20 Best 3 Player Board Games

0 Comments

in dit catastrofe spel krijgt elke speler een speciale kracht en rol in een team. Misschien ben jij de wetenschapper die een onderzoekscentrum kan bouwen of mabye ben jij de piloot die over de hele wereld reist, iedereen speelt een rol. Het spelbord is de wereld met veel onderling verbonden steden als Ruimtes. Elke beurt het virus verspreidt zich naar nieuwe knooppunten en je moet verschillende acties doen om ze te bevatten. Als het uit de hand loopt, verlies je.

Dit is een geweldig spel, ongeacht het aantal spelers., Als een groep met 3 spelers, als u op zoek bent naar een geweldige optie die u allemaal samen werkt, Pandemic is een spel waard.

voor meer informatie: Pandemic Page | How To Play Pandemic | Pandemic Review | Games Like Pandemic | Buy Pandemic on Amazon

#07 | kastelen van Mad King Ludwig

kastelen van Mad King Ludwig is een bekroonde strategie spel en gemakkelijke keuze voor de lijst van de beste 3 speler bordspellen. Dit spel is een geweldige mix van het opstellen en tegel leggen met allerlei opties om de meeste punten te krijgen.,de koning is gek en hij wil dat jij een van de velen bent die de schatkist spendeert om grote en uitgebreide kastelen voor hem te bouwen. In kastelen van gekke koning Ludwig, je werkt tegen andere spelers om de beste kamers te ontwerpen om in uw kasteel te zetten. Er zijn allerlei bonussen voor set collectie en verschillende strategische Combo ‘ s. COMKL heeft een uniek tekensysteem waarmee de niet-lead-speler de volgorde kiest, en wanneer mensen profiteren gaat in cycli.

Dit is een geweldig spel op de lijst van de beste 3-speler bordspellen vanwege de relatie die de bouwmeester heeft tegen twee andere mensen., Zo veel bordspellen die er zijn geweldig, maar ze zijn vergelijkbaar met anderen. COMKL heeft een zeer uniek systeem en het werkt toevallig perfect met drie. Het is een industriële driehoek van de handel.

for MORE: Games Like Castles of Mad Ludwig | Buy Castles of Mad King Ludwig on Amazon

#06 | Puerto Rico

Dit volgende spel op de lijst van de beste 3 spelersbordspellen die er bestaan fof bijna 20 jaar en gaat nog steeds sterk., Puerto Rico is een intense Motor bouwer ontmoet intense werknemer plaatsing spel voor groepen mensen. Je kunt niet eens met twee mensen spelen.

in Puerto Rico bent u een koloniale gouverneur op het eiland met dezelfde naam. Het doel van het spel is om overwinningspunten te vergaren door goederen naar Europa te verschepen of door gebouwen te bouwen. Je krijgt je eigen spelersbord met Ruimtes Voor stadsgebouwen, plantages en middelen. Gedeeld door iedereen zijn drie schepen, een handelshuis, en een voorraad van middelen en dubloenen.,

dit spel is een geweldige titel voor de lijst van de beste 3-speler bordspellen omdat het een meesterlijke harmonie is van twee genres die geweldig werken voor dit aantal spelers, worker placement en engine builder. Het geeft de perfecte hoeveelheid stroom en spanning op gemeenschappelijke opties om dingen interessant te houden.,

voor meer informatie: spellen zoals Puerto Rico | koop Puerto Rico op Amazon

#05 | Merchant of Venus

begin met het bereiken van de onderste plekken op de lijst van de beste 3-speler bordspellen zien we een andere quality engine builder. Merchant of Venus is een dobbelstenen rollende point-to-point beweging exploratie spel met allerlei dingen om in te krijgen.

u bent een ruimtehandelaar die uw schip door sterrenstelsels beweegt en nieuwe buitenaardse werelden ontdekt om mee te handelen., U verdient geld leveren van grondstoffen in een unieke vraag-en-aanbod systeem waarmee u betere schepen en apparatuur te kopen, evenals, construeren persoonlijke ruimtehavens en fabrieken.

dit spel kan gespeeld worden met 1-4 spelers, maar het is algemeen bekend dat 3 spelers het beste spelen. Je moet minstens 3 en 4 maakt het spel slepen een touch te veel. Als u wilt dat een beweging spel dat ook de bang van empire building heeft, deze is voor jou.,

voor meer informatie: koop Merchant of Venus op Amazon

Copyright © 2020 Matt Halvorson. Alle Rechten Voorbehouden.

#04/spanwijdte

spanwijdte is de gemiddelde intensiteit motorbouwer waar u al uw hele leven naar op zoek bent. De speler tellen echt niets te maken met het hebben, spanwijdte is een geweldig spel en het spelen als een 3-speler bordspel is gewoon de sweet spot.,

in dit een uur durende strategiespel met het onwaarschijnlijke thema bird sanctuary, neem je een beperkt aantal acties om te groeien en de honderden beschikbare vogels te ontdekken. Elke beurt heb je slechts drie dingen die je kiest – krijgen voedsel, eieren leggen of trek vogel kaarten. Met slechts deze minimale opties wilt u de grootste en beste vloot van exotische vogels op te bouwen.

dit spel zal geweldig zijn voor uw 3-speler bordspel sessie omdat het een geweldige mix is van zoveel verschillende dingen. Engine building is misschien wel een van de belangrijkste onderdelen van een strategie spel en spanwijdte heeft het., Je hebt zoveel controle met meerdere paden naar de overwinning en een eenvoudig paneel van keuzes die allemaal enorme bijdragen leveren aan uw algehele situatie. Dit is gewoon een goed samengesteld spel.

FOR MORE: Spanspan Page | How To Play Spanspan | Wingspan Review | Games Like Spanspan | Buy Spanspan on Amazon

#03 | Settlers of Catan

Settlers van Catan hielp ons 20 jaar geleden het moderne bordspel in te luiden. Het is een klassieker en niet voor niets., Dit euro-strategy resource management spel is een van de beste games ooit gemaakt. Het basisspel kan gespeeld worden met 3 of 4 spelers, maar vier kunnen druk worden. Dit spel met 3 spelers is fenomenaal.

in kolonisten van Catan vind je jezelf op een eiland met vijf grondstoffen (schapen, graan, hout, erts, zilver) en je moet ze gebruiken om je beschaving op te bouwen. Het spel heeft een revolutionair zeshoek bord. Je begint met twee eenzame nederzettingen die je op de hoek van drie verschillende brontegels plaatst met nummers 2 – 12 erop., Iedereen gooit dobbelstenen aan het begin van de turn en als ze een nummer dat je bent op je die bron. Dan gebruik je die om meer stadspullen te kopen om nog meer middelen te krijgen.

dit spel staat hoog op de lijst van de beste 3-speler bordspellen vanwege hoe toegankelijk het is. Iedereen van het licht tot hardcore gamer houdt van dit spel. Het is ook een top gateway spel, dat is het spel dat je laat zien aan niet-board gamers om ze te krijgen in. Dit heeft allemaal een reden. Als je 3 spelers hebt en op zoek bent naar het juiste spel voor de meeste gelegenheden, zoek dan niet verder dan Catan.,

FOR MORE: Settlers of Catan Page | How To Play Settlers of Catan | Settlers of Catan Review | Games Like Settlers of Catan / Buy Settlers of Catan on Amazon

Copyright © 2020 Matt Halvorson. Alle Rechten Voorbehouden.

#02/Lords of Waterdeep

deze tweede plaats op de lijst van de beste 3-speler bordspellen gaat naar een epic worker placement combat game met de Dungeons & Dragons brand., Lords of Waterdeep is een intense fantasie avontuur dat je zal vervoeren.

In Lords of Waterdeep, bent u een van de geheime heersers van de stad. Deze bruisende metropool geeft je veel mogelijkheden om avonturiers te werven om namens jou op quests te gaan, beloningen te verdienen en je invloed over de stad te vergroten. Breid de stad uit door nieuwe gebouwen te kopen die nieuwe acties op het bord openen en de tegengestelde Heren van Waterdeep pijn doen.

je kunt echt zien op deze lijst dat worker placement games zich ongelooflijk goed lenen voor 3 player games., Het idee van een driehoek betekent dat macht nooit kan worden gewogen op een bepaalde plek. Wanneer één persoon opstaat, zullen de andere twee hem neerhalen. En als je te veel spelers het verdunt uw actie-opties tot het punt waar strategieën krijgen dun. 3 spelers is een sweet spot.

FOR MORE: Lords of Waterdeep Page | Games Like Lords of Waterdeep/Buy Lords of Waterdeep on Amazon

Copyright © 2019 Matt Halvorson. Alle Rechten Voorbehouden.,

#01/Terraforming Mars

Terraforming Mars is een van de grootste spellen ooit uitgebracht en mensen hebben de neiging om te zeggen dat het speelt op zijn absoluut beste met drie. Het was een gemakkelijke keuze voor de eerste plaats op de lijst van de beste 3-speler bordspellen.

in deze space exploration engine builder, ben je een bedrijf en werk je samen met alle andere bedrijven om Mars bewoonbaar te maken. Jij van grof wil de beste en meest succesvolle onderneming zijn tegen het einde om de ultieme overwinning te claimen., Dit wordt gedaan door het uitvoeren van vele mogelijke acties die jullie zes middelen gaan verhogen die allemaal prachtige, glorieuze dingen doen.

Dit is een geweldig spel met 3 spelers omdat er net genoeg gemeenschappelijke prijzen en voordelen zijn om over te vechten om dingen moordend te maken. Met de 3 speler tellen games zijn sneller en uw beurt komt rond snel genoeg om u geïnteresseerd te houden. Dit spel kan worden gespeeld met 1-5 personen en alle tellingen zijn vrij groot, maar zeker geven 3 spelers een schot.,voor meer informatie: Terraforming Mars Page/How To Play Terraforming Mars | Terraforming Mars Review | Games Like Terraforming Mars | Buy Terraforming Mars on Amazon

zie ook:
20 beste 1-speler bordspellen
20 beste 2-speler bordspellen
20 beste 4-speler bordspellen
20 beste 5-speler bordspellen
20 beste 6-speler bordspellen
20 beste 7-speler bordspellen
20 beste 8-speler bordspellen
br>20 beste 9 spelersbordspellen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *