Irving Driver License Office in 1003 W. Sixth St.

0 Comments

rijbewijs

in de Staten wordt het rijbewijs afgegeven door elke staat of gebied. Een bestuurder moet normaal gesproken een rijbewijs te verkrijgen van de staat van verblijf, en deze vergunning is geldig voor de rest van de Verenigde Staten. Een bepaald gebied kan ook de rijrechten rond zijn grenzen opschorten aan een bestuurder die de verkeersregels heeft overtreden. Veel staten deelden een gemeenschappelijk systeem van klassen met bepaalde uitzonderingen., In het geval van commerciële licenties, bijvoorbeeld, zijn deze gestandaardiseerd door federale regelgeving.

geschiedenis

aangezien het aantal gemotoriseerde voertuigen tienduizenden bereikte, hebben de staat en de lokale overheden een nieuwe macht, autorisatie van voertuigen en bestuurders. In 1901 was New York de eerste staat die nieuwe voertuigen begon te autoriseren en te registreren, en rond 1918 begonnen alle staten de kentekens te gebruiken., De licentie voor de bestuurders was een traag proces, omdat slechts 39 staten begonnen dit voor de bestuurders rond 1935, en slechts een paar van hen vereiste een examen om de licentie te hebben, hoewel de bezorgdheid van het hebben van slechte bestuurders was duidelijk.

speciale en standaardlicenties.

niet-beperkte licenties:

Dit is de meest voorkomende licentie in Amerika. Er zijn een aantal verschillen tussen sommige staten op de klasse van de licentie die ze gebruiken om een reguliere rijbewijs en een speciale, zoals de beperkte Een, de Chauffeur of motorfiets licentie te onderscheiden. Dat wil zeggen:,In Tennessee een standaard rijbewijs wordt genoemd Klasse D, de klasse M is voor motorfietsen en de klasse H is een ontbering licentie.

onbillijk rijbewijs voor minderjarigen:

deze rijbewijzen zijn gericht op bestuurders tussen 14 en 15 jaar oud (soms tot 18 jaar), die de behoefte hebben om te rijden voor problemen in het gezin, zoals financiële problemen in het gezin of medische problemen; de bestuurder moet naar zijn werk of School en er is geen ander vervoer beschikbaar.,

voorlopige rijbewijzen:

De funcion is hetzelfde als een rijbewijs, maar deze worden afgegeven voor bestuurders jonger dan 18 jaar, tussen 14 en 17 jaar oud. Bijna elke staat, met uitzondering van South Dakota, telt met een soort van afgestudeerd licentie, maar de beperking tijd en de periode dat een nieuwe bestuurder moet de licentie sterk variëren, afhankelijk van de staat.

Chauffeurslicentie:

Dit soort licentie wordt over het algemeen Klasse E genoemd.sommige staten voegen alleen een aantekening toe aan een gewone licentie, en andere vereisen gewoon geen speciale vergunning om een taxi of limousine te besturen., In Florida was het heel gebruikelijk om licenties voor limousines uit te geven in de licentie Klasse D, aanduiding die werd geëlimineerd in 2006. Ongeacht of de staat afgifte of niet het rijbewijs van de Chauffeur, de bestuurder moet altijd een vergunning te verkrijgen van de staat waar hij of zij opereert uit.

Motorrijtuigenlicentie:

Deze voertuigen hebben soms geen motorrijtuigenlicentie nodig, in sommige staten elk type rijbewijs, of elke vorm van verzekering of registratie. In tegenstelling tot de UE, non State in Amerika onderscheidt een motorfiets tussen een laag of vol vermogen om een licentie uit te geven., Sommige staten vereisen een extra vergunning om een motorfiets met een zijspan te bedienen.

verbeterde licenties:

Dit soort licentie wordt afgegeven voor Amerikaanse burgers in Washington, Michigan, Californië, Vermont, New York en Minnesota, en se de nationaliteit van de driver appart van de drivers permit. Een EDL is een compatibel document met een WHTI, aanvaardbaar document over land of zee grenzen inkomend uit Canada, Caribe of Mexico. Om dit soort vergunning aan te vragen is het noodzakelijk om een Amerikaans paspoort en een geboorteakte mee te nemen als bewijs van de nationaliteit., De commerciële licentie en de motorfiets licentie hebben ook dezelfde optie om te worden verbeterd.

Permit for disabled persons

De permit for disabled persons wordt afgegeven aan mensen die voldoen aan een verantwoorde standaard rij-en parkeertoegang. Speciale toegang wordt verleend om hun leven te verbeteren tijdens het rijden. In sommige staten, zoals in Texas, de onbruikbare persoon kan worden gedwongen om zijn of haar licenties af te geven, afhankelijk van hun handicap.

rijbewijswetten.,

de federale wet bepaalt dat de minimumleeftijd om een interstatelijk bedrijfsvoertuig te besturen 21 jaar oud is, zodat de minimumleeftijd om een volledig rijbewijs aan te vragen 21 jaar is.

om een schoolbus te kunnen besturen is het verplicht om met een CDL te tellen, maar de minimumleeftijd om een schoolbus te besturen kan ouder zijn, ongeveer 25 jaar oud. Sommige staten geven een aantal beperkte Interstate rijbewijzen, alleen geldig voor het besturen van commerciële voertuigen uit die staat, gericht op bestuurders van 18 jaar of ouder.,

beroepschauffeurs tussen 18 en 21 jaar mogen over het algemeen geen aanhangwagens, gevaarlijke goederen of schoolbussen besturen.

gebruik van de vergunning als identificatie en bewijs van leeftijd.

Er zijn geen twee licentienummers uitgegeven door de staat die gelijk zijn. Door identiteitsdiefstal wordt het sofinummer niet weergegeven op het rijbewijs. Om te voldoen aan de Standar van de AAMVA, de meeste van de staten geven de licenties verticaal voor minderjarigen van 21 jaar oud, en horizontaal voor mensen ouder dan 21., Op deze manier is het heel gemakkelijk om te controleren of de persoon is toegestaan om alcohol te kopen bijvoorbeeld, alleen het zien van de oriëntatie van het rijbewijs van de bestuurder ( de wettelijke leeftijd om alcoholische dranken te kopen in de Verenigde Staten is 21).

Houd er rekening mee dat dit niet in alle gevallen zo is, dat wil zeggen dat in Arizona de oriëntatie van het rijbewijs gemakkelijk kan worden gewijzigd ongeacht de leeftijd, bovendien vervalt het rijbewijs niet totdat de bestuurder 65 jaar oud wordt in Arizona. De meeste van de staten eisen bestuurders om een rijbewijs afgegeven in hun eigen grondgebied binnen een bepaalde periode te verkrijgen.,

Real ID

wanneer een belanghebbende een echte ID aanvraagt, als nieuwe aanvrager of om een oude ID terug te krijgen, moet hij of zij een burgerdocument overleggen (Amerikaans paspoort, geboorteakte, sofinummer, naamswijziging – indien van toepassing – en twee bewijzen van verblijf in de staat). De staat zal de documenten controleren en een kopie bewaren. Het is niet toegestaan om meer dan één echte ID te hebben op het moment.

een echt ID kan gemakkelijk worden geïdentificeerd, afhankelijk van de status. Deze nes hebben een gouden of zwarte ster in de rechterbovenhoek van de kaart., Vanaf oktober 2011 heeft Connecticut ze ook uitgegeven. Vanaf januari 2013 geeft Ohia het echte ID uit onder de naam “Safe Identification Card”.

Californië begon in 2018 echte ID ‘ s uit te geven.

verbeterde rijbewijzen

vanaf mei 2009 hebben alleen de Staten Washington, New York, Vermont en Michigan dit soort rijbewijzen uitgegeven. Vanaf januari 2014 werd Minnesota aan de lijst toegevoegd; nu zullen we Ohaio hebben die in afwachting is van de goedkeuring van de DHS om op de 6e staat te worden om echte ID ‘ s uit te geven.,de minister van Nationale Veiligheid kondigde in maart 2008 aan dat de uitgifte van verbeterde rijbewijzen in Washington het eerste rijbewijs was dat werd goedgekeurd door het” Occidental Hemisphere Travel Initiative”; volgens de perscommunicatie van de nationale veiligheidsdienst werken ze ook samen met Arizona om daar nieuwe verbeterde rijbewijzen te ontwikkelen.op 15 September 2008 begon New York met het uitgeven van verbeterde rijbewijzen die voldoen aan de WHTI., Texas was op weg om dit ook uit te voeren, maar de gouverneur Rick Perry stopte al het programma, ondanks dat we het hebben over een staatswet die is goedgekeurd door het Texas Department of Public Safety om EDL uit te geven en een definitief besluit van de Openbare aanklager, Greg Abbott, dat de productie van EDL in Texas zal voldoen aan de federale vereisten.

digitale rijbewijzen.

Delaware, Iowa en Californië deden een voorstel voor digitale rijbewijzen als identificatiekaart., De licentie zal beschikbaar zijn als een app van MorphoTrust USA en geïnstalleerd op de mobiele telefoon van de titular. Er zijn een aantal herzieningen van deze vanwege het Privacybeleid, alsof een functionaris nodig heeft om de licentie te controleren, hij of zij zal toegang hebben tot de mobiele telefoon van die persoon.in 2016 keurde Louisiana het project van wet 481 goed, dat toen de wet 625 werd, waardoor Louisiana de eerste staat werd die telde met digitale rijbewijzen die werden geaccepteerd door La wallet, een applicatie gemaakt door Envoc die werd uitgebracht in juli 2018.,

Deze wet staat alle inwoners van Louisiana toe om een digitale Id te tonen met behulp van de la Wallet aan de petitie van een politieagent, parochie of gemeente.

Tips voor een geweldige rijbewijstest:

Als u de test van uw chauffeur gaat doen, is de kans groot dat, als u een autoliefhebber bent, dit een van de meest opwindende dagen van uw leven is en zelfs als u dat niet bent, opent het een wereld van mogelijkheden om te reizen en dingen te doen die u nooit eerder had kunnen doen. Als je deze paar eenvoudige tips volgt zul je goed op weg zijn en je zult het met vlag en wimpel passeren.,

controleer uw spiegels

voordat u de parkeerplaats verlaat en op de weg stapt, is het belangrijk om uw spiegels, uw zitpositie en stuurstand aan te passen en natuurlijk uw veiligheidsgordel vast te maken.

9 en 3 handpositie

de juiste handpositie is op 9 en 3, en ik garandeer u dat als u met één hand rijdt op de 12 Positie, u uw test zult falen. Het is belangrijk om beide handen te allen tijde op het stuur te houden., Als u een voertuig met handgeschakelde transmissie hebt, moet u natuurlijk één hand van het schip halen, maar dit zorgt ervoor dat uw testbeheerder zich veilig voelt en u hebt de meeste controle over uw voertuig.

juiste rijstrookwissel

bij het wisselen van rijstrook is het belangrijk om het volgende te doen: eerst een signaal, kijk dan in je achteruitkijkspiegel langs je zijspiegel, kijk over je schouder, en als het veilig is, dan kun je gaan. Als je eenmaal in de rijstrook bent waar je helemaal naar toe gaat, dan kun je je richtingaanwijzer draaien.,

signaal altijd als u van rijstrook verandert ongeacht of er geen verkeer om u heen is, is het belangrijk om beide spiegels te controleren, over uw schouder te kijken en uw richtingaanwijzer te gebruiken.

bij het wisselen van meerdere rijstroken

Als u over meerdere rijstroken gaat, ga dan altijd van de ene naar de andere rijstrook, pauzeer voor een tijdje, zet dan uw richtingaanwijzer aan, kijk naar beide spiegels over de schouder, ga naar de volgende regel, pauzeer en ga dan naar de volgende. Schieten over 4 rijstroken van het verkeer is een goede manier om de test te mislukken.,

uitstappen op een hogesnelheidsstraat

geef uzelf altijd voldoende tijd wanneer u vertrekt op een straat met een hoge snelheidslimiet. Het zal de persoon die je test verstrekt niet irriteren als je daar wacht tot het veilig is. Als u uit te trekken in de voorkant van een auto die snel beweegt en geef jezelf niet genoeg ruimte je”re gaat om punten te verliezen. Wachten tot er genoeg ruimte is, meer dan je denkt dat je normaal nodig zou hebben, is de veilige manier om het te doen.

angst aan de ene kant van de rijstrook

vaak hebben beginnende bestuurders de neiging angst aan de ene kant van de rijstrook of aan de andere kant., Op een enkele rijstrook weg dat betekent dat je misschien te dicht bij de dubbele gele of te dicht bij de schouder. Om te voorkomen dat er een techniek die sommige mensen gebruikt dat is nuttig wanneer u”opnieuw leren , is om verder vooruit te kijken in de weg en proberen om het midden van de weg voor te stellen, beeld Een Lijn in het midden van de rijstrook u”bent in het passeren door het midden van uw voertuig. Dit helpt u in het midden van uw rijstrook te houden, wat belangrijk is voor het slagen bij de test van de bestuurder.,

Stop of rood licht: de juiste manier om het te doen

wanneer u bij een stopbord of een stop of rood licht komt, is echt belangrijk om te stoppen voor de witte lijn op de weg. Dat betekent, als je tot stilstand komt, moet je nog steeds in staat zijn om de witte lijn voor de motorkap van je auto te zien. Dan, als het ” is een blinde bocht, als je eenmaal tot een volledige start, Nu kunt u beginnen kruipen uit een beetje verder en verder, zodat u de stroom van het verkeer te zien en maak je rechts of linksaf.

Gebruik altijd een veilige volgafstand tussen uzelf en de auto voor u., Hoe hoger de maximumsnelheid is, hoe meer de volgende afstand tussen auto ‘ s. Dat komt omdat, als de persoon voor je plotseling breekt, je jezelf genoeg tijd wilt geven om te reageren.

voordat u breekt

controleer ook altijd uw achteruitkijkspiegel voordat u breekt. Als je plotseling stopt en er staat een auto achter je, kunnen ze je tegenkomen. Uiteraard is dit in een noodsituatie niet altijd mogelijk, maar Controleer in het ideale geval altijd uw spiegel voordat u remt.,

houd uw ogen altijd in beweging

houd uw ogen altijd constant bezig met het scannen van de weg op voetgangers, obstakels of bochten die zich voordoen. Dat betekent dat je je spiegels constant controleert: je achteruitkijkspiegel, je zijspiegels, die over je schouder kijken. Attent zijn en laten zien dat je aandacht gaat om een grote indruk te maken om te slagen voor uw weg test te maken.

bij het maken van bochten

bij het maken van beschermende linkse bochten snijden mensen vaak hoeken., Is iets dat iedereen doet op de weg de hele tijd: het passeren van een dubbele gele of een witte lijn is een geweldige manier om te falen van uw bestuurder ’s test dus zorg ervoor dat het breed genoeg te nemen, blijf in de richtlijnen als je”re het maken van links bochten en geen hoeken te snijden.

maak vloeiende bewegingen

altijd zo glad mogelijk. Het betekent soepel remmen, soepele stuuringangen, soepele acceleratie, enz. Schokkerig zijn gaat niet goed.

wees niet agressief

rijd defensief niet agressief deze dag gaat over het bewijzen dat je een veilige driver bent, niet de volgende F1 ster., Bewijs dat op de renbaan.

geen snelheid

geen snelheid. Dit is heel belangrijk. In het algemeen mensen zijn gewend om te gaan 5 mijl per uur over de maximumsnelheid of zo bij het rijden in een dagelijkse situatie, maar voor de test kun je dat niet doen. Snelheidslimiet of lager is vereist.

ook het hebben van een radar detector in uw auto voor de test Als zal”t een geweldig idee.

Pre-drive test

de DMV wil ervoor zorgen dat u bekwaam bent met alle bedieningselementen aan de binnenkant van de auto voordat u uw test start.,

Hier is een voorbeeld van een pre-drive controlelijst:

 • de DMV zal u vertellen om de auto in te schakelen, maar niet starten.
 • draai het richtingaanwijzer naar links en dan naar rechts.
 • koplampen in-en uitschakelen.
 • zet de ruitenwissers aan en uit.
 • Schakel de noodflitsers ‘ s morgens in.
 • de examinator kan u vragen, als u ‘ s morgens naar buiten komt en er vorst op uw voorruit staat, hoe ontdooit u uw voorruit? Je hebt froster geselecteerd, zet de ventilator aan en selecteer de “Heat”.,
 • elke andere examinator zal u vragen om uw ontdooiers te tonen: waar bevinden ze zich?
 • de examinator zal u dan vragen om de noodparkeerrem los te maken en vervolgens de noodparkeerrem in te schakelen.
 • ze vragen je om de hoorn te toeteren.

identificatiekaarten

De identificatiekaarten worden afgegeven aan alle burgers zonder leeftijdsvereiste door de afdeling motorvoertuigen. Deze identiteitskaart is vergelijkbaar met het rijbewijs, maar het kan alleen worden gebruikt voor identificatiedoeleinden.,

er zijn twee verschillende soorten kaarten, de gewone, die 6 jaar geldig is, en de kaart voor ouderen die alleen kan worden aangevraagd als de persoon ouder is dan 62 jaar, deze laatste heeft een geldigheidsduur van 10 jaar.

indien de aanvrager een begunstigde is van een overheidsprogramma voor bijstand, bestaat de kans dat hij of zij de identiteitskaart kan aanvragen met het formulier “Reduced cost verification for ID card” aan het Departement van voertuigen.,

Tips voor een perfecte rijbewijstest:

Als u de test van uw chauffeur en uw liefhebber van een auto gaat doen, zal dit een van de meest opwindende dagen van uw leven zijn en, als u dat niet bent, opent het een wereld van mogelijkheden om te reizen en dingen te doen die u nooit eerder had kunnen doen.

Als u deze enkele eenvoudige tips volgt, zult u goed op weg zijn en u zult het met vlag en wimpel passeren.,

let op uw spiegels

voordat u de parkeerplaats verlaat en op de weg stapt, is het belangrijk om uw spiegels te controleren, uw zitpositie aan te passen, de stuurstand aan te passen en natuurlijk uw veiligheidsgordel vast te maken.

9 en 3 handstand

Het is belangrijk om beide handen te allen tijde op het stuurwiel te houden. Als u een voertuig met handgeschakelde transmissie hebt, moet u natuurlijk één hand van het schip halen, maar dit zorgt ervoor dat uw testbeheerder zich veilig voelt en u hebt de meeste controle over uw voertuig., De juiste handpositie is op 9 en 3, en ik garandeer je dat als je met één hand rijdt op de 12 Positie, je je test niet haalt.

bij het wisselen van rijstrook

bij het wisselen van rijstrook is het belangrijk om het volgende te doen: eerst een signaal, kijk dan in je achteruitkijkspiegel langs je zijspiegel, kijk over je schouder, en als het veilig is, dan kun je gaan. Als je eenmaal in de rijstrook bent waar je helemaal naar toe gaat, dan kun je je richtingaanwijzer draaien., Geef altijd aan of u van rijstrook verandert ongeacht of er geen verkeer om u heen is, voor de test van de bestuurder is het belangrijk om beide spiegels te controleren, over uw schouder te kijken en uw richtingaanwijzer te gebruiken.

meerdere rijstroken veranderen

Als u nu over meerdere rijstroken gaat ( bijvoorbeeld een vierbaans weg), ga dan altijd van de ene naar de andere rijstrook, pauzeer een beetje, zet dan uw richtingaanwijzer aan, kijk naar beide spiegels over de schouder, ga naar de volgende regel, pauzeer en ga dan naar de volgende. Schieten over 4 rijstroken van het verkeer is een goede manier om de test te mislukken.,

op een straat met een hoge snelheidslimiet

geef uzelf altijd voldoende tijd wanneer u een straat met een hoge snelheidslimiet oprijdt. Het zal de persoon die je test verstrekt niet irriteren als je daar wacht tot het veilig is. Als u uit te trekken in de voorkant van een auto die snel beweegt en geef jezelf niet genoeg ruimte je”re gaat om punten te verliezen. Wachten tot er genoeg ruimte is, meer dan je denkt dat je normaal nodig zou hebben, is de veilige manier om het te doen.

blijf in het midden van de rijstrook

vaak neigen beginnende bestuurders naar angst aan de ene kant van de rijstrook of aan de andere kant., Op een enkele rijstrook weg dat betekent dat je misschien te dicht bij de dubbele gele of te dicht bij de schouder. Als je nodig hebt om dit te voorkomen is er een techniek die u kunt gebruiken dat is echt nuttig wanneer u”opnieuw leren, is om verder vooruit te kijken in de weg en proberen om het midden van de weg voor te stellen, beeld Een Lijn in het midden van de rijstrook u”bent in het passeren door het midden van uw voertuig. Dit helpt u in het midden van uw rijstrook te houden, wat belangrijk is voor het slagen bij de test van de bestuurder.,

wanneer u bij een stopbord komt

wanneer u bij een stopbord of een stoplicht of rood licht komt, is het echt belangrijk om vóór de witte lijn op de weg te stoppen. Dat betekent, als je tot stilstand komt, moet je nog steeds in staat zijn om de witte lijn voor de motorkap van je auto te zien. Dan, als het ” is een blinde bocht, als je eenmaal tot een volledige start, Nu kunt u beginnen kruipen uit een beetje verder en verder, zodat u de stroom van het verkeer te zien en maak je rechts of linksaf.

Gebruik altijd een veilige volgafstand tussen uzelf en de auto voor u., Hoe hoger de maximumsnelheid is, hoe meer de volgende afstand tussen auto ‘ s. Dat komt omdat, als de persoon voor je plotseling breekt, je jezelf genoeg tijd wilt geven om te reageren.

Remstoot

Controleer altijd uw spiegels voordat u breekt. Als je plotseling stopt en er staat een auto achter je, kunnen ze je tegenkomen. Als het een noodsituatie is is dit natuurlijk niet altijd mogelijk, maar in het ideale geval altijd uw achteruitkijkspiegel controleren voordat u remt.

Houd uw ogen altijd in beweging

houd uw ogen altijd in beweging., dat betekent voortdurend scannen van de weg voor voetgangers, eventuele obstakels of bochten die komen dat betekent dat het controleren van uw spiegels voortdurend (uw achteruitkijkspiegel, uw zijspiegels, kijken over je schouder, enz.). Attent zijn en laten zien dat je aandacht gaat om een lange weg te gaan om de test van uw bestuurder te slagen.

Snij hoeken

bij het maken van beschermende linkse bochten snijden mensen vaak hoeken., Is iets dat iedereen doet op de weg de hele tijd: het passeren van een dubbele gele of een witte lijn is een geweldige manier om te falen van uw bestuurder ’s test dus zorg ervoor dat het breed genoeg te nemen, blijf in de richtlijnen als je”re het maken van links bochten en geen hoeken te snijden.

wees zo glad mogelijk

wees altijd zo glad mogelijk. Het betekent soepel remmen, soepele stuuringangen, soepele acceleratie, enz. Schokkerig zijn gaat niet goed.

wees niet agressief

rijd defensief niet agressief. Deze dag gaat over het bewijzen dat je een veilige chauffeur bent.,

alstublieft, geen snelheid

geen snelheid. Dit is heel belangrijk. In het algemeen mensen zijn gewend om te gaan 5 mijl per uur over de maximumsnelheid of zo bij het rijden in een dagelijkse situatie, maar voor de test kun je dat niet doen. Snelheidslimiet of lager is vereist.

ook het hebben van een radar detector in uw auto voor de test Als zal”t een geweldig idee.

pre-drive controlelijst:

de DMV wil controleren of u alle bedieningselementen aan de binnenkant van de auto beheerst voordat u de bestuurderstest start.,

Hier is een voorbeeld van een pre-drive controlelijst:

 • de DMV zal u vertellen om de auto in te schakelen, maar niet starten.
 • draai het richtingaanwijzer naar links en dan naar rechts.
 • zet de koplampen aan.
 • doe de koplampen uit.
 • zet de ruitenwissers aan.
 • Schakel de noodflitsers ‘ s morgens in.
 • de examinator kan u vragen, als u ‘ s morgens naar buiten komt en er vorst op uw voorruit staat, hoe ontdooit u uw voorruit? Je hebt froster geselecteerd, zet de ventilator aan op nummer 2 of hoger en selecteer de “Heat”.,
 • elke andere examinator zal u vragen om uw ontdooiers te tonen: waar bevinden ze zich?
 • De examinator zal u dan vragen om de noodparkeerrem los te maken en vervolgens de noodparkeerrem in te schakelen.
 • zij zullen u dan vragen om de hoorn te toeteren.

CDL Written

in de VS is er een wet genaamd “Commercial Vehicles Security law”, die de vereisten vaststelt waaraan een staat moet voldoen wanneer hij een commerciële licentie afgeeft. Er zijn 3 verschillende soorten licenties:

Klasse A, voor die voertuigen die de 10.000 pond aan gewicht passeren.,

klasse B, Voor voertuigen met een gewicht van minder dan 10.000 ounds.

klasse C, Voor voertuigen die niet voldoen aan de gewichten van Klasse A of B, maar ontworpen zijn voor het vervoer van 16 passagiers of meer, of voor het vervoer van gevaarlijke goederenmaterialen.

De minimumleeftijd om deze licentie aan te vragen is 18 jaar, met uitzondering van enkele uitzonderingen in sommige staten. In het geval van interstatelijke handel is het echter van essentieel belang dat wie van toepassing is telt met niet minder dan 21 jaar., Voorafgaand aan 1992, het jaar waarin deze vergunning werd geïmplementeerd, varieerden de eisen naar gelang van de staat, omdat de bedrijfsvoertuigen speciale vaardigheden en kennis vereisten.

de aanvrager was hier niet altijd klaar voor en dat leidde tot veel ongevallen. Vanaf dit jaar, nadat deze wet werd vrijgegeven, ontwikkelde de Federal HighWay administration (FHWA) een aantal standaardtests voor degenen die deze speciale licentie wilden, alleen degenen die met succes de geschreven en de praktijktest hebben doorstaan, konden toegang krijgen tot de licentie.,

De schriftelijke test telt met een minimum van 30 vragen over de veiligheid van de injectieflacon en delen van een aanhangwagen, om passmark wordt vermeld in 80 procent.

CDL-rijexamen

het rijexamen dat elke aanvrager moet afleggen om toegang te krijgen tot het commercieel rijbewijs kan variëren afhankelijk van de staat waar het is afgegeven. In het algemeen moet de aanvrager praktijkuren die kunnen worden verkregen door middel van een programma gericht op het onderwijzen van speciale vaardigheden en manoeuvres aan aanhangwagen vrachtwagenchauffeurs hebben.,

op deze manier wordt de bediening van dit voertuig veiliger en daarnaast leert de bestuurder onder andere hoe hij kaarten moet lezen en hoe hij ritten moet plannen. Dit type vial onderwijs is veel meer voltooid en geavanceerd dan degene die nodig is voor een reguliere rijbewijs. Eigenlijk zijn er een groot aantal CDL-scholen in de Verenigde Staten, en ook veel vrachtwagenbedrijven bezitten hun eigen scholen.

het rijexamen vereist ook de uitvoering van enkele manoeuvres die de bestuurder moet uitvoeren in het voertuig dat hij of zij wil besturen of een soortgelijke met dezelfde uitrusting.,de bestuurders van bedrijfsvoertuigen moeten aantonen dat zij fysiek in aanmerking komen voor het besturen van dit soort voertuigen.daarom moet hij of zij, nadat de test is geslaagd, worden onderzocht door een erkende arts van de Registry of Certified Medical Examiners, die de bestuurder in staat zal stellen voor het Bureau voor gemotoriseerde voertuigen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *