hoe verwijder ik stickers van uw voorruit?

0 Comments

u kunt stickers en stickers vinden op verschillende onderdelen van uw auto. Echter, windschermen zijn de meest voorkomende plaatsen die eruit zien als een sticker collectie.

u kunt omgaan met verschillende soorten stickers op uw voorruit: parkeren stickers, stad stickers en niet te vergeten die club lidmaatschap stickers, olie verversen, AAA stickers of sport team stickers. De meeste mensen die tweedehands auto ‘ s kopen of ze zelfs erven van hun familieleden, hebben een soort stickers op hen., Houd in gedachten dat deze dingen hebben een aantal vrij sterke lijm op hen en ze echt plakken aan uw voorruit. Je kunt ze niet zo makkelijk verwijderen. Nou is dat niet een plakkerige situatie (woordspeling bedoeld)?

het maakt niet uit of het een parkeersticker is of misschien een ticker van je favoriete fastfoodplek…deze stickers zijn bedoeld om heel lang mee te gaan. Niet eens beide sproeien wat koel water op hen in de hoop om ze gemakkelijk te verwijderen, omdat de meeste van hen zijn waterdicht. Maar raak niet ontmoedigd. Er is een manier om ze te verwijderen en de voorruit van je auto schoon te houden.,

Er zijn tal van handige manieren om stickers van uw voorruit te verwijderen zonder deze te beschadigen. Natuurlijk is de lijm het moeilijkste deel om te verwijderen, maar het is mogelijk. Dus, hier zijn enkele nuttige tips over hoe u stickers van uw voorruit kunt verwijderen.

Window Cleaning Detergent

Dit is logisch. Glazenreinigingsmiddelen zijn bedoeld om allerlei vervelende dingen van ramen te reinigen, dus je moet hiermee beginnen. Wat je doet, is gewoon een beetje reinigingsmiddel spuiten op de sticker en laat het instellen voor een paar minuten., Sommige stickers zullen eruit zien alsof ze gaan zacht, terwijl anderen zullen beginnen te slippen wanneer je ze aanraakt. Vervolgens ga je een scheermesje nemen, de sticker voorzichtig uitsnijden zonder je voorruit te beschadigen. Helemaal klaar!

Alcohol

indien het vensterwasmiddel u niet aanstaat, kunt u vervolgens gebruik maken van wrijvingsalcohol of gedenatureerde alcohol. Alcohol is ook een vrij goed hulpmiddel om u te helpen stickers van uw voorruit gemakkelijk te verwijderen. Neem eerst wat papieren handdoek (zorg ervoor dat het droog is) en week het met wat alcohol. Dan is het alleen een kwestie van de sticker weg te deppen., Zorg ervoor dat de hele sticker is doordrenkt met de chemische stof.

binnenkort zal de sticker zacht of kruimelig lijken en het enige wat u hoeft te doen is precies wat u deed met het reinigingsmiddel voor ramen (verwijder het met een scheermesje). Als je de sticker en de lijm hebt schoongemaakt, neem dan een schone papieren handdoek, week het in schoon water, veeg de plek schoon en dat is het.

Goo Gone

u hebt waarschijnlijk gehoord van Goo Gone. Dit is een eenvoudige, betaalbare niet-giftige oplossing die speciaal is ontworpen om zelfklevende stoffen en stickers te verwijderen., Het is erg handig bij het verwijderen van houtlijm, normale lijm en andere soorten lijm. Neem wat Goo Gone, spray het op de sticker of sticker, laat het voor een paar minuten en verwijder het met de hand. Geen scheermessen, handdoeken etc.nodig Een heel eenvoudige manier om stickers van uw voorruit te verwijderen.

Ice

we weten allemaal dat ijs een zeer veelzijdig doel heeft. Het is niet alleen handig bij het verwijderen van kauwgom uit je jeans (ja dat werkt ook), maar het kan ook worden gebruikt bij het verwijderen van stickers van uw voorruit., Neem een stuk ijs, leg het op de sticker of sticker voor ongeveer 5 minuten en gebruik dan een scheermes (of een ander scherp voorwerp) om de sticker te verwijderen. Nu, aangezien u zal werken met een scheermes, zorg ervoor dat u di dit deel zorgvuldig om te voorkomen dat schade aan uw voorruit.

WD-40

we hebben allemaal gehoord over deze chemische stof. Het wordt het meest gebruikt als een anti-roest oplossing, maar heeft een breed scala aan andere toepassingen. Spuit een deel ervan op de sticker, laat het 3-4 minuten staan en veeg het gewoon af met een schone doek. Nu, pas op, want in tegenstelling tot Goo Gone, dit is een giftige chemische stof.,

warm water

sommige mensen gebruiken deze methode om stickers of stickers van hun voorruit te verwijderen. Neem een fles warm water, voeg een beetje vloeibare zeep toe, schud het (niet te veel) en giet het langzaam op de sticker. De warmte uit het water zal helpen verzachten van de lijm en de zeep moet helpen verwijderen van de sticker. Controleer na een tijdje of de lijm los is gegaan. Zo niet, giet er dan wat meer warm water op en het moet goed zijn om te gaan.

Baking Soda

Baking soda is het meest veelzijdige, niet-toxische reinigingsmiddel dat je in elk huishouden kunt vinden., Het is in principe het veilige alternatief voor WD-40 en het heeft veel toepassingen. Wat je doet is wat zuiveringszout mengen met een half kopje bakolie. Daarna week je een schone, droge papieren handdoek met het mengsel en week je de sticker. Dan is het alleen een kwestie van het verwijderen van de sticker met je vingers.

u ziet, u hoeft geen expert te zijn of te veel geld uit te geven aan het verwijderen van stickers van uw voorruit. Maar, in het geval dat je een beetje onzorgvuldig bij het doen van een van deze methoden, en schade aan uw voorruit, zorg ervoor dat u contact opnemen met Auto Glass Medix en hebben gekeken en gerepareerd.,

of bel Auto Glass Medix

wij helpen u graag om eventuele resten uit uw glas te verwijderen. Bezoek onze site om ons te contacteren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *