailleerde realtime tarief vergelijking voer uw zip-code bovenaan de pagina. Met onze prijsvergelijkingstool kunt u alle aanbieders en tarieven zien., U kunt filteren op termijn lengte, gebruiksniveau, groene energie plannen, no deposit plannen en krijg je ze het meest up-to-date prijzen. De hierboven vermelde tarieven gelden voor het gebruiksniveau van 1.000 kWh. Meer informatie over een van deze plannen >>>

DFW en het grootste deel van Texas is een “power to choose” – markt voor elektriciteit. Dit legt de macht in handen van de consument en zet elektrische bedrijven onder druk om de elektriciteitstarieven laag te houden en te innoveren met nieuwe soorten elektriciteitsplannen.,

hoewel dit alles geweldig is voor de mensen die in DFW wonen, kan het soms een beetje veel zijn als het gaat om het beslissen over een provider.

veel mensen denken dat het te veel gedoe is of dat ze niet echt veel geld kunnen besparen. Immers, 9¢ per kWh is slechts een cent goedkoper dan 10¢ per kWh. Trouwens, ” Wat is een kWh eigenlijk?”

Klik hier om DFW elektriciteitstarieven te vergelijken

een groot huis in DFW kan gemakkelijk 2000 kWh elektriciteit per maand gebruiken (soms veel meer). Dat een cent verschil in prijs kan een kostenbesparing van $240 per jaar vertegenwoordigen.,

Het is niet ongewoon dat het prijsverschil tussen het goedkoopste elektriciteitstarief in DFW en het duurste tarief 5, 6 of zelfs 7 cent per kWh bedraagt.

het kiezen van de verkeerde elektrische provider of plan kan gemakkelijk kosten u meer dan $1.000 per jaar!

daarom is het zo belangrijk om rond te shoppen voor een elektriciteitsleverancier.

gelukkig hebben we het werk voor u gedaan.

Featured Electricity Rates In DFW

wie levert en distribueert de elektriciteit in DFW?,

de elektriciteitsleverancier die u selecteert is niet het bedrijf dat daadwerkelijk verantwoordelijk is voor het leveren van elektriciteit aan uw huis. Dit is de taak van de regionale transmissie & distributie utility in uw omgeving. In DFW is dit hulpprogramma Oncor. Oncor is verantwoordelijk voor het onderhoud van de infrastructuur, het reageren op stroomuitval en ervoor zorgen dat uw elektriciteit bij u komt.

het elektriciteitsbedrijf dat u selecteert wordt een retail electricity provider (Rep) genoemd en is verantwoordelijk voor de aankoop van elektriciteit van de bron en de verkoop ervan aan u., Uw factuur zal standaard kosten van Oncor. Deze kosten zijn hetzelfde voor iedereen in de oncor levering gebied, ongeacht welke REP ze gebruiken.

Dit is goed nieuws omdat het betekent dat elektriciteitsleveranciers niet concurreren op kwaliteit of betrouwbaarheid van de dienst, omdat ze niet eens uw elektriciteit leveren. Ze zijn gewoon concurreren op prijs en, in mindere mate, facturering gerelateerde klantenservice.

Tips voor het vergelijken van de goedkoopste elektriciteitstarieven

voordat u begint met het vergelijken van elektriciteitstarieven, zorg ervoor dat u naar de juiste tarieven kijkt., Onze elektriciteit tarief vergelijking tool kunt u uw huis grootte te selecteren.

Texas electricity plans zijn geprijsd op drie verschillende gebruiksniveaus.

Als u in een appartement woont, wilt u ervoor zorgen dat u kijkt naar de 500 kWh tarieven. Als u in een huis woont, wilt u kijken naar de 1000 kWh of 2000 kWh tarieven afhankelijk van de grootte van uw huis of de hoeveelheid elektriciteit die u gebruikt in een typische maand.

niet naar de juiste tarieven kijken kan kosten wanneer uw eerste lichtrekening aankomt., De tariefberekeningsformule voor elektriciteitsplannen is vaak verfijnd om het goedkoopst te zijn bij specifieke gebruiksniveaus.

Klik hier om DFW-elektriciteitstarieven te vergelijken

Wat Is de EFL voor de Elektriciteitsplannen?

Als u winkelt voor elektriciteit in Texas, moet u kennis maken met het Electricity Facts Label (EFL). Elk plan heeft er een. Dit document verwijdert de marketing taal en geeft u alle relevante informatie over het plan dat u overweegt.

sommige elektriciteitsplannen in Texas zijn ingewikkeld in de manier waarop de tarieven worden berekend., De EFL zal de formules die worden gebruikt om uw elektriciteitstarieven te berekenen. Soms zijn deze formules eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen. Soms kunnen deze formules nogal ingewikkeld zijn.

als vuistregel geldt dat hoe ingewikkelder de tariefformule is, hoe groter de kans is dat u een verrassing krijgt wanneer de factuur aan het einde van uw eerste maand aankomt.

een andere rode vlag is een grote variatie tussen de prijs van 2000 kWh en de prijs van 500 of 1000 kWh., Als de prijs op 2000 kWh 5 cent lager is dan de prijs op 1000 kWh, dan is het plan naar alle waarschijnlijkheid ontworpen om aantrekkelijk te lijken op precies dat gebruiksniveau. Als u gebruik maken van minder dan dat Voor een maand je zou kunnen vinden dat je betalen veel meer dan je verwacht.

de goedkoopste plannen voor groene energie in DFW

Als u groene energie zoekt, kunnen wij u helpen deze te vinden. Het is waar dat groene energieplannen in het algemeen iets duurder zijn dan traditionele elektriciteitsplannen.,

maar de premie die consumenten betalen voor hernieuwbare energie is aanzienlijk gedaald. We hebben alle in DFW vermelde plannen voor 100% hernieuwbare energie gemarkeerd met een speciaal pictogram voor groene energie. U kunt ook onze filterfunctionaliteit gebruiken om alleen naar groene energieplannen te zoeken.

Wist u dit over het DFW-gebied?het Dallas-Fort Worth gebied (afgekort DFW) is het grootste niet aan zee grenzende grootstedelijk gebied in het land. Met een bevolking van ongeveer 7,4 miljoen, en een verzameling van 13 verschillende Texas Counties, is er aanzienlijke economische productie in het gebied.

Er zijn bijna 3.,6 miljoen medewerkers in het brede gebied van de DFW metroplex. De grootste concentratie van bedrijven in de Verenigde Staten wonen in het DFW-gebied, en veel Fortune 500-bedrijven zijn gevestigd in het gebied: op&T, GameStop, J. C. Penney, Dr Pepper Snapple Group, American Airlines en Southwest Airlines zijn een paar.

de lonen van de gemiddelde DFW-Burgers liggen boven het nationale gemiddelde met bijna een mediaan inkomen van $64.000. Management, administratie, en verkoop, hebben de topposities van werkgelegenheid in de DFW gebied., En de meest gespecialiseerde en gemeenschappelijke banen zijn in Computer Science posities, Engineering, en technologische diensten, als gevolg van de zeer gespecialiseerde arbeidskrachten van gebied.

voor het onderwijs was de meest frequente bachelordiploma in geregistreerde verpleging; de tweede meest gaat naar multidisciplinaire studies, variërend van technologie tot gezondheidszorg.de Universiteit van Texas-Arlington is de grootste instelling voor hoger onderwijs in de DFW gebied, het toekennen van de meeste graden per jaar. University Of North Texas komt in een nauwe tweede plaats.,

stroomschema ‘ s op dezelfde dag in DFW

soms moet de elektriciteit zo snel mogelijk worden ingeschakeld wanneer wordt gezocht naar de goedkoopste elektriciteitstarieven in DFW.

voordat slimme meters naar DFW kwamen, was de elektriciteit het snelst ingeschakeld enkele dagen. Maar nu dat ever electric meter in DFW is een slimme meter, kunt u de stroom ingeschakeld binnen 2 uur.

slimme meters maken gebruik van cellulaire technologie om in real-time met de elektrische aanbieders te communiceren., Door deze vooruitgang in elektrische meters, kunnen de elektriciteitsbedrijven ogenblikkelijk de elektriciteit van het huis controleren en activeren.

enkele jaren geleden als u een nieuwe elektriciteitsdienst wilde opzetten, moest u een afspraak maken om een technicus van het elektriciteitsbedrijf naar buiten te laten komen om de elektriciteitsmeter handmatig aan te zetten. Je moest zelfs aanwezig zijn in het huis om de elektriciteit te activeren. Wat een pijn!

tegenwoordig kunt u de elektriciteit bijna onmiddellijk inschakelen met slechts een paar klikken van het toetsenbord of een snel telefoontje., Dit geldt ook voor goedkope commerciële elektriciteit, evenals no deposit elektriciteit. de tijden zijn ten goede veranderd.

hoe het nutsbedrijf in het DFW-gebied te bereiken

TXU / Oncor-contactgegevens:
voor stroomuitval in DFW Texas kunt u Oncor bellen op 1-888-313-4747. Om ondergrondse lijnen gelegen voorafgaand aan het graven in DFW Texas, bel 1-800-344-8377. Om DFW Texas uitval kaarten te bekijken, Klik hier.

Smart Meter informatie:
voor informatie over het smart meter programma in DFW Texas, Klik hier.,

vergelijk elektriciteitstarieven in Texas met behulp van onze winkelgidsen

getting Utilities set Up in Temple

vind het beste nutsbedrijf in Odessa

vind de goedkoopste elektriciteit in Waco

Power to Choose Electricity Plans in Irving

Hoe krijg ik elektriciteit met slecht krediet in Plano

Vergelijk tarieven van nutsbedrijven in Tyler


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *