kan ik natriumarm eten bij McDonald ‘ s?

0 Comments

kan ik natriumarm eten bij McDonald ‘ s?

Kan Ik natriumarm eten bij McDonald ‘ s?

wanneer de meerderheid van ons wordt verteld dat we laag/geen natrium moeten gaan, of aan beperkingen worden onderworpen, voelen we dat we nooit meer buiten kunnen gaan eten. Zoals u weet, ben ik niet iemand die te veel gelooft in ontkenning als een effectieve vorm van het ontwikkelen van een gezonde gewoonte of levensstijl., Net als mijn houding wanneer geconfronteerd met het verliezen van een aantal van mijn favoriete menu-items, het wordt een uitdaging ook om items die er in een restaurant dat ik kan eten en nog steeds binnen mijn natriumtelling voor de dag te vinden.

als ik mezelf wilde bewijzen dat ik dit kon doen en dingen kon vinden om te eten, waarom zou ik dan niet beginnen met een restaurant waar de meeste mensen met een laag natriumgehalte klagen dat ze nooit meer terug kunnen? Ik koos ervoor om te beginnen met McDonald ‘ s., Het is een favoriet van mijn kinderen (en waarschijnlijk de meeste kinderen) dus als ik zou gaan om hen te behandelen een keer in een tijdje naar dit restaurant zou ik iets wat ik zou kunnen eten zo goed te vinden.

dus welkom bij de eerste van de vele berichten die Ik zal categoriseren als Hacking Salt – the Hacking Menu Editions.

De meeste restaurants van een bepaalde grootte en aantal locaties zijn verplicht hun voedingsinformatie bekend te maken. Ze kunnen dit op hun locaties doen via brochures, posters of op menu ‘ s. Ze kunnen deze informatie ook online plaatsen. McDonald ‘ s heeft hun informatie hier gepost., Als je kijkt naar de informatie, het is vrij uitgebreid. De informatie die Ik zal delen is van mij kammen door hun items en het vinden van de beste opties voor een natriumarm dieet.

kan ik natriumarm eten bij McDonald ‘s

dus, kan ik natriumarm eten bij McDonald’ s? Hier zijn enkele ideeën en opties voor ontbijt, lunch, diner of dessert:

ontbijt

laten we beginnen met wat we moeten vermijden. Het grote ontbijt met Hotcakes (normale grootte Biscuit) komt in op 2150 mg natrium. Dat komt in veel meer dan de 1500 mg aanbevolen voor een hart gezond dieet.,

nu, naar de items die we kunnen kiezen:

 • De vrucht & yoghurt Parfait is 80 mg.
 • de vrucht& Esdoorn havermout is 160 mg of zonder bruine suiker het is 115 mg
 • Roerei (2 eieren) zijn 180 mg
 • de Kaneelsmelt is 370 mg.,de Hotcakes (zonder stroop) 590 mg voeg een DEP slagroom margarine toe en je voegt 55 mg toe en Hotcake siroop is 20 mg
 • de Hash-browns zijn 310 mg

voeg elke grootte zwarte koffie toe aan de bestelling en je voegt 0 mg natrium toe, behalve voor hoeveel zoetstoffen of Room je zou gebruiken.

De meeste McDonald ‘ s-locaties bieden chique koffiedranken. Als u aan de kleine grootte van elk houdt, maakt niet uit welke smaak en type zij over de Raad onder 100 mg komen. Controleer de voedingsinformatie als u de specifieke hoeveelheid voor een specifieke smaak wilt weten.,

McDonald ‘ s biedt smoothies nu op hun menu met een aantal echt leuke smaak keuzes. Een kleine bosbessen-granaatappel smoothie is 40 mg. Een aardbei-banaan smoothie is 50 mg. De mango-ananas smoothie is ook 40 mg.

Lunch & Diner

nogmaals, laten we praten over wat te vermijden. De Bacon & Cheese Sirloin Third Pound Burger is 2060 mg. Denk je dat een salade een betere keuze is?, Het zou kunnen, maar niet als het de Premium Southwest salade met knapperige kip is 910 mg voor het toevoegen van dressing en het toevoegen van een pakje Newman ‘ s eigen Ranch Dressing voegt 530 mg meer.,

Nu op de items die zijn een betere keuze voor ons:

 • De Hamburger is 480 mg
 • De visfilet is 590 mg
 • De 6-delige Chicken McNugget is 540 mg (de beste keuze voor de dipsaus is de Zoete & Zure 150 mg)
 • Een salade zonder dressing is 10 mg
 • De Premie ten Zuidwesten Salade (van boven) zonder kip of dressing 210 mg
 • De Bacon Ranch met Salade, zonder kip of dressing is 320 mg

Dressings bij McDonald ‘ s is wat meestal bevat de meest natrium., In feite is Newman ‘ s eigen vetarme Balsamico Vinaigrette 400 mg. De beste keuze die ze momenteel bieden voor een dressing is de Newman ‘ s eigen romige Southwest Dressing is 300 mg. Hier is mijn tip en verborgen geheim voor de Dressing. Gebruik maar een half pakje van de dressing die ze aanbieden. Een vol pakje is echt te veel voor de portie salade die ze verkopen. Mijn geheim zout Hack is om te vragen voor een van de Ranch dompelen sauzen die ze hebben voor de McNuggets het is slechts 150 mg en de hoeveelheid in die beker is perfect voor uw salade.

frieten??,

I know, I know, it is time to address the White Elephant in the room. Mag ik echt, misschien, misschien wat frietjes????????

Ja. Yep. Nee, Dat heb ik niet verkeerd getypt. Een kleine patat heeft 130 mg. Een medium heeft 190 mg. Een large heeft 290 mg. Natuurlijk eet het een groot deel van je dagelijkse natrium milligram op. maar als een zeldzame uitspatting, zou het prima moeten zijn. (EEN ZELDZAME UITSPATTING).

om het nog beter te doen, kunt u een aantal punten snijden door ze te bestellen als “geen zout” frietjes. Het restaurant kan een partij frietjes bereiden zonder ze met zout te besprenkelen., Het belangrijkste punt hier is dat je bereid moet zijn om te wachten tot ze om deze speciale bestelling te doen. U moet bereid zijn om uw auto te parkeren als u in de drive-through, of om te wachten aan de balie. Ik raad aan om het te doen als ze langzamer zijn, en niet in het midden van een lunch of diner haast.

dranken & Desserts

frisdranken zijn iets vreemds. In de regel bevatten de dieetversies meer natrium dan de gewone. Een kleine Cola heeft 0 mg. Een kleine Cola Light heeft 10 mg. De ergste soda op de fontein voor natrium is een kleine Dr. Pepper op 45 mg. Een klein dieet Dr., Peper heeft 70 mg.

voor niet-koolzuurhoudende dranken is een fles Dasani Water uw beste keuze bij 0 mg. Een kleine ijsthee of zoete thee heeft 10 mg. Een kleine Powerade bevat het meeste natrium bij 75 mg.

voor desserts is de beste optie de warme appeltaart van 170 mg.

als je een shake wilt, een kleine chocolade is 240 mg, een kleine Vanille is 160 mg, en een aardbei is ook 160 mg. Mijn favoriet, de kleine Shamrock shake is ook 160 mg (Ja!).,

bestellen als een kind

als je een beetje kinderlijk plezier in je leven wilt herwinnen, is het bestellen van een Happy Meal een van de veiligste manieren om voor die McDonald ‘ s maaltijd te gaan. De 4-delige Chicken McNugget is 360 mg. Een kids frietjes is 65 mg. De appelschijfjes of snoepjes hebben 0 mg. Een Go-Gurt heeft 35 mg. Kies de zoete & zure dipsaus (150 mg) als u een saus moet hebben.

dus nu weten we het antwoord op kan ik natriumarm eten bij McDonald ‘ s. Dit zou je moeten uitrusten om iets te eten te hebben als je familie of vrienden er naartoe gaan., Overleven en bloeien de lage natrium levensstijl vergt een beetje voorbereiding en veel onderwijs. Als u bereid bent om de tijd te nemen en echt uw opties te verkennen, kunt u slagen op dit pad van betere gezondheid.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *