Als u na een maaltijd niet kunt ademen, gebeurt dit bij u

0 Comments

kortademigheid na een zware maaltijd komt vaak voor. Deze aandoening, bekend als dyspneu, treedt op wanneer er onderliggende medische aandoeningen. Deze gezondheidsproblemen worden veroorzaakt wanneer voedsel het systeem binnenkomt en de maag het voedsel moet verteren. Als je moeite hebt om te ademen nadat je hebt gegeten, kan je lichaam je vertellen om een medische check-up gedaan voor deze gezondheidsproblemen.

longproblemen

Als u lijdt aan astma of pneumonie, kunt u zich buiten adem voelen na een maaltijd., Het houden van een inhalator te allen tijde kan u van dit probleem verlichten.

voedselallergieën

behalve dat u zich buiten adem voelt, zult u zich misselijk voelen, pijn op de borst krijgen, huiduitslag op uw lichaam hebben en uw huid zal netelroos krijgen.

obesitas

mensen met overgewicht ervaren kortademigheid na een maaltijd omdat hun maag vaak verlengd is. Dit gebeurt vanwege overmatig vetweefsel in hun buik.

GERD

Dit probleem, dat direct na het eten optreedt, stuurt zure reflux uit de maag naar de slokdarm., Dit kan een aantal onaangename gewaarwordingen veroorzaken, zoals een branderig gevoel in de borst, hoesten, heesheid en moeite met slikken.

angst

angst leidt tot het ontwikkelen van onregelmatige eetgewoonten. Mensen die eten als ze gestrest zijn, snakken later naar adem. Naast het ervaren van kortademigheid, hebben ze ook te maken met intense angst die op zijn beurt maakt het moeilijk voor mensen om te ademen. In dergelijke gevallen kan het zoeken van professionele hulp de symptomen verlichten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *