Waarom Worden Mijn bladeren bruin?

0 Comments

We kunnen altijd zien wanneer iets een beetje “off” is met onze bomen.

neem het van Davey bloglezer John, bijvoorbeeld. Hij reikte uit na het zien van bruine bladeren op een paar bur eiken in zijn tuin. John zei: “mijn zeer grote eiken hebben porties waar de bladeren zijn bruin geworden tijdens de zomer en afgevallen en een had een hele ledemaat dat”t blader uit deze zomer.,”

eiken zoals die van John en die van jou zijn kwetsbaar voor een flink aantal plagen en ziekten die kunnen leiden tot bruine bladeren. Hieronder, lees over een aantal van de gemeenschappelijke problemen eikenbomen gezicht, en leren hoe om te vertellen wat wat is.

is deze eiken verwelkt? Redenen waarom eikenbladeren bruin worden

de sleutel tot het diagnosticeren van uw bruine eikenboom is voorbij de kleur kijken en de boom controleren op andere symptomen.

oorzaken van bruin Verkleurende boombladeren

laten we een paar redenen doornemen waarom uw eikenbladeren bruin zouden kunnen zijn.,

  • eiken wilt is het meest betreffende item op de lijst, dus laten we knock it eerste. Eiken verwelking is een gevaarlijke en dodelijke schimmel die de stroom van water in bomen blokkeert, waardoor bladbruin worden, voortijdige bladdruppels en boomafname.
  • Anthracnose is een eng klinkende maar vrij onschadelijke bladziekte die blaasblauwe vlekken op de bladeren veroorzaakt en bladeren doet krimpen of krullen.
  • Bur Oak blight is een ziekte die (je raadt het al) bur eiken bomen binnendringt en bladeren bruin maakt en in de late zomer afvallen.,
  • droogte stress kan bladeren verwelken en geel of bruin worden. Hier zijn enkele andere symptomen van droogte stress.
  • Boorderinsecten, zoals de twee-gevoerde kastanjeboorder, maken de bladeren bruin, verwelken en vallen er uiteindelijk af.
  • wortelrot veroorzaakt bruining, beginnend aan de bovenkant van de boom.

ken de tekenen en symptomen van eiken Wilt ziekte

omdat eiken wilt ziekte een ernstige bedreiging vormt voor eiken bomen, is het belangrijk om de onderscheidende factoren te kennen die deze ziekte onderscheiden van andere boomproblemen., Helaas, rode eiken geplaagd door eiken verwelking zal snel afnemen en uiteindelijk sterven, maar het spotten van de symptomen is de beste manier om andere bomen te beschermen in uw tuin.

Er zijn drie kenmerkende tekenen van eikenverwelking:

  1. midden in de zomer treedt eerst bruinkleuring op aan de randen van de bladeren en sluit zich dan in, waardoor alleen de basis van het blad groen blijft. Ook, de bladeren verwelken of Kijken water-doordrenkt.
  2. bladeren hangen of vallen vroeg, dus het is gebruikelijk om een bed van bruin-groene bladeren en volledig groene bladeren in uw boombed te zien tijdens de zomer of vroege herfst.,
  3. hoewel niet zichtbaar, ontwikkelen grijze en zwarte matten van schimmels zich recht onder de buitenste schors (meestal op rode eiken, maar niet zo vaak op witte eiken). Soms breekt de schimmel door, zodat je scheuren in de boomschors ziet en een vleugje Fruitige geur krijgt.

Hoe ziet eiken verwelking eruit?

geïnfecteerde rode eikenbladeren bestaan uit verkleuring, verwelking en blad-of naaldverlies. Levende eiken vertonen bruinkleuring van de nerven, gevolgd door bladverkleuring en bladverlies. Hieronder vindt u foto ‘ s van eiken wilt voor identificatie.,

Heeft mijn boom Eikenverwelking of is het iets anders?

elk probleem met uw eikenboom vraagt om de aandacht van een boomverzorger, maar u moet zeker zo snel mogelijk contact opnemen met een boomverzorger als u een voorgevoel hebt dat uw boom is geïnfecteerd met eiken verwelking.

zelfs als oak wilt niet de dader lijkt te zijn, is het veel beter om veilig te zijn dan sorry. Zoals uit de bovenstaande lijst blijkt, lijken veel eikenboomproblemen erg op elkaar. Het beste wat je kunt doen voor uw boom is om een professionele mening te krijgen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *