de gevaren van Deep Gum Pockets

0 Comments

het gebied waar de tand het tandvlees ontmoet vormt een zak die bekend staat als een gingival sulcus. Bij gezonde patiënten zijn deze tandvlees zakken of ruimtes ongeveer 1-3 mm elk. Bij het borstelen of flossen, kijk in de spiegel. U zult merken hoe de floss of tandenborstel borstelharen gaan in dit gebied en helpen het schoon te maken.

de gereedschappen die we thuis gebruiken, onze tandenborstels en floss, reinigen zo diep als 1-3mm. helaas zorgt tandvleesaandoeningen ervoor dat de zakken dieper worden., De gereedschappen die we thuis gebruiken om te reinigen zijn niet langer toereikend. Als we deze gebieden niet kunnen reinigen, dan beginnen voedsel, plaque en bacteriën zich op te bouwen in onze zakken.

Wat veroorzaakt diepe gom Pockets

Er zijn twee manieren waarop onze gom pockets dieper kunnen worden. De eerste manier gaat om het tandvlees zwelling van irritatie, waardoor de gom zak te worden dieper en groter. Een andere manier is te wijten aan botverlies rond de tanden, aan de basis van de zak. Hierdoor groeit de zak ook dieper.

zwelling van het tandvlees kan worden veroorzaakt door plaque-irritatie, specifieke geneesmiddelen en of hormoonschommelingen., Botverlies rond de tanden wordt veroorzaakt door bacteriële plaque opbouw in tandvlees zakken en onze lichamen’ reactie op deze bacteriën.

het verminderen van de pocketdiepte

diepe en regelmatige tandreinigingen, met of zonder het gebruik van antibiotica, kunnen helpen bij het verminderen van de pocketdiepte door het verminderen van zwelling. Diepe reinigingen en antibiotica kunnen echter niet de pocket diepte verminderen die wordt veroorzaakt door botverlies. De enige manier om diepe tandvleeszakken veroorzaakt door botverlies te corrigeren is door middel van chirurgische correctie.,

Eén type correctie is traditionele chirurgie, die het extra tandvleesweefsel wegsnijdt en het bot glad maakt en u achterlaat met gezonde tandvleeszakken van 1-3 mm. De andere is laserinterventie of LANAP. Deze methode krimpt de gom zak door opnieuw groeien bot en opnieuw verzegelen van de gom zak met een nieuwe bijlage.

hoe traditionele chirurgie het tandvlees verlaat.

links afgebeeld is het resultaat van een traditionele tandvleesoperatie die het extra weefsel wegsnijdt., Merk op dat wanneer u kiest voor traditionele of “resectieve” behandeling in plaats van LANAP ‘ s “regeneratieve” behandeling, de tanden groter dan voorheen zal kijken. Ook zal er ruimte ontstaan tussen de tanden, en het tandvlees zal hoger zijn. Dit komt allemaal omdat traditionele parodontale chirurgische behandelingen wegsnijden weefsel om een gezonde omgeving te maken.

bij Preserve Your Teeth® geven we de voorkeur aan het regenereren, herstellen en verjongen van tandvlees en tanden, niet aan het wegsnijden. Daarom bieden wij de enige FDA goedgekeurde Lasergombehandeling voor echte regeneratie in kantoor; het LANAP-Protocol.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *