1-800-649-3688

0 Comments

Basketbaldoelen worden vaak gemaakt met verstelbare basketbalhoepels, wat verwarring kan veroorzaken over het instellen van de juiste velghoogte. Klanten vragen ons vaak of er een uniforme basketbaldoelregelhoogte is. Het antwoord is ja: de regulatiehoogte van de bovenrand van de rand van de basketbalring is 10″ van de grond. Dit geldt voor inground basketball goals, wall mount basketball goals, indoor basketball hoop systemen, en outdoor basketball goal systemen., Het maakt niet uit welk type basketbal systeem je het over hebt, de verordening velghoogte is hetzelfde. First Team Sports biedt een complete selectie van basketbal backboard systemen voor mannen en vrouwen ‘ s teamsporten, op alle niveaus van het spel. Wij produceren ook commerciële basketbaldoelen voor speeltuinen, complete sets voor recreatiecentra, verstelbare en draagbare doelen. Of u nu een groot basketbaldoel voor kinderen of een wedstrijd rang vaste hoogte basketbaldoel, eerste Team heeft de basketbal apparatuur om uw behoeften en uw budget te passen., Als basketbal uw sport is, kan een vriendelijke eerste team medewerker u helpen precies te vinden wat u wilt. Lees onze basketbal koopgids om het verschil te leren tussen een in de grond basketbal doel en een draagbare basketbal systeem, en zorg ervoor om ons te bellen met uw vragen.

Wat is regelhoogte in basketbal?

meten voor de juiste regeling basketbaldoelhoogte is eenvoudig: de bovenkant van de velg moet 10″ boven het speeloppervlak worden geplaatst. De 10″ velghoogtemeting mag niet worden verward met de bovenkant van het rugbord of de onderkant van het net., First Team biedt backboards in verschillende maten, van 30 “x 44” tot traditionele competitie grootte 48 “x 72” gehard glas. Ongeacht de grootte van het rugplank, de velg is ingesteld op dezelfde regulatiehoogte. Als je kijkt naar basketbal doel foto ‘ s, zult u zien dat de variatie is in de hoogte van het rugbord boven de rand. Onze verstelbare basketbaldoelen zijn voorzien van een ingebouwde velghoogte indicator om het gemakkelijk te maken om de exacte hoogte van de velg op elk gewenst moment te zien.

Waarom Is de Regulatiehoogte 10″?,

nu je weet dat de basketbaldoelrimhoogte 10″ is, vraag je je niet meer af waarom? Of je nu winkelt voor outdoor sportuitrusting, basketbal backboard systemen, en accessoires in een speciaalzaak die de topmerken draagt of kijk naar een basketbaldoel dat Walmart draagt, basketbaldoelen zijn een verre schreeuw van hun oorsprong. De sport werd uitgevonden door James Naismith, die de eerste basketbalring creëerde door een perzikmand aan een baan te spijkeren. Omdat de basket gesloten was, moest het spel na elke score stoppen om de bal terug te halen., Kun je je voorstellen klimmen op een ladder of tafel om je bal terug te krijgen na elke mand? Sport legende heeft het dat de hoogte van die eerste basketbal doel was 10″, het instellen van de standaard die zelfs vandaag wordt gebruikt. Echter, de Heer Naismith ‘ s oorspronkelijke geschreven regels niet de hoogte van de mand vermeld, dus het is niet duidelijk of de oorsprong van de verordening velghoogte zijn feit of fictie. Wat ook het geval is, 10″ is al lang de standaard in NCAA, middelbare school, en NBA basketbal.

waarom de velg lager instellen dan de voorschriften?,

hoewel de regelhoogte vereist is voor wedstrijden op het niveau van de middelbare school en hoger, zijn er bepaalde momenten waarop het zinvol is om een lagere hoogte te kiezen. Een verstelbaar draagbaar doel of verstelbaar in de grond doel is het antwoord Wanneer 10″ is te hoog voor uw spelers. Dit zijn enkele redenen om de rand te verlagen:

  • Voor spel op junior niveau. Hoewel er geen standaard velghoogte is voor jonge mannen en vrouwen in de lagere school, is 8″ of 9″ gebruikelijk. De competitie zal de regels voor de velghoogte voor junior competitie.,

  • om jongere of beginnende spelers toe te staan hun schietmechanica te verbeteren. Heb je ooit een jong kind zien proberen een basketbal hoog genoeg te tillen om de ring te bereiken? Laat de rand zakken terwijl hij zijn schiettechniek ontwikkelt, en verhoog vervolgens geleidelijk de hoogte tot 10″ om de uitdaging te vergroten.

  • voor dunking-wedstrijden. Als jij en je kinderen graag hoepels op je achterterras schieten, laat dan de rand zakken zodat je af en toe een dunking contest kunt hebben. Gezinnen met kinderen tot 10 jaar worden geadviseerd om een instelbaar doel te kiezen., Onze basketbal koopgids kan u helpen bepalen welke sets het beste zijn voor uw gezin.

bel vandaag het eerste Team voor antwoorden op al uw vragen over het vinden van het juiste basketbalsysteem voor outdoor of indoor games. Kies een draagbare basketbalring die neerklapt om onder een kozijn te rollen om op te slaan in de garage bij uw outdoor power equipment. Of kies een van onze superieure Wall mount competition level systemen met backboard en post padding met aangepaste belettering in kleuren om team kleding te passen., Wij produceren ook tough-as-nails speeltuin systemen met toonaangevende levenslange garantie. Al onze sportuitrusting is gemaakt met trots in de VS.

hieronder: het meten van basketbalhoepelhoogte

Waar vindt u producten van het eerste Team

sinds 1996, First Team, Inc. is de productie van topkwaliteit sportartikelen apparatuur voor basketbal, lacrosse, voetbal, volleybal en voetbal., Gevestigd in Hutchinson, Kansas, zijn we toegewijd aan Made in de VS binnenlandse productie, kwaliteitsborging, vriendelijke klantenservice, en het verstrekken van de veiligste, meest duurzame en betrouwbare producten beschikbaar elke keer. We zijn er trots op de top keuze van atletische bestuurders, coaches, facility directors, equipment managers en huiseigenaren in het hele land., U vindt de eerste Team producten bij de top sportartikelen winkels landelijk; ons steeds groeiende netwerk van meer dan 1000 geautoriseerde dealers zorgt ervoor dat onze producten zijn beschikbaar op uw favoriete plek om te winkelen voor uitrusting voor basketbal, Schoenplaatjes en loopschoenen, Zwempakken, en al uw sportuitrusting. Neem Contact met ons op voor meer informatie over de basketbaldoelen van het eerste team voor Veldhuizen, gymnasia ‘ s, speeltuinen en huizen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *