De beste Dedicated Web Hosting Services voor 2021

0 Comments

Wat Is een Dedicated Web hosting Server?

Het starten van een bedrijfsgerichte website is geen eenvoudige taak, omdat u uw online bestemming moet bouwen met commerce, zoekmachine-optimalisatie, beveiliging en andere factoren in het achterhoofd. Voor een rotsvaste website stichting die hoge verkeersvolumes kan weerstaan en laat u uw eigen scripts te installeren, echter, een dedicated server is een gemakkelijke keuze-als je kunt veroorloven.

In tegenstelling tot een gedeelde server, die meerdere sites aanstuurt, host een dedicated server slechts één site., Website stabiliteit en betrouwbaarheid zijn de twee voordelen van het investeren in een dedicated server—uw site maakt gebruik van een server ’s volledige CPU, RAM, en opslag middelen, als het doesn’ t delen met andere sites. Je moet”t onderschatten het belang van deze voordelen in termen van site snelheid en betrouwbaarheid.

het bouwen van uw website op een gedeelde server betekent dat uw pagina ‘ s beïnvloed kunnen worden door een naburige site die te veel serverbronnen verslindt. Bijvoorbeeld, als die site ontvangt een enorme piek in het verkeer, uw pagina ‘ s kunnen langzaam laden—of helemaal niet., Investeren in een dedicated server vermindert dit potentiële probleem sterk, plus het geeft systeembeheerders meer controle over de apps en scripts die ze kunnen installeren op de server, ook. Shared hosting is veel beperkter als het gaat om wat je mag doen, omdat alles wat je doet mogelijk invloed kan hebben op de andere sites waarmee je de server deelt. Wanneer je “ve kreeg de server helemaal voor jezelf, uw scripts en apps won”t invloed hebben op iemand anders”s bandbreedte of RAM.

hoeveel kost Dedicated Hosting?

Dedicated servers klinken best goed, toch? Dat zijn ze., Dat gezegd hebbende, moet u zich bewust zijn van hun relatief hoge prijzen. Het opzetten van een winkel op een dedicated server kost u waarschijnlijk meer dan $100 per maand; gedeelde servers, aan de andere kant, zijn veel minder duur. De goedkoopste web hosting diensten zal leasen u ruimte op het web voor goed onder $10 per maand. Daarnaast moet u firewalls en onderhoud zelf afhandelen, tenzij u kiest voor een managed server, wat nog meer kost.

Dedicated web hosting is niet goedkoop, dus je moet het alleen overwegen als je dat niveau van serververmogen nodig hebt., Als u van plan bent om een persoonlijke blog of een zakelijke website die weinig meer doet dan een lijst van uw locatie en uren van de werking, shared hosting, managed WordPress hosting, of VPS hosting zijn voldoende—en meer portemonnee-vriendelijke—opties.

u kunt een mooi stuk geld besparen als u zich aanmeldt voor een jaar of meer dedicated hosting tegelijk. U kunt bijvoorbeeld een GoDaddy dedicated server huren voor $ 129 per maand, maar als u zich verbindt tot een contract van 12 maanden, daalt de prijs tot $79.99 per maand., De kans is groot, als je “bent serieus genoeg over uw site dat je denkt dat het nodig heeft een toegewijde host, je”bent waarschijnlijk van plan voor het te zijn voor een jaar. Natuurlijk,dat ” s waar de geld-terug-garanties komen, en sommige sites zeker bieden meer dan anderen in dat opzicht, dus doe je onderzoek. Al onze webhosting reviews dekken deze garanties.,

de Dedicated Hosting Features die u nodig hebt

een vluchtige blik op de vele web hosting services die we hier hebben weergegeven onthult veel soortgelijke aanbiedingen, maar het kritische oog zal enkele subtiele verschillen identificeren. U wilt een dedicated server met aanzienlijke hoeveelheden schijfruimte—bij voorkeur 1TB of meer—voor het opslaan van bestanden. U kunt meestal kiezen voor een traditionele harde schijf of een solid-state drive als opslagmedium van uw website. Er is echter een afweging., Solid-state drives zijn vaak sneller en betrouwbaarder dan HDD ‘ s, maar ze kosten meer geld en hebben een kleinere opslagcapaciteit. Traditionele harde schijven, aan de andere kant, hebben grote capaciteiten en lagere prijzen, maar zijn niet zo veerkrachtig als hun SSD-tegenhangers. Tenzij je echt razendsnelle opslag nodig hebt, zal een traditionele harde schijf de klus klaren.

Voldoende RAM (5 GB of meer), e-commerce opties voor de verkoop van producten, 24/7 klantenservice en onbeperkte maandelijkse gegevensoverdracht zijn ook zeer gewilde functies., Veel webhosts cap hun speciale maandelijkse data-overdracht aanbod op 16GB, dat is waarschijnlijk prima voor de meeste gebruikers. Sommige webhosts bieden onbeperkte maandelijkse gegevensoverdracht, maar ze zijn er weinig en ver tussen, en je moet de Servicevoorwaarden heel zorgvuldig lezen om te begrijpen wat “onbeperkt” betekent voor de host in kwestie. Daarnaast bieden bedrijven die dedicated webhosting aanbieden meestal dagelijkse back-ups, beveiligingsopties en malware detectie en verwijdering—allemaal zeer belangrijke factoren in de dagelijkse werking van uw website.,

daarnaast wilt u een webhosting service die Secure Sockets Layer (SSL) biedt Als u van plan bent om producten te verkopen. Hier “s waarom: een SSL-verbinding versleutelt de gegevens die reizen tussen uw site en gebruikers” webbrowsers, waardoor de overdracht van de aankoop informatie. Je hebt waarschijnlijk een groen hangslot gezien in de adresbalk van je webbrowser terwijl je inlogt op je online bankrekening of online aankopen doet. Het is een symbool van vertrouwen. Sommige bedrijven zijn voorzien van een gratis SSL-certificaat wanneer u zich aanmeldt voor een hosting plan, terwijl anderen kosten in de buurt van $ 100., U kunt wat geld besparen door rond te winkelen voor de diensten die de goedkoopste SSL-plannen bieden.

u wilt ook overwegen hoe lang u dedicated web hosting nodig hebt. Als het ’s een korte termijn project-laten we zeggen, minder dan een maand of twee—U’ ll meestal een terugbetaling te ontvangen moet u uw hosting binnen 60 dagen te annuleren. Sommige bedrijven bieden 30-dagen geld-terug-garanties, terwijl anderen 90-Dagen Geld-Terug-garanties bieden. Nogmaals, het is nuttig om je huiswerk te doen.,

Uptime, Downtime

alle bovengenoemde functies zijn waardevol voor de webhosting ervaring, maar geen komt overeen met het belang van site uptime. Als uw site is down, klanten of klanten zullen niet in staat zijn om u te vinden of toegang tot uw producten of diensten.

onlangs hebben we meer formele uptime monitoring toegevoegd aan ons beoordelingsproces, en de resultaten tonen aan dat de meeste webhosts uitstekend werk doen om sites up and running te houden. Als ze dat niet doen, lijden ze ervoor in onze score. Zelfs als ze al het andere goed, sites met uptime problemen zijn ‘ t in aanmerking komen voor hoge scores., Alle diensten lijden ups en downs, soms om redenen buiten hun controle. Sites die het probleem niet aanpakken, worden dienovereenkomstig gestraft.

u krijgt wat u betaalt voor

Dedicated web hosting is een aantrekkelijke optie voor mensen en bedrijven die een solide website-basis nodig hebben. Zeker, het is duurder dan shared web hosting, maar je krijgt meer betrouwbaarheid en meer flexibiliteit in ruil voor het extra geld dat je betaalt. We ” ve beoordeeld vele dedicated hosting diensten en opgenomen onze negen favorieten in deze gids., De grafiek hierboven geeft u een snel overzicht van de functies die u kunt vinden bij elke service. Het omvat prijzen, hardware specs, data caps, en andere relevante informatie. Als u een meer diepgaande blik op dedicated web hosting diensten wilt, neem een kijkje op de blurbs-en links naar volledige Beoordelingen—hieronder.

Als u net begonnen bent met webhosting, kijk dan eens naar onze primer, hoe u een Website maakt en hoe u een domeinnaam registreert voor uw Website.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *