de beste bladblazers op batterijen voor werkzaamheden in de tuin

0 Comments

Foto: .com

terwijl de opvallende kleuren van herfstbladeren eruit kunnen zien mooi, als de bladeren vallen, maken ze een puinhoop in je tuin. In plaats van vervelende uren besteed harken, overwegen de aankoop van een van de beste batterij-aangedreven bladblazer modellen, die lichter gewicht en gemakkelijker te gebruiken en te onderhouden dan hun gas-aangedreven tegenhangers., Deze gids helpt u bij het kiezen van de juiste accublazer voor uw woning, van krachtige opties tot budgetvriendelijke modellen, zelfs een rugzakversie. Als het gaat om het opruimen van de herfst, zal een van de beste batterijgevoede blowers de klus klaren.

  1. beste OVERALL: EGO Power+ LB5804 56-Volt snoerloze Bladblazer
  2. tweede optie: DEWALT FLEXVOLT 60V MAX Blower
  3. UPGRADE PICK: Makita XBU02PT1 (36V) Blower Kit met 4 batterijen
  4. beste BANG voor de bok: Greenworks 80V Pro Jet Bladblazer
  5. beste met vacuüm: K I m O., Snoerloze Bladblazer – 20V
  6. het BESTE MET MAAIER: Greenworks 40V Bladblazer/Vacuüm 24322
  7. BESTE COMPACT: Greenworks 40V Snoerloze Bladblazer 24252

Foto: .com

Wat te Overwegen Wanneer het Kiezen van de Beste Batterij-Aangedreven Bladblazer

Wanneer het winkelen voor de beste batterij-aangedreven bladblazer, factor in uw tuin grootte en verschillende kenmerken van het ontwerp om erachter te komen hoe krachtig een model dat je nodig hebt om snel en efficiënt te verwerken opruimen.,

Yardgrootte

terwijl bijna elke blower een kleine yard kan beheren, vereisen grotere yards meer vermogen en levensduur van de batterij. Voor extra grote eigenschappen, zult u waarschijnlijk vinden dat er geen vervanging voor een gas-aangedreven blower. De meeste van de beste batterij aangedreven bladblazers zal werken voor werven rond een hectare of zo. Deze blazers duwen gevallen bladeren in stapels, of in rijen in de richting van de hout-lijn. De meeste hebben de levensduur van de batterij om de klus te klaren in één keer, maar het houden van een paar opgeladen batterijen bij de hand is een goed idee.,

luchtstroom

bij het winkelen voor de beste bladblazer op batterijen, zult u merken dat fabrikanten luchtstroom, met het label CFM, gebruiken als prestatiemetrie. CFM staat voor kubieke voet per minuut, en het beschrijft hoeveel lucht de ventilator kan bewegen—Een maat voor het volume, in tegenstelling tot de snelheid.

Volume is net zo belangrijk als snelheid, vooral als het gaat om het vegen van een groot aantal bladeren over een gazon. U zult in staat zijn om meer bladeren in een keer te verplaatsen met een blower met een groter volume dan u zou doen met een blower die zich richt op snelheid alleen., CFM nummers in het bereik van 400 tot 600 werken goed voor typische werf opruimen projecten.

luchtsnelheid

de andere prestatiemetrische fabrikanten gebruiken luchtsnelheid, aangeduid als MPH—de bekende mijl per uur. Deze meting beschrijft de snelheid waarmee de lucht door de bladblazer wordt uitgestoten. Zoek naar een bladblazer met MPH nummers tussen 100 en 150. Hoe hoger het aantal, hoe verder de bladblazer zal duwen. In combinatie met een goede luchtstroom betekent meer vermogen minder passen om een Rij bladeren te verplaatsen waar u het wilt.,

Houd er rekening mee dat hoe hoger de snelheid instelling, hoe sneller je batterij leeg is. Topsnelheden vereisen meer energie en kunnen de batterij van het leven sneller sap.

grootte en gewicht

batterijgevoede bladblazers zijn compacter en licht van gewicht dan benzinemodellen, dus ze zijn veel gemakkelijker mee te nemen in uw tuin. Benzinemotoren hebben meer metalen onderdelen, waardoor ze veel zwaarder; de elektromotoren in batterij-aangedreven bladblazers hoeven niet zo robuust te zijn, zodat fabrikanten een aanzienlijke hoeveelheid gewicht kunnen laten vallen.,

accu-aangedreven modellen kunnen 10 pond minder wegen dan gasversies—dat is 10 Pond van je rug, arm en schouders. De beste batterijaangedreven bladblazers kunnen minder dan 9 pond wegen, terwijl hun gas tegenhangers meestal tussen de 15 en 20 pond wegen.

werkmodi

sommige van de beste bladblazers op batterijen hebben verschillende modi om de prestaties of het gemak te verhogen. Met de Turbo-modus kunt u bijvoorbeeld tijdelijk het vermogen, het luchtvolume en de snelheid van de bladblazer verhogen—handig als u een stapel zware, natte bladeren tegenkomt., Tip: Turbo modus zal de levensduur van de batterij sneller, dus gebruik het alleen wanneer dat nodig is.

voor comfort en gemak beschikken sommige bladblazers—met name rugzakmodellen—over cruise control. Met deze optie kunt u de blowersnelheid en—uitvoer instellen, zodat u niet constant een trigger of knop hoeft in te houden-wat vermoeiend kan worden bij het opruimen van een groter object.

levensduur van de batterij

looptijd is ongelooflijk belangrijk met bladblazers op batterijen. In tegenstelling tot gasaangedreven blowers die alleen maar moeten worden afgezet om weer te kunnen draaien, of plug-in modellen die nooit stoppen, betekent een lege batterij downtime., Je moet het op de lader zetten en een pauze nemen.

de beste indicatie van de levensduur van de batterij is het AMP-uur van de batterij. Kijk voor blowers met amp uur ratings meer dan 4.0 Ah om te zorgen voor een fatsoenlijke looptijd. Veel fabrikanten bevatten batterijlevensduur-indicatoren, zodat u weet wanneer u bijna op bent.

Als u een kwaliteit blower met een lagere amp uur rating van 2,0 of 2,5 koopt, overweeg dan het kopen van extra batterijen en bewaar ze op de lader terwijl u blaast bladeren. Als je batterij leeg is, kun je hem ruilen voor een andere en weer aan het werk gaan.,

extra functies

sommige van de beste bladblazers op batterijen kunnen als draagbare stofzuigers fungeren. Ze werken goed voor het opzuigen van bladeren en zaagsel en hebben afneembare zakken die gemakkelijk te legen zijn, waardoor ze een nuttige optie zijn voor workshops en werven.

sommige kits worden geleverd met extra batterijen, die vooral handig zijn voor grotere werven. U kunt één batterij op de lader houden tijdens het werken en deze inwisselen wanneer dat nodig is om de taak te voltooien.,

onze Top Picks

nu u weet welke functies U kunt verwachten van de beste batterijgevoede bladblazers, kunt u de volgende producten bekijken. Allemaal van bekende fabrikanten, deze bladblazers moeten de macht, run-time, en functies om uw werf opruimen een briesje.

foto: amazon.,com

De Power+ lb5804 batterij-aangedreven bladblazer van EGO is in een ongelooflijk krachtige bladblazer met een variabele uitgangsknop waarmee u kunt aanpassen tussen 225 en 580 CFM, en een topsnelheid van maximaal 168 mph wanneer u de turbo knop.

dit EGO-model wordt geleverd met een 5.0 Ah-batterij en een oplader, die de batterij in minder dan 2 uur volledig zal opladen. Het bevat ook zowel een platte mondstuk en een taps toelopende mondstuk, zodat u degene die het beste werkt voor natte of droge bladeren en gras knipsels kunt kiezen. Om negen uur.,6 Pond, het EGO is een beetje aan de zwaardere kant, maar de kwaliteit en kracht zijn de extra kracht waard.

foto: amazon.com

als uw tuin een krachtige bladblazer nodig heeft, produceert de DeWalt FLEXVOLT 60V MAX Blower snelheden tot 125 mijl per uur en pompt tot 600 kubieke voet lucht per minuut., Het heeft ook een variabele snelheid trigger waarmee u inbellen in de ideale balans van macht aan batterij-gebruik, evenals een trigger lock die werkt als cruise control om snelheid

het weegt iets meer dan 9 pond, dat is een beetje zwaar, maar nog steeds veel lichter dan een benzine-aangedreven optie met zoveel macht. Het enige probleem met deze DEWALT is de looptijd; op volle snelheid, het is aanzienlijk minder dan andere modellen, op slechts ongeveer 15 minuten.

foto: amazon.,com

als je een grote yard hebt, is het niet ideaal om in het midden van het opruimen zonder sap te zitten. Dus denk aan Makita ‘ s xbu02pt1 (36V) kit: Het draait op mid-speed voor maximaal 28 minuten op twee 5.0 Ah-batterijen, en wordt geleverd met twee reservebatterijen en een dubbele oplader, waardoor bijna een heel uur looptijd.

De Matika heeft een maximaal volume van 473 CFM en een topsnelheid van 120 km / u, wat voldoende is om de meeste banen aan te pakken. Plus, er is een zes-speed power control evenals een variabele snelheid trigger, zodat u de levensduur van de batterij zo veel mogelijk te verlengen., U hoeft zich geen zorgen te maken dat het gewicht van de ventilator u zal vertragen. Deze machine weegt iets meer dan 9 pond, vallen in lijn met de andere top keuzes.

foto: amazon.com

De Greenworks 80V Pro Jet Bladblazer biedt veel vermogen voor een scherp geprijsd model. Met behulp van het 80V-batterijsysteem van het bedrijf produceert deze machine tot 580 kubieke voet lucht per minuut en snelheden tot 145 mijl per uur. In vergelijking met andere opties in deze prijsklasse, krijg je meer volume en net zo veel snelheid.,

De 80V Pro Jet Leaf Blower beschikt over een turbo knop voor maximale snelheid, hoewel het gebruik de levensduur van de batterij verkort. Houd in gedachten dat bij meer dan 10 Pond, het is de zwaarste handheld blower onder de top picks. Merk ook op dat de batterij en de acculader apart moeten worden gekocht.

foto: amazon.com

Als u een kleine ruimte maar een verscheidenheid aan rommel, deze compacte lichtgewicht blower/vacuüm combo kan goed geschikt zijn voor de taak. De K I M O., Snoerloos kan blaast bladeren van uw patio, dek, en oprit en ook zuigen kleine rommel in uw winkel of auto. Deze machine (met batterij) weegt minder dan 4,5 pond en gebruikt een 20V, 4.0 Ah-batterij om veel snelheid, volume en zuigkracht te produceren voor kleine klussen.

dit model loopt tot 30 minuten en het lichte gewicht maakt het een betere optie voor het reinigen van het interieur van uw auto dan het slepen van uw volumineuze bus vacuüm in de oprit of garage.

foto: amazon.,com

Multi-tasking is vaak basis voor het werk in de tuin, en de Greenworks 40V Bladblazer/vacuüm kan dubbele en zelfs drievoudige taken uitvoeren om deze taken gedaan te krijgen. Deze draadloze bladblazer maakt gebruik van 40V-batterijen van Greenworks om tot 185 km / u aan luchtsnelheid te produceren, evenals 340 kubieke voet lucht per minuut. Dit model wordt geleverd met een batterij, oplader en een vacuümzak voor het verzamelen van vuil.

naast blazen kunt u bladeren en vuil vacuüm of mulch maken: bevestig de vacuümbuis gewoon aan de bodem van de machine en sluit de zak aan op de uitlaat., Deze machine heeft ook zes variabele snelheden, een variabele snelheid trigger, en een turbo optie met een hoge/lage instelling te helpen verlengen van de levensduur van de batterij. Met alles erop bevestigd, kan deze blower/vacuüm ten noorden van 10 pond wegen, maar u kunt vinden dat de functionaliteit goed maakt voor zijn heft.

foto: amazon.com

snelheid ontmoet wendbaarheid ontmoet waarde met de Greenworks 40V accu Bladblazer. Deze machine kan windsnelheden tot 150 MPH produceren terwijl ze net onder de 5 pond weegt met de batterij eraan., De Greenworks blower wordt geleverd met een 40V 2,0 Ah accu en een oplader voor het stimuleren van de batterij tussen de taken. Het heeft een variabele snelheidsregelaar om de output en het batterijverbruik te regelen.

er is ook een handige buisverlenging om uw bereik te vergroten en de luchtstroom te concentreren—ideaal voor stapels natte bladeren. Als u gebruik maakt van andere Greenworks 40V batterij-aangedreven werf apparatuur, deze blower zal werken met die batterijen ook, zodat u de 14-minuten looptijd verlengen door het verwisselen van een verse batterij pack., Houd er rekening mee dat een blower van deze lichtgewicht slechts 135 CFM maximum produceert, dus het is het beste voor lichte taken.

FAQ ’s over bladblazers op batterijen

vraag je je nog steeds af waarom een bladblazer op batterijen zo’ n aantrekkelijke optie is om in de tuin te werken? Lees verder voor antwoorden op de meest gestelde vragen over deze machines. Als u hier niet de informatie vindt die u nodig hebt, neem dan contact op met de fabrikanten met specifieke vragen.

Q. welke is beter, een bladblazer op gas of op batterijen?

Dat hangt af van uw werkstijl en eigenschapsgrootte., Gasaangedreven bladblazers zullen een tijdje draaien voordat ze een gastank legen, maar ze zijn luid en vereisen aanzienlijk onderhoud. Op batterijen werkende opties zijn lichter, stiller en schoner, maar batterijen kunnen duur zijn, en sommige kunnen niet overeenkomen met de kracht van gasblowers.

Q. Wat doe je met bladeren na het blazen?

controleer bij de vuilnisdienst van uw stad of stad. Veel gebieden geven er de voorkeur aan dat u uw bladeren in een biologisch afbreekbare zak verpakt, omdat de stad ze voor compost zal gebruiken. U kunt ook uw eigen tuin mulch maken met uw bladeren., Probeer deze methode: Vul een schone vuilnisbak tot een voet van boven met bladeren. Gebruik dan een string trimmer om de bladeren fijner te hakken. Spreid uw nieuwe blad mulch over verhoogde tuinbedden.

Q. Hoe lang werken de batterijen op accublazers?

verwacht dat een nieuwe batterij ongeveer 15 tot 30 minuten meegaat. Batterijen met meer versterkeruren gaan langer mee.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *