Pillow Talk: Hoe maak je standaard kussenslopen (in 15 minuten) met een stof

0 Comments

leer hoe je een kussensloop voor je bed maakt met een stof! Het is eigenlijk heel makkelijk. Geweldig beginnersproject.

Ik vind het heerlijk om kussenslopen op mijn bed uit te wisselen met verschillende kleuren, patronen en stoffen – afhankelijk van het seizoen. En het blijkt dat het eigenlijk heel gemakkelijk is om je eigen kussenslopen te maken met elke stof die je wilt. Zo zijn deze Doe-het-zelf kussenslopen begonnen als douchegordijn! Ja, een douchegordijn.,

maar je kunt elke stof gebruiken die je leuk vindt om kussenslopen van standaardmaat te maken zoals deze – linnen, katoen, jersey, enz, enz. Sky is the limit. Dus je kunt ze omwisselen wanneer de stemming toeslaat.

kant opmerking … Dit project is een geweldige beginner Naaien DIY en duurt ongeveer 15 minuten van begin tot eind-niet slecht toch?! Klik door voor de naaihandleiding voor standaard kussenslopen.

welke maat heeft een standaard kussensloop?

een standaard maat kussensloop meet 20 inch bij 26 inch (51 cm bij 56 cm).

wat zijn de afmetingen voor andere kussensloopmaten?,

een queen size kussensloop is 51cm x 76cm. En een king size kussensloop is 20 x 36 inch (51 cm x 92 cm).

benodigdheden voor het maken van een kussensloop

 • 1-2 yards stof (afhankelijk van of u één of twee kussenslopen maakt)
 • naaimachine
 • ijzer
 • rechte pinnen
 • draad
 • schaar

Hoe maak je een kussensloop

snelle opmerking: onderstaande maten zijn voor een standaard kussensloop., Als u in plaats daarvan een queen of king size kussensloop wilt maken, zal de meting enigszins variëren, maar de aanpassingen zullen klein zijn. Zie onderstaande maatsuggesties in stap één voor verschillende kussensloopmaten.

1. Je stof snijden.

begin met het snijden van twee stukken stof van dezelfde grootte, die elk 29,5 inch lang en 21 inch breed zijn. Dit zorgt voor een 20×26 inch kussensloop wanneer u klaar bent.

* Als u in plaats daarvan een queen size kussensloop wilde, zou u twee stukken stof knippen die 33,5 inch lang en 21 inch breed zijn., En als je een kingsize kussensloop wilde, zou je twee stukken snijden die 39,5 inch lang en 21 inch breed zijn.

2. Vouw stof, ijzer, pin,en naai.

Maak een naad voor de buitenranden van de kussensloop door over de stof 3,5 inch te vouwen (op het lange uiteinde – waar de opening zal zijn). Dan strijk het gevouwen deel en speld het, om het op zijn plaats te houden. Naai de onderkant van die stof aan zichzelf. Dit zal een faux manchet, een beetje vergelijkbaar met het uiterlijk van een Franse naad te creëren.

3. Herhaal stap 2 met het tweede stuk stof.

4. Speld de stukken aan elkaar en naai.,

plaats vervolgens de goede kanten van de twee stofstukken samen, lijn de manchetten die u maakt in Stap 2 en 3. De manchetten kant is de opening kant van het kussen.

Speld de resterende drie zijden op elkaar met rechte pinnen (zorg ervoor dat de geboeid in open te houden) en naai een rechte lijn rond de randen van de gericht drie zijden van de kussensloop.

5. Draai de kussensloop rechts naar buiten en het is klaar voor gebruik.

en dat is het!, Nu je weet hoe je een standaard kussensloop maakt, denk ik dat je je beddengoed net zo vaak verwisselt als ik, toch?! Het is leuk!

Hoe te Maken van een Standaard Kussensloop

Deze DIY standaard kussensloop project is een grote beginner naaien doe-het-zelf duurt ongeveer 15 minuten van start tot finish – niet slecht recht?! Klik door voor de tutorial.,ase
Author: Brittni

Ingredients

 • 1-2 yards of fabric depending on if you”re making one pillowcase or two
 • sewing machine
 • iron
 • straight pins
 • thread
 • scissors

Instructions

 • Quick note: The measurements below are for a standard size pillowcase., Als u in plaats daarvan een queen of king size kussensloop wilt maken, zal de meting enigszins variëren, maar de aanpassingen zullen klein zijn. Zie onderstaande maatsuggesties in stap één voor verschillende kussensloopmaten.

knip de stof op maat.

 • begin met het snijden van twee stukken stof van dezelfde grootte, die elk 29,5 inch lang en 21 inch breed zijn. Dit zorgt voor een 20×26 inch kussensloop wanneer u klaar bent.

  * Als u in plaats daarvan een Queen size kussensloop wilde, zou u twee stukken stof snijden die 33 zijn.,5 inch lang en 21 inch breed. En als je een kingsize kussensloop wilde, zou je twee stukken snijden die 39,5 inch lang en 21 inch breed zijn.

vouwen, strijken, pinnen en naaien.

 • Maak een naad voor de buitenranden van de kussensloop door over de stof 3,5 inch te vouwen (op het lange uiteinde – waar de opening zal zijn). Dan strijk het gevouwen deel en speld het, om het op zijn plaats te houden. Naai de onderkant van die stof aan zichzelf. Dit zal een faux manchet, een beetje vergelijkbaar met het uiterlijk van een Franse naad te creëren.,

Herhaal stap 2 met het tweede stuk stof.

 • plaats vervolgens de goede kanten van de twee stukken stof op elkaar, lijn de manchetten die u maakt in de stappen 2 en 3. De manchetten kant is de opening kant van het kussen. Speld de resterende drie zijden op elkaar met rechte pinnen (zorg ervoor dat de manchet open te houden) en naai een rechte lijn rond de randen van het richten van drie zijden van de kussensloop.

draai de rechter kussensloop naar buiten en het is klaar voor gebruik.,

opmerkingen

welke maat is een standaard kussensloop?

een standaard maat kussensloop meet 20 inch bij 26 inch (51 cm bij 56 cm).

wat zijn de afmetingen voor andere kussensloopmaten?

een queen size kussensloop is 51cm x 76cm. En een king size kussensloop is 20 x 36 inch (51 cm x 92 cm).

dit recept geprobeerd?Vermeld @paperandstitch of tag #paperandstitch!,

en met betrekking tot de andere kussens in de laatste shots, voor het geval je een bron wilt… die zijn een koop, niet DIY. De grid print is onder $ 30 voor een set van 2, beschikbaar op de lente. En de witte gewatteerde shams zijn van Parachute (verkrijgbaar in 5 kleuren). Laat het me weten als je nog meer vragen hebt over slaapkamer dingen.

Wat vindt u van dit doe-het-zelf kussensloopproject? Denk je dat het makkelijk genoeg is om thuis aan te pakken?

share it


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *