de beste Computers voor grafisch ontwerpers 2020

0 Comments

of u nu net begint, of al een tijdje als grafisch ontwerper werkt, het gebruik van de juiste technologie om uw klanten van uw beste werk te voorzien is essentieel.

grafisch ontwerpers willen natuurlijk de beste computer die hen helpt efficiënt te ontwerpen en in veel gevallen kan een desktopcomputer een krachtigere processor, meer geheugen en een groter beeldscherm bieden dan werken op een laptop.,

gesponsord bericht

maar voor sommigen is werken op een laptop gemakkelijker en veel draagbaarder, dus als u geïnteresseerd bent, zie ons artikel over de beste laptops voor grafisch ontwerpers.

vandaag hebben we besloten om een kijkje te nemen op de beste Computers voor grafisch ontwerp in 2019 en 2020, zowel Mac als PC, zodat we u kunnen helpen de computer te vinden die u nodig hebt.

als je er klaar voor bent, laten we beginnen met wat je zou moeten bekijken als je naar de winkel gaat, zodat je degene kiest die het beste bij je past.,

*Update * Bekijk onze bijgewerkte lijst van de beste computers voor ontwerpers in 2020.,laat voor ontwerpers

 • Beste Huion tabletten voor ontwerpers
 • Beste muis voor ontwerpers
 • Beste koptelefoon voor muziekliefhebbers
 • Beste camera ‘ s voor ontwerpers
 • Beste microfoons voor ontwerpers
 • Beste bureaustoelen voor ontwerpers
 • Beste externe harde schijven voor ontwerpers
 • Beste monitor kalibratoren voor ontwerpers
 • Hoe Kiest u de Beste Computer voor Grafische Vormgeving

  Het kan heel verleidelijk zijn om de hand over je creditcard of contant voor de eerste glanzende nieuwe desktop computer die leg je je ogen op in de winkel, geloof me, we hebben er allemaal zijn., Er zijn echter een paar details die u eerst moet overwegen:

  • GPU
  • Processor
  • geheugen
  • harde schijf
  • monitor

  GPU

  de GPU, die ook bekend staat als de grafische verwerkingseenheid, is een van de belangrijkste onderdelen die in uw computer vastzitten, vooral als u van plan bent ontwerpwerk te doen als grafisch ontwerper., Een betere GPU zal u voorzien van een veel betere grafische prestaties waardoor u met betere kwaliteit beelden die u kunt werken met.

  hoewel de computer die u koopt een GPU zal hebben, wilt u deze na verloop van tijd misschien omwisselen voor een betere. In dit geval wilt u de beste GPU die er zijn, afhankelijk van uw budget kiezen. Het hebben van de beste grafische kaart Beschikbaar kan het gemakkelijker maken voor uw computer om rijke kleuren en opvallende visuals weer te geven.,

  Processor

  de CPU, of centrale verwerkingseenheid, is als het brein van uw desktopcomputer. Wanneer u uw computer inschakelt, werkt de CPU om ervoor te zorgen dat de programma ‘ s en functies die worden verondersteld om te draaien bij het opstarten.

  de typische software die grafisch ontwerpers dagelijks gebruiken, kan zeer processorintensief zijn en nieuwe programma ‘ s die elk jaar of zo verschijnen, dragen alleen maar bij aan deze intensiteit. Als je op zoek bent naar een computer, moet de CPU minstens 1GHz draaien., Dit betekent dat het een miljard berekeningen per seconde kan uitvoeren. Nu, 1 GHz is het minimum dat u moet zoeken, maar als je het geld te besteden, krijgen de snelste processor die u zich kunt veroorloven, om vertraging of problemen te voorkomen wanneer u werkt aan een project. Idealiter moet je schieten voor 2 Ghz of meer.

  geheugen

  De processor is niet het enige deel van uw nieuwe desktopcomputer dat kan helpen snel te werken. De hoeveelheid geheugen die je hebt kan ook een grote rol spelen. Geheugen kan ook bekend staan als RAM of Random Access Memory., Nu, dit type geheugen is niet zoals het geheugen dat een harde schijf gebruikt om uw projecten op te slaan. Een eenvoudige manier om aan dit type geheugen te denken is als je korte termijn geheugen. De RAM houdt spullen vooraan in zijn hersenen, net zoals je een paar uur later een telefoonnummer herinnert.

  zoals iemand met een goed kortetermijngeheugen, hoe meer RAM uw computer heeft, dan kan het meer dingen tegelijk verwerken. Dit komt omdat het veel sneller is om dit te doen dan proberen om toegang te krijgen tot de harde schijf voor de bestanden die u nodig hebt. Wanneer u op zoek bent naar een computer, schieten voor een minimum van 8 GB RAM., Als u zich kunt veroorloven om een computer te kopen met meer RAM, dan raden we dit te doen. 16 GB RAM wordt aanbevolen voor intensief ontwerpwerk.

  harde schijf

  als RAM het kortetermijngeheugen is, dan is de harde schijf in uw computer net als uw langetermijngeheugen.

  ben ik de enige die Pixar ‘ s binnenstebuiten afbeeldt? Hoe dan ook, er zijn meestal twee soorten harde schijven die er zijn: harde schijven (HDD) en Solid State Drives (SSD). Terwijl beide schijven doen hetzelfde in wezen, zijn er een aantal voordelen en nadelen voor elk type.,

  HDD ’s zijn over het algemeen goedkoper dan SSD’ s, met ongeveer de helft van de prijs voor dezelfde hoeveelheid opslag. Waar HDD ‘ s opvallen is in het plafond voor totale opslag, veel hoger dan een SSD, die de neiging heeft om top out op ongeveer 4 terabytes. Een SSD-schijf is echter veel duurzamer omdat ze geen bewegende delen hebben zoals een HDD.

  het grootste verschil tussen de twee is hun snelheid. Een computer met SSD start sneller op en programma ‘ s starten ook sneller. Als je niet van plan bent om veel te bewegen terwijl je werkt, is een HDD hier een goede optie., Beginnen bij 1 TB opslag is een goede plek om te beginnen, terwijl 2 TB natuurlijk beter zou zijn. Met vooruitgang in tech, als je upgrade, de prijs zal naar beneden komen, zodat u geen zorgen te maken over het kopen van de beste optie Nu.

  Monitor

  in een vorig bericht hebben we de beste monitors voor grafisch ontwerp behandeld. Veel desktop computers komen nog steeds met een monitor, echter, het is niet echt geschikt voor uw behoeften in de meeste gevallen.

  Als u een computer koopt met een monitor erbij, zorg er dan voor dat de Resolutie minstens 1280 x 800 is., Hoe hoger de resolutie, hoe beter de afbeelding op uw scherm zal zijn, maar het kan duur worden. Er zijn drie verschillende soorten monitors, Twisted Nematic( TN), Vertical Alignment (VA), en In-Plane Switching (IPS), voor grafisch ontwerp, gericht op de aankoop van een VA of IPS monitor als de kwaliteit veel groter is dan een TN.

  een monitor met In-Plane Switching is de top van de lijn als het gaat om monitoren en de prijs weerspiegelt dat. Hoewel ze een serieuze deuk in uw portemonnee kunnen zetten, maken de prestaties en kwaliteit van de gepresenteerde Afbeeldingen het de moeite waard.,

  beste Computers voor grafisch ontwerp in 2020

  het kiezen van de beste computer voor uw behoeften kan een zeer persoonlijke zaak zijn. Hoewel er veel verschillende opties van veel verschillende fabrikanten, aan het einde van de dag, wat je nodig hebt zal de uiteindelijke beslissing over welke je koopt. Voor ons zijn dit echter de beste computers voor grafisch ontwerp in 2019 en 2020 waar we ons geld aan zouden uitgeven.

  *Update * Bekijk onze bijgewerkte lijst van de beste computers voor ontwerpers in 2020.,r PC

 • HP Power Gaming Desktop Computer
 • Top Computers voor Ontwerpers in Vergelijking

  Voorbeeld
  Pro-Choice

  Beste Mac-Waarde

  Beste prijs-PC

  Budget Keuze

  Titel
  Apple iMac Pro 27″ met 5K Retina-Display; 3.,0GHz 10-Core Intel Xeon W, 128GB RAM, 2TB SSD, Radeon…

  Microsoft Surface Studio (1st Gen) (Intel Core i7, 32GB RAM, 2TB)

  Apple iMac (21.5-inch, 8GB RAM, 1TB Storage) – Previous Model

  Acer Aspire AIO Desktop, 23.8″ Full HD Touch, Intel Core i7-7700T, 16GB DDR4, 2TB HDD, Windows 10…

  HP Pavilion Gaming Desktop Computer, AMD Ryzen 5 3500 Processor, NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB, 8 GB…

  Dell XPS 8930 Tower Desktop – 8th Gen. Intel Core i7-8700 6-Core up to 4.,60 GHz, 64GB DDR4 geheugen,…,div>

  Star-Rating

  Beoordelingen

  62 Beoordelingen

  477 Beoordelingen

  36 Beoordelingen

  138 Beoordelingen

  23 Beoordelingen

  Processor
  3.,2-ghz 8-core Intel Xeon-W

  Intel Core i7 –

  Intel Core i3

  Intel Core i7-7700T

  Omhoog naar de 9e Generatie Intel Core i5-F, of AMD Ryzen 5

  Intel Core i7-8700 6-Core

  de Grootte van het Scherm
  27″

  28″

  21.5″

  23.,/div>

  16 GB

  8 GB

  64 GB

  Storage
  1 TB SSD

  32 GB HHD

  1 TB SSD

  2 TB HDD

  512 GB SSD

  256 GB SSD + 2 TB SATA HD

  OS
  Mac

  PC

  Mac

  PC

  Windows-10 Home

  PC

  Prijs
  $6,549.,00

  $2,599.66

  Prijs niet beschikbaar

  Prijs niet beschikbaar

  $788.00

  $2,449.00

  Pro-Choice

  Voorbeeld

  Titel
  Apple iMac Pro 27″ met 5K Retina-Display; 3,0 GHz 10-Core Intel Xeon-W, 128GB RAM-geheugen, 2 TB SSD, Radeon…,

  Premium Status

  Star-Rating

  Beoordelingen

  Processor
  3.2 GHz 8-core Intel Xeon-W

  de Grootte van het Scherm
  27″

  RAM
  32 GB

  Storage
  1 TB SSD

  OS
  Mac

  Prijs
  $6,549.,haar Core i7-processor, 32GB RAM-geheugen, 2 TB)

  Premium Status

  Star-Rating

  Beoordelingen
  62 Beoordelingen

  Processor
  Intel Core i7 –

  de Grootte van het Scherm
  28″

  RAM
  32 GB

  Storage
  32 GB HHD

  OS
  PC

  Prijs
  $2,599.,66

  Koop Nu

  Beste Mac-Waarde

  Voorbeeld

  Titel
  de Apple iMac (21,5-inch, 8GB RAM, 1TB Opslag) – Vorige Model

  Premium Status

  Star-Rating

  Beoordelingen
  477 Beoordelingen

  Processor
  Intel Core i3

  de Grootte van het Scherm
  21.,5″

  RAM
  8 GB

  Storage
  1 TB SSD

  OS
  Mac

  Prijs
  Prijs niet beschikbaar

  Koop Nu

  Beste prijs-PC

  Voorbeeld

  Titel
  Acer Aspire alles-in-één Desktop, 23.8″ Full HD Touch, Intel Core i7-7700T, 16GB DDR4, 2TB HDD, Windows 10…,

  Premium Status

  Star-Rating

  Beoordelingen
  36 Beoordelingen

  Processor
  Intel Core i7-7700T

  de Grootte van het Scherm
  23.,8″

  RAM
  16 GB

  Storage
  2 TB HDD

  OS
  PC

  Prijs
  Prijs niet beschikbaar

  Koop Nu

  Budget Keuze

  Voorbeeld

  Titel
  HP Pavilion Gaming Desktop Computer, AMD Ryzen 5 3500 Processor, NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB, 8 GB…,

  Premium Status

  Star-Rating

  Beoordelingen
  138 Beoordelingen

  Processor
  Omhoog naar de 9e Generatie Intel Core i5-F, of AMD Ryzen 5

  de Grootte van het Scherm
  nvt

  RAM
  8 GB

  Storage
  512 GB SSD

  OS
  Windows-10 Home

  Prijs
  $788.,00

  koop nu

  voorbeeld

  Titel
  Dell XPS 8930 Tower Desktop – 8e generatie Intel Core i7-8700 6-core tot 4.60 GHz, 64GB DDR4 geheugen,…,iv>

  Premium Status

  Star-Rating

  Beoordelingen
  23 Beoordelingen

  Processor
  Intel Core i7-8700 6-Core

  de Grootte van het Scherm
  nvt

  RAM
  64 GB

  Storage
  256 GB SSD + 2 TB SATA HD

  OS
  PC

  Prijs
  $2,449.,00

  koop nu

  Apple iMac met 5K Retina display

  voor veel grafisch ontwerpers is er geen andere keuze als het gaat om het beste merk voor een grafisch ontwerpcomputer dan een appel. Het is niet moeilijk om te zien waarom dat is met de kwaliteit en het ontwerp dat de fabrikant al jaren in hun producten, hun grootste supporters zijn met hen sinds dag 1.,

  De Apple iMac is een alles-in-één desktopcomputer die dezelfde futuristische look heeft als veel eerdere iteraties van de computer. Waar het zich onderscheidt van de menigte is in de verbeteringen die Apple heeft gebracht aan een al indrukwekkende setup. De CPU in de computer wordt geleverd door Intel en maakt gebruik van hun Intel Core i5 processor. Deze CPU draait op 3Ghz, maar als je een boost nodig hebt, kan de klok tot 3.5 Ghz. 8 GB RAM biedt u genoeg kracht om zowat elke taak aan te nemen.,

  de GPU, een dedicated AMD GPU is een Radeon Pro 500 wordt geleverd met 2GB speciaal videogeheugen, waardoor het twee keer zo snel als het vorige model. Hoewel het niet wordt geleverd met een SSD, de fusion drive komt met 1TB ruimte voor al uw projecten. De 21,5 inch monitor met 5K Retina display schijnt helderder dan ooit. In staat om tot een miljard kleuren en een helderheid van 500 nits te produceren, hebben beelden er nog nooit beter of scherper uitgezien. Op de achterkant van de monitor vindt u 2 USB-C-poorten, 4 USB-poorten en een SDXC-kaartsleuf waarmee u gemakkelijk randapparatuur kunt aansluiten.,

  meer informatie

  Microsoft Surface Studio

  een alles-in-één Windows-PC, de Microsoft Surface Studio is een indrukwekkend stuk hardware dat een zesde generatie Intel Core i7 processor bevat, dezelfde in Apple ‘ s MacBook Pro. Het oppervlak wordt ook geleverd met een 2TB harde schijf en 32 GB RAM. Met een basis en high-end Surface Studio modellen beschikbaar, elk heeft zijn eigen GPU. Op de high-end model, een Nvidia 980M, die is geweldig voor videobewerking, maar is een generatie achter wat momenteel wordt aangeboden., Het basismodel wordt geleverd met een Nvidia 965M, wat nog steeds een zeer goede GPU is.

  het display is wat de Surface Studio onderscheidt van de concurrentie. Met een scherm dat Microsoft PixelSense heeft nagesynchroniseerd, heeft het 4.500×3.000 pixels, waardoor het een geweldige monitor kan maken om te gebruiken met grote ontwerpprojecten. Helder en vet, het bevat ondersteuning voor drie verschillende kleurprofielen, sRGB, DCI-P3 en een levendige modus, die hoewel indrukwekkend om naar te kijken, lijkt een overdrive van zowel de kleur en helderheid enigszins., Meerdere USB-A-poorten, een SD-kaartsleuf, Mini DisplayPort en Ethernet-aansluiting sieren de achterkant van de basis, zodat u al uw randapparatuur kunt aansluiten.

  Het ontwerp van de Surface Studio kan worden beschouwd als een game changer. Met een zero-gravity scharnier, Kan het scherm worden verplaatst van een lichte verleden 90-graden positie helemaal naar een 20-graden hoek, waardoor het het uiterlijk van een tekentafel, die zeker zal aanspreken grafische ontwerpers. Het enige nadeel van de Microsoft Surface Studio is de prijs., Om het bot gezegd, het is niet goedkoop met het basismodel vanaf $ 2,999, als je begint in uw grafisch ontwerp carrière, dit kan niet voor u gewoon nog.,

  meer informatie

  verkoop

  62 recensies
  Microsoft Surface Studio (1st Gen) (Intel Core i7, 32GB RAM, 2TB)

  • inclusief Surface-Pen, Surface-toetsenbord, Surface-muis en een scharnier zonder zwaartekracht dat het scherm gewichtloos beweegt vanuit een rechte hoek, naar de studio modus met één hand
  • geniet van een 28-inch verstelbaar PixelSense display met touchscreen en 13.,5 miljoen pixels kleur en helderheid
  • met Intel Core processors versneld door een discrete NVIDIA GeForce dGPU, Surface Studio is voor alles
  • opnieuw uitvinden van de manier waarop u maakt met een unieke set tools zoals Surface Pen, Surface Dial, en Windows Ink
  • Microsoft Surface Studio: Raak het aan. Teken erop. Visualiseer en ontwikkel uw ideeën zoals u zou doen op een vel papier

  $2.599.,66

  kopen op Amazon

  Apple iMac Pro

  aan de top van de verschillende opties die Apple biedt, is de iMac Pro een beest van een machine met zijn high-end ontwerp, maar net als de Surface Studio van Microsoft, is de grootste klap de hoge prijs. Als u zich een kunt veroorloven, is de kwaliteit van de interne componenten moeilijk te verslaan. Met een 2.,3GHz 18-core Xeon W processor, 128 GB RAM, een 4TB Solid State Drive en bovendien, een Radeon Pro Vega 64 GPU, kan de iMac Pro een grafisch ontwerper voorzien van de tools die ze nodig hebben om al hun projecten gedaan te krijgen.

  het 27-inch LED-backlight Retina 5K-display creëert ongelooflijk levendige kleuren, die wordt geleverd met enige hulp van de maximale helderheid van 500 nits en het brede P3-kleurengamma. Door het hele ontwerp van de alles-in-één computer is de monitor veruit de meest visueel opvallende functie., Met zijn slanke, eendelige ontwerp wordt uw bureau vrij gehouden van rommel die kan optreden met andere desktopcomputers. Dit slanke ontwerp degradeert de poorten voor uw randapparatuur aan de achterkant van de computer. Met een SD-kaartpoort, 4 USB 3-poorten, een 10Gb ethernet-poort en 4 Thunderbolt 3/USB-C-poorten biedt u meer dan genoeg manieren om bijna alles aan te sluiten.,

  hoewel de hoge prijs natuurlijk zal voorkomen dat sommigen van de overdracht van hun creditcard, Apple heeft een alles-in-één computer die wordt geleverd met een opvallende ontwerp en krachtige componenten kunnen u helpen om elk project gedaan en indruk op uw klanten.

  meer informatie

  477 recensies

  Apple iMac (21,5-inch, 8GB RAM, 1TB opslagruimte) – vorig Model

  • 21.,5-Inch (diagonaal) 4096-door-2304 Retina-4K-display
  • Prachtig 5-mm-dunne ontwerp
  • Quad-core 8ste Generatie Intel Core i3 Processor
  • Radeon Pro 555x Grafische processor
  • Twee Thunderbolt-3 (USB-C) poorten

  HP Envy 34″ Gebogen All-in-One

  HP is geen onbekende voor het maken van all-in-one computers en met de Envy 34, ze hebben een kwaliteit van de computer voor uw grafisch ontwerp nodig heeft., Gebouwd met een Intel 7th-gen core processor, een combinatie van een 256GB solid-state drive (SSD) en een 1TB SATA harde schijf geeft de all-In-one een prachtige balans tussen snelheid en capaciteit. De GPU is een AMD Radeon RX 460 die genoeg kracht heeft om al uw grafisch ontwerp projecten in ongerepte helderheid weer te geven.

  als alles-in-één desktopcomputer, besloot HP De Envy 34 een minimalistisch ontwerp te geven, zodat het niet te veel ruimte op uw bureau in beslag nam en het steeds vervelende probleem van rommel veroorzaakte. In dit opzicht bevinden de aansluitpoorten zich in de basis van de computer. Vier USB 3.,0 poorten, een Thunderbolt 3 poort, samen met HDMI Out en HDMI IN poorten, 10/100/1000 Base-T netwerk poort, plus HP ‘ s 3-in-1 mediakaartlezer geeft u de poorten die u nodig hebt voor al uw randapparatuur of gegevensbronnen.

  het meest opvallende kenmerk van de Envy 34 is uiteraard het 34″ gebogen ultrabrede QHD-scherm. Een HP Display utility, opgenomen in de Envy 34 kunt u de monitor in een Technicolor-gecertificeerde modus die de kleuren op het scherm pop zal maken en hebben ook een sRBG kleurengamma van 99 procent., Voor degenen die niet weten wat dat betekent, dit kan beelden lijken echter tot leven in vergelijking met andere monitoren. De grootste nadeel voor het scherm is dat terwijl de curve van het scherm is indrukwekkend, het kan ook rechte lijnen en beeld randen lijken gebogen, wat problemen kan veroorzaken voor grafische ontwerpers of andere kunstenaars.

  meer informatie

  71 recensies
  HP ENVY 34-inch Curved All-in-One Computer met Amazon Alexa, Intel Core i7-8700T, Nvidia GeForce…,

  • de perfecte thuiscomputer: met ‘ s werelds breedste gebogen alles-in-één en Amazon Alexa ingebouwd, kunt u meeslepend entertainment ervaren en uw smart home bedienen zonder een muis aan te raken
  • Amazon Alexa: gewoon vragen en Alexa kan uw agenda controleren, lijsten maken, vragen beantwoorden, muziek afspelen, uw smart home en nog veel meer
  • 8e generatie intel(r) Processor: 8e generatie intel(r) core(tm) i7-8700T Processor, 6-Core, 2,40 GHz
  • Mooie Graphics: Nvidia(R) GeForce(R) GTX 1050 (4 GB GDDR5 dedicated memory)., stroom alles aan, van de nieuwste games tot visueel veeleisend ontwerpwerk met minder vertragingen
  • geïntegreerde monitor en audio: 34″ gebogen diagonaal breedbeeld Ultra breed QHD (3440 x 1440) LED-backlit micro-edge monitor en rijke audio met quad speakers en dubbele passieve radiatoren met bang&…

  $4,287.,94

  Buy on Amazon

  Acer Aspire Desktop

  De Aspire van Acer wordt geleverd met een minimalistisch ontwerp, maar laat je niet misleiden door te denken dat het betekent dat het op geen enkele manier ontbreekt. Normaal gevonden meestal in ultraportable laptops, De Aspire wordt geleverd met een Intel Core i7 CPU samen met een Intel GPU. Dit maakt het niet uit om een krachtpatser van een computer, maar de 16 GB RAM. wat uitbreidbaar is, is zeker indrukwekkend. Een 2TB HDD geeft je een enorme hoeveelheid opslag direct uit de doos.,

  het belangrijkste aandachtspunt voor grafisch ontwerpers die op zoek zijn naar een computer zou moeten zijn op de monitor die de Aspire heeft. Een IPS (In-plane switching) display, dit betekent dat u voorzien bent van echt goede kleurweergave en brede kijkhoeken. De monitor is ook voorzien van functies die helpen bij het verbeteren van uw ervaring en helpen bij het verminderen van veelvoorkomende problemen, ExaColor biedt extra kleurverzadiging en contrast, terwijl Bluelight Shield helpt om te bezuinigen op het blauwe licht dat je slaap kan kwetsen.,

  De Acer Aspire is een kwaliteit desktop all-in-one computer die, hoewel op het oppervlak misschien niet de meest indrukwekkende computer, het ontwerp, componenten, en betaalbare prijs maken het een te overwegen.

  meer informatie

  36 recensies
  Acer Aspire AIO Desktop, 23.8 ” Full HD Touch, Intel Core i7-7700T, 16GB DDR4, 2TB HDD, Windows 10…

  • 7e generatie Intel Core i7-7700T Processor (tot 3,8 GHz)
  • 23.,8″ Full HD breedbeeld IPS LED-aanraakscherm met achtergrondverlichting (1920 x 1080)
  • 16GB DDR4—geheugen, 2TB 5400RPM harde schijf
  • 802.11 ac WiFi, Draadloos Toetsenbord & muis
  • Windows 10 Home

  Dell XPS 8930 Tower

  ben ik de enige die zich de oude “dude, you’ re getting a Dell” Commercials herinnert? Misschien ben ik, maar Dell heeft veel meer hoogwaardige computers gemaakt sinds die dagen en de XPS 8930 Tower is geen uitzondering., Het eerste ding dat moet worden gedekt is dat dit slechts een computer toren en heeft geen monitor inbegrepen. Dit kan goed en slecht zijn in sommige gevallen als je een high-end monitor in gedachten hebt die je wilt gebruiken, dan kan het kopen van slechts een toren een goede zaak zijn. Echter, als u op zoek bent naar een computer die u kunt nemen uit de doos en gaan, dit is misschien niet voor u.

  De 8930 is verpakt in het frame van de toren en wordt geleverd met een Intel Core i7-8700 processor., De combinatie van een 256GB solid-state drive(SSD) plus een 2TB 7200 RPM SATA harde schijf geeft u het opstartgeheugen en de opslag die u nodig hebt om elk programma en project dat u ooit nodig zou kunnen hebben uit te voeren en op te slaan. De GPU is een Nvidia GeForce 1060 die wordt geleverd met 6GB van grafische double Data rate type vijf synchrone random-access geheugen, of het is veel gemakkelijker om label te onthouden, GDDR5. De grafische kaart kan helpen om zelfs uw meest kleurrijke projecten pop van de monitor die u kiest om te koppelen met deze machine.,

  Dell gebruikt een tool-less systeem bij het bouwen van hun pc ‘ s en maakt het gemakkelijk om zowat alle componenten in de toren te upgraden, behalve de CPU die is gesoldeerd. Dus terwijl het wordt geleverd met 64 GB RAM, kan het gemakkelijk worden opgewaardeerd. Een goede selectie van poorten, waaronder twee USB-C, een USB-A, HDMI, DisplayPort en SD-kaartlezer geeft u opties voor welke randapparatuur u wilt aansluiten, hoewel een monitor de eerste zou moeten zijn.

  meer informatie

  23 recensies

  Dell XPS 8930 Tower Desktop-8e Gen., Intel Core i7-8700 6-Core tot 4.60 GHz, 64GB DDR4 geheugen,…

  • 8e generatie Intel i7-8700 6-Core 3,20 GHz Processor (12m Cache, tot 4.60 GHz), Windows 10 Pro (64-bit)
  • 64GB DDR4 2666MHz geheugen, 256GB Solid State Drive + 2tb 7200 RPM SATA harde schijf, DVD-RW Drive
  • NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 Graphics , Intel UHD Graphics 630
  • Dell Wireless 802.11 a/C + Bluetooth V4.1, geïntegreerd 5.,1 – kanaals Audio met golven MaxxAudio Pro
  • 1 Jaar Beperkte garantie, Dell USB Laser Mouse – Black, Dell Bedraad Toetsenbord—Black, geen Monitor meegeleverd

  $2,449.00

  kopen op Amazon

  CUK Continuum Gamer PC

  een spelcomputer? Ik weet wat je denkt, we zijn het kwijt. Dat we de beste computers presenteren voor grafisch ontwerp, niet voor gaming. Je hebt gelijk, natuurlijk., Echter, in veel gevallen, fabrikanten op maat pc ‘ s voor gamers die de interne hardware die ze ook maakt een uitstekende keuze voor grafisch ontwerpers, zoals de CUK Continuum Gamer PC.

  hoewel ontworpen voor een gaming-liefhebber, kunnen de componenten waaruit deze zeer hoogwaardige desktopcomputer bestaat ook een beroep doen op grafisch ontwerpprofessionals. Met een 8e generatie Intel Core processor die bij zijn max kan een frequentie van 4.7 GHz en tot 12MB van cache geheugen dankzij de zes cores gebruikt voor de rekenkracht., De graphics waar u aan werkt moeten er op hun best uitzien of uw werk gaat er niet op zijn best uitzien en met de Nvidia GeForce RTX GPU maakt gebruik van baanbrekende technologie om alle graphics er zo echt mogelijk uit te laten zien.

  met al deze hardware wordt het zeker warm in de computerbehuizing, en om te helpen, 5 vooraf geïnstalleerde ventilatoren om een uitstekende luchtstroom te creëren en het systeem koel te houden. Bij het topmodel wordt het geleverd met twee 500GB SSD en een 2TB 7200RPM HDD voor supersnel programmaladen en meer ruimte dan je ooit zou kunnen gebruiken. De 32GB RAM die PC wordt geleverd met is gemakkelijk uitbreidbaar indien nodig., Net als veel high-end computers, het nadeel van deze is de prijs. Op bijna $ 3,000 voor de top van de lijn model, terwijl het een geweldige desktop computer, het is iets dat je niet zou willen een impuls kopen op.

  leer meer

  HP Pavilion Power Gaming desktopcomputer

  aan de andere kant van het prijsspectrum is niet iedereen op de plaats in de carrière van grafisch ontwerp waar veel geld aan een computer kan worden uitgegeven., Maar betekent dat dat je moet lijden aan een product van lagere kwaliteit dat je carrière meer kan schaden dan het zou kunnen helpen? Niet met de HP Pavilion Power Gaming Desktop Computer.

  een 8e generatie Intel Core i5-8400 processor is weggestopt in de behuizing samen met een Nvidia GeForce GTX 1060 GPU die een dedicated 3GB GDDR5 heeft, evenals 8GB RAM die kan worden opgewaardeerd naar 64GB om uw programma ‘ s sneller te laden en uw projecten, ziet er geweldig uit. Een solid-state drive (SSD) biedt u 512 GB aan opslagruimte, die groot genoeg is voor zelfs de grootste projecten die u moet doen., Het aansluiten van een van uw apparaten is super eenvoudig met een cluster van poorten aan de voorkant van het apparaat, waaronder 2 USB 3.1 Gen 1 en 2 USB 3.1 Gen 2 poorten, en een USB 3.1 Gen 2 Type-C poort.

  de grootste attractie van de HP Pavilion Power Gaming Desktop Computer is de prijs. Bij minder dan $ 1,000, het kan de perfecte keuze voor een grafisch ontwerper die net kan beginnen en werkt aan een budget.,

  Learn More

  138 Reviews

  HP Pavilion Gaming Desktop Computer, AMD Ryzen 5 3500 Processor, NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB, 8 GB…,

  • Realistische graphics: nvidia(r) geforce(r) GTX 1650 (4 GB GDDR5-dedicated geheugen); alle kracht die u nodig hebt voor een snelle, soepele, energiezuinige prestaties met de nieuwe NVIDIA Turing) architectuur
  • Cutting-edge gaming prestaties: afgestemd met de nieuwste hardware en gemakkelijk te upgraden, zodat je kan verpletteren de nieuwste AAA en de meest veeleisende games zoals Fortnite, League of legends, en Overwatch
  • Super-snelle Processor: AMD ryzen(tm) 5 3500 Processor, 6-Core, 3.,40 GHz
  • HP OMEN command center: met de meegeleverde software kunt u RGB-verlichting aanpassen, Gaming-netwerkverkeer prioriteren en uw PC-games streamen op uw grote tv met omen game stream (een gratis gaming op afstand…
  • Solid State Drive: 512 GB pcie (r) nvme(tm) M. 2 Solid State Drive; laad uw favoriete games in seconden, overdracht van bestanden zonder wachttijden, en geniet van een krachtiger en meeslepende ervaring dan…

  $788.00

  Koop op Amazon

  Wat is de beste desktopcomputer voor grafisch ontwerpers?,

  het kiezen van de beste computer voor uw behoeften als grafisch ontwerper kan een lastig proces zijn als u het laat zijn. Weten wat u zoekt en het budget dat u hebt kan helpen om het kiezen van de beste keuze veel gemakkelijker. Niet elke computer is hetzelfde, en zelfs kleine verschillen kunnen een groot verschil maken op de weg.


  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *