Is er een leeftijdsvereiste voor een zwangerschapstest in een kliniek? Heb ik een ouder of voogd nodig?

0 Comments

heb ik een ouder of voogd of een bepaalde leeftijd nodig om getest te worden als ik zwanger ben in een kliniek?

in het algemeen is toestemming van de ouders niet nodig om een zwangerschapstest te ondergaan in een gezondheidskliniek. Er kunnen echter bepaalde locaties zijn waar een zorgverlener om de een of andere reden toestemming van de ouders nodig heeft. Neem contact op met uw provider over haar of zijn beleid. U kunt contact opnemen met uw lokale Planned Parenthood health center om een afspraak voor een zwangerschapstest te plannen.,

Als u denkt zwanger te zijn, kunt u ook een zwangerschapstest thuis doen. Thuis zwangerschapstesten zijn verkrijgbaar bij apotheken, en er is geen leeftijdsvereiste om er een te kopen. Ze kosten meestal ongeveer $ 8 – $15. Zwangerschapstesten zijn vroeg effectief – zo snel als een paar dagen na een gemiste periode. Maar om een nauwkeurig resultaat te krijgen, moet u de aanwijzingen op het pakket precies volgen.

vrouwen die zwangerschapstesten naar huis nemen, gaan vaak naar klinieken om de resultaten te laten bevestigen door een zorgverlener., Ook, als de test positief is, en je zwanger bent, kan de provider informatie over uw zwangerschap opties bieden.

Tags: zwangerschap, zwangerschapstest, leeftijdseisen, toestemming van ouders


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *