Pitsky hondenras informatie en foto ‘ s

0 Comments

Siren de Siberian Husky / Pit Bull terrier mix (Pitsky) puppy op 4 maanden oud

Neko de Siberian Husky / Pit Bull Terrier mix (Pitsky) op 1 en een half jaar oud—”Neko is zeer onderhoudsvriendelijk; wil altijd enige vorm van aandacht en zal het huis vernielen als het langer dan een paar minuten alleen wordt gelaten. Hij is meestal heel kalm en nooit agressief anders dan tijdens het spelen. Hij weegt 80 pond en meet 45 centimeter van neus tot staart.,Neko the Siberian Husky / Pit Bull Terrier mix (Pitsky) at 1 and a half years old

Neko the Siberian Husky / Pit Bull Terrier mix (Pitsky) at 1 and a half years old

Jaxx the blue-eyed Siberian Husky / Pit Bull Terrier mix (Pitsky) at 3 years old—”We came across Jaxx by way of Craigslist. Hij was eigenlijk vrij, dus we hadden onze twijfels. Bij het ontmoeten van zijn ouders leerden we al snel dat ze aan het inpakken waren en naar het noorden gingen voor een nieuwe baan. We hadden onmiddellijk gereageerd op de posting, en ging naar hun huis zodra we van de telefoon., Toen Jaxx rond het huis werd gebracht, maakte hij een sprint voor mijn vriend. Het is een band die niet meer te vergelijken is sinds! Jaxx is van groot temperment, anders dan zijn af en toe neiging om opgewonden te zijn en springen op mensen. Hij gedraagt zich heel goed met andere honden, zelfs de allerkleinsten, en houdt van sociale interacties met honden, kinderen en volwassenen. Hij kan erg goed opschieten met onze kat, die we kort na Jaxx kregen. Jaxx heeft een mager, Gespierd figuur, en zijn haar is natuurlijk. Hij heeft de neiging om te eten gedurende de dag, maar niet over te genieten., Hij blaft niet, tenzij gevraagd om te spreken, en was crate getraind toen we hem ontvingen. Hij houdt van zijn Speelgoed, en heeft er genoeg van! Jaxx werd per ongeluk gereproduceerd van wat zijn familie ons vertelde. Zijn moeder, raszuivere kuil, had gegraven onder de buitenkant krat in de naburige waar Jaxx ‘ s vader, een raszuivere Husky, was op haar te wachten. Zijn moeder stierf na de bevalling. Ik geloof dat er maar drie puppies waren die het overleefden. Het is erg triest, maar we zijn zo gelukkig om hem te hebben!,”

Jaxx the blue-eyed Siberian Husky / Pit Bull Terrier mix (Pitsky) at 3 years old upside down on the bed

” Dit is een foto die ik nam van mijn 8 maanden oude Siberian Husky / Pit Bull mix, Molly. Molly was een opvanghond die we gered hebben toen ze ongeveer 3 maanden oud was. Ze is een beetje verlegen/skiddisch wanneer ze voor het eerst mensen ontmoet, maar ze warmt snel op. Bij honden is ze echter automatisch hun beste vriend. Ze speelt graag met andere honden. Molly heeft een zeer hyper / actieve temperment. Ze kan uren rondrennen en toch overal klaar voor zijn., Haar favoriete speelgoed is elke soort stok en ze houdt ervan om stokken te halen of ervoor te springen als je ze hoog houdt. Een tijdje wilde ze niet blaffen, maar nu praat ze wanneer ze aandacht wil. Een leuke gril die ze heeft is hoe ze blaft, dat wel. Het is alsof ze er naar toe moet werken en ze van die kleine keelschors gaat maken. Wat slechte gewoontes betreft, ze is een graver. Ze kauwt ook graag veel en de meeste kauwspeeltjes die ze krijgt, scheurt ze binnen enkele uren. Ze krijgt niet alleen veel beweging, maar ze heeft ook veel nodig. Al met al is Molly een geweldige hond en zo ‘ n lieverd., Ik heb nooit blaf Busters gebruikt en terwijl ik een paar afleveringen van The Dog Whisperer heb gezien, maar ik heb nooit zijn filosofieën gebruikt om Molly te trainen.Bella The Pit Bull / Husky mix puppy at 2 months old—Dit is Bella, onze Husky / Pit mix. Ze is nu ongeveer 2 maanden oud. Ze is een geweldige hond. Zeer slim en schattig zoals je kunt zien door de foto ‘ s! Ik ben ervan overtuigd dat bastaards/mixen zijn betere honden dan raszuivere en ze is niet anders. Ze is slim en erg speels.”

Bella The Pit Bull / Husky mix puppy op 2 maanden oud

Bella The Pit Bull / Husky mix puppy op 2 maanden oud


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *