Heat Trade Rumors: Miami Working 'Elaborate' 3-Team Deal voor Danilo Gallinari

0 Comments

De Miami Heat zijn naar verluidt op zoek naar belangrijke wijzigingen aan te brengen vóór donderdag ‘ s NBA trade deadline.Adrian Wojnarowski van ESPN meldde dat ze “werken aan een uitgebreide drie-team deal” met de Memphis Grizzlies en Oklahoma City Thunder waarin Andre Iguodala en Danilo Gallinari zouden eindigen in Miami.

De gesprekken ” kunnen zich uitstrekken tot donderdag.,dit komt nadat Wojnarowski meldde dat Miami de veteraan Iguodala had overgenomen en ook akkoord ging met een verlenging van het contract met hem voor twee jaar, $30 miljoen.

Wat Gallinari betreft, hij staat alleen onder contract voor dit seizoen, dus dit zou een kans kunnen zijn voor de Thunder om activa te landen die hen in de toekomst kunnen helpen voordat de scherpschutter deze zomer mogelijk in free agency vertrekt.

hij haalt gemiddeld 19,2 punten, 5,7 rebounds en 2,3 assists per spel, terwijl hij 44,1 procent van het veld en 41,0 procent van drie punten schiet. Hij is gemiddeld 7.,4 drie-punts pogingen per spel en zou de warmte extra perimeter schieten als ze concurreren in het Oosten.

Miami is tweede in de competitie in drie punten percentage (38,0) met meerdere shooters die kunnen profiteren van de ruimte Jimmy Butler en Bam Adebayo creëren.

Gallinari kon precies dat doen voor de hitte tijdens de stretch run, omdat ze in de Play-off race een scheiding willen bereiken. Ze zijn verbonden met de Boston Celtics voor de No.3 zaad en zijn 1,5 games achter de Toronto Raptors voor de No. 2 zaad.,

hij is ook een playoff-geteste veteraan die in 18 postseason games in zijn carrière verscheen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *