De kosten van levensonderhoud in Hawaii in 2020

0 Comments

overweegt u een verhuizing naar Hawaii? Het is hier prachtig, omgeven door uitgestrekte oceaan, ongerept weer en rijke cultuur, maar het paradijs heeft een prijs – een prijs die zo hoog is, dat het een afschrikmiddel kan zijn voor veel mensen. Volgens Expatistan vanaf 2020, Honolulu is de 8ste duurste stad in de Verenigde Staten en Noord-Amerika, en ook de 19e duurste in de wereld!,

Hier is alles wat u moet weten over de kosten van levensonderhoud in Hawaii, samen met verhalen uit de eerste hand en meningen van lokale individuen en families.

inkomen

om comfortabel te leven in Hawaii, studies tonen aan dat je maar liefst een salaris van meer dan $122.000 nodig hebt. (Natuurlijk, levensstandaard variëren afhankelijk van elke persoon en het hangt allemaal af van uw niveau van “comfort.,”) Hoewel Hawaii ‘ s kosten van levensonderhoud een van de hoogste in de Verenigde Staten zijn, verdienen veel professionals in Hawaii eigenlijk minder voor vele carrières vergeleken met de gemiddelde lonen in de continentale VS

volgens Payscale is het gemiddelde salaris in de hoofdstad van het eiland, Honolulu, $65.000, maar de staat heeft een van de hoogste inkomstenbelasting in het land, met zijn top tier op 11 procent. Volgens het Bureau of Labor Statistics, Het gemiddelde Amerikaanse salaris, vanaf het 2e kwartaal in 2020, is $ 52.104. In een andere analyse van Indeed.,com, jaarlijkse Honolulu salarissen waren ongeveer $ 70.000 gemiddeld, maar wanneer aangepast voor de kosten van levensonderhoud, dat salaris daalt met $ 14.000 tot $ 56.100. Maar, voor veel mensen, Honolulu ‘ s aantrekkelijke kwaliteiten evenwicht uit de Potentieel lagere lonen.

onkosten

huren in Hawaii is veel duurder dan de meeste plaatsen op het vasteland – en het hangt allemaal af van de locatie. Bijvoorbeeld, een studio op Oahu kan variëren van $ 800 tot meer dan $1.200 per maand en dat is niet inclusief nutsbedrijven., Een appartement met één slaapkamer of huis kan variëren van ongeveer $800 tot meer dan $1.200 per maand en een appartement met twee slaapkamers of een huis zal beginnen bij $1.800 per maand. Op zoek naar een luxueus, nieuw appartement met één slaapkamer? Verwacht minstens 3000 dollar per maand.

u kunt er altijd voor kiezen om buiten het centrum van Honolulu te wonen of zelfs de andere Hawaiiaanse eilanden te overwegen – de Hilo van het grote eiland is bijna 49 tot 56 procent lager dan Honolulu, plus biedt een ontspannen en ontspannen sfeer in de kleine stad die aantrekkelijk kan zijn dan de drukte van de stad.,

Als u op zoek bent om te kopen, is de mediane verkoopprijs van een eengezinswoning $835.000 – een nieuw record, vanaf 2019. De gemiddelde verkoopprijs voor een appartement op Oahu is $ 461.500. Ondanks de hoge prijzen al, Oahu blijft een groei in huis en condo verkoop te zien.

U kunt ook een stuk grond kopen en uw eigen huis bouwen, maar dat hangt af van de locatie en uw algemene aannemer. U kunt de gemiddelde kosten in verband met het bouwen van uw eigen huis in Hawaii in deze blog post.,

als het gaat om nutsbedrijven betalen de inwoners van Hawaï het meest als het gaat om maandelijkse energierekeningen in het land. Volgens de Amerikaanse Energy Information Administration, kunt u verwachten om de energierekening te ontvangen op een gemiddelde van $ 168,13 per maand. Dat is $50,48 duurder dan het nationale gemiddelde van $ 117,65.

Transport

stel dat u kiest om buiten het drukke Honolulu of het centrum te wonen – dan moet u rekening houden met de kosten van het bezitten en besturen van een voertuig. Gasprijzen vanaf April 2020 is ongeveer $3.,16 per liter in Honolulu. Het nemen van de bus of, in Oahu, Debus, kan een meer betaalbare manier van vervoer zijn, op $2,50 per ticket, hoewel het misschien niet een aantrekkelijke dagelijkse pendelen van de keuze.

Als u in het centrum van Honolulu of Waikiki werkt, moet u hoogstwaarschijnlijk een parkeerplaats huren in het geval uw bedrijf er geen aanbiedt. Parkeren varieert meestal van $ 100 tot $ 200. Degenen die wonen in een appartement kan ook nodig zijn om een kraam te huren tegen ongeveer dezelfde prijs, hoewel het afhankelijk is van de vereniging regels.,levensmiddelen en Uit eten

voedsel is heerlijk in het paradijs, vooral met een overvloed aan tropisch fruit, groenten en lokaal geteelde koffie. Maar Hawaii is de duurste plek om boodschappen te kopen in het land, vooral omdat producten worden verzonden vanaf het vasteland. Volgens een 2019 rapport van de Missouri Economic Research and Information Center, Hawaii ‘ s boodschappen zijn ongelooflijk steil. De studie gebruikte een nationale index van 100 en Hawaii gerangschikt op 160,8, terwijl relatief Californië gerangschikt op 117,9, Washington op 108,1 en Oregon op 114,7.,

bijvoorbeeld, een gallon volle melk op Oahu kan $8,99 zijn – de goedkoopste bij Costco voor $ 4,99 per gallon. Broccoli is $ 3,79 per pond, bulk wortelen $ 1,59 per pond. En ja, terwijl het kopen van lokale wordt aangemoedigd, de kosten van Hawaii gegroeid mango ‘ s zijn op ongeveer $6,99 per pond. Vier rollen toiletpapier is ongeveer $ 6.

Uit eten gaan zal snel optellen. De gemiddelde kosten van het ontbijt in Hawaii is $4 tot $ 7, lunch op ongeveer $5 tot $10 en diner kost $12 tot $30 (of meer)., Er is een enorme prijsklasse echter, dus veel mensen zullen kopen een bord lunch (witte rijst, mac salade, en vlees entrée zoals loco moco of teriyaki rundvlees) en bewaar het voor lunch en diner, of split met een vriend.

Diversen

klaar voor goed nieuws? Hawaii ‘ s gemiddelde onroerendgoedbelasting tarief is 0,35 procent, een van de laagste tarieven in de natie. Inkomstenbelasting tarieven variëren van 1,4 procent tot 11 procent.

voor gepensioneerden kan Hawaii vrij aantrekkelijk zijn omdat de staat pensioenuitkeringen en pensioeninkomsten uit de Sociale Zekerheid vrijstelt van staatsbelastingen., Het belast volledig inkomsten uit particuliere pensioenen en pensioenspaarrekeningen.

volgens een studie van het Commonwealth Fund betalen inwoners van Hawaï die deelnemen aan door werkgevers gesponsorde ziektekostenverzekeringen een deel van de laagste kosten van het land. Typisch, verzekering in Hawaii wordt verstrekt door twee belangrijke bedrijven: Kaiser Foundation Health Plan Inc. of de Hawaii Medical Service Association (HMSA)., De potentiële kosten volgens deze studie aan werknemers in Hawaii is ongeveer 36 procent van het nationale gemiddelde op $4,664 (8 procent van het mediane inkomen) versus een nationale kosten van $7,240 in de natie (12 procent van het mediane inkomen). Hawaii had de laagste personeelskosten voor een enkele dekking in de natie in 2017 op $ 675, dat was minder dan de helft van het nationale gemiddelde van $1.415. Meer goed nieuws: Hawaii is ook de gezondste staat in het land en is negen keer uitgeroepen tot gezondste sinds 1990., Lage obesitas – en rookcijfers kunnen bijdragen aan lage luchtvervuiling, minder mentale stress en een groot aantal beschikbare eerstelijnsartsen.

een voorbeeld van een budget voor een gezin van 4 personen die in een eengezinswoning wonen:

de bovenstaande getallen zijn gebaseerd op de volgende voorwaarden:

 • u hebt 1 WISSELSTROOMEENHEID die u spaarzaam gebruikt.
 • u hebt 2 gasauto ‘ s.
 • Shop bij Costco, Foodland en / of Safeway.
 • u dineert één tot twee keer per week in een redelijk geprijsd restaurant.
 • u woont relatief dicht bij uw werk.,

manieren om

 • Shop op te slaan bij Costco. Als jij of je familie in het leger zit, ga dan naar NEX.
 • Costco biedt het goedkoopste gas in Hawaii.
 • elektrische voertuigen (EVs) zijn populair geworden in Hawaii. Incentives zijn voorzien voor EV eigenaren, waaronder gratis parkeren op straat en Hov Lane gebruik.
 • zonnepanelen-Hawaiian Electric Company biedt verschillende programma ‘ s aan klanten om veel te besparen op elektriciteit.

dus, waarom de hoge kosten?

De hoge kosten van levensonderhoud in Hawaii heeft vele redenen, maar het korte antwoord is het feit dat we omringd zijn door water., Bijna alles wat we consumeren moet hier worden verscheept of gevlogen. Hawaii is ook een wenselijke plek voor de rijken om onroerend goed te kopen, die blijft rijden tot de kosten van huisvesting. Een andere grote factor: energierekeningen zoals elektriciteit zijn torenhoge, dankzij het warme klimaat. Zoals met veel dingen in het leven, is er zeker een trade-off.

Is het het waard? Hier is wat de lokale bevolking zegt …

” De huizenprijzen op het vasteland zijn verleidelijk, vooral als we de prijzen hier in Hawaii elk jaar zien stijgen. Maar voor mij is Hawaii thuis. Het voelt als familie. Ik laat het werken door in een appartement te wonen in plaats van een huis., Ik winkel in bulk bij Costco in plaats van andere supermarkten, omdat Costco heeft een aantal van de goedkoopste kruidenier prijzen hier. Ik hou ook een oogje op sales…it ‘ s just how things are,” says L. M.

“Ik heb nagedacht over verhuizen naar het vasteland waar de kosten van levensonderhoud zo veel lager zijn, maar het is moeilijk voor te stellen verhuizen en opnieuw te moeten beginnen. Mijn wortels liggen in Hawaii, en mijn familie is hier. Ik zorg dat het werkt door bij mijn ouders te wonen, wat een enorme hoeveelheid geld bespaart die ik normaal gesproken aan huur zou uitgeven,” zegt C. O.

“de kosten van levensonderhoud in Honolulu zijn zwaar., Mijn vrouw en ik hebben gesproken over verhuizen naar het vasteland, maar elke keer als we dit gesprek hebben, kunnen we ons allebei niet voorstellen te verhuizen. Ook al kan het moeilijk zijn om rond te komen, we laten het werken. We kopen in bulk en mijn vrouw kijkt naar onze twee kinderen thuis, besparen op de kinderopvang. Ze werkt ook vanuit huis en elk beetje inkomen helpt. We zoeken naar verkoop in winkels zoals Costco en Target, en kopen tweedehands speelgoed op Facebook Marketplace of E-bay. We eten niet veel uit, we koken elke dag en houden een vrij strikt budget elke maand,” zegt K. K.,”ik verhuisde naar Los Angeles ongeveer zes jaar geleden voor een nieuwe baan en dat was niet veel anders dan Hawaii in termen van kosten van levensonderhoud. Dit jaar ben ik in Minnesota. Er is geen belasting op kleding of eten en een huis met vier slaapkamers verkoopt voor $ 200.000. Het is net als dat oude gezegde-Het is gewoon de kosten van het leven in het paradijs. Ik kreeg net een goedbetaalde baan aangeboden in de zomer, maar hoewel het een goed salaris was, zou ik terug moeten verhuizen naar een appartement en aanzienlijk bezuinigen op mijn levensstandaard,” zegt J. G.

“Ik verhuisde naar San Francisco ongeveer vijf jaar geleden., Ik ben hier veel mensen uit Hawaii tegengekomen en we hebben allemaal dezelfde verhalen. We komen voor werk, school of kansen. Afgezien van de huisvesting die op gelijke voet staat met Hawaii, zijn de kosten van levensonderhoud goedkoper. Banen betalen beter en er zijn er meer. En terwijl we niet langer in het paradijs wonen, kan ik me nu veroorloven om te bezoeken wanneer Ik wil. Ik mis Hawaii heel erg, maar op dit moment heeft het geen zin om terug te gaan,” zegt J. D.

Hawaii vs. andere plaatsen

wonen in Hawaii vs. Californië

wonen in Hawaii vs., New York City

Woon in Hawaii vs. Colorado

Woon in Hawaii versus Washington

Woon in Hawaii vs. Alaska

Afhaalrestaurants

Hoewel de bovenstaande berekeningen geven een ruwe schatting van het leven in deze locaties en exclusief de kosten van de verzekering van de gezondheid en lasten, kunnen we komen tot een aantal conclusies:

 • Hawaii heeft een van de laagste percentages van onroerende voorheffing in het land.,
 • de kosten van voedsel zijn hoog in Hawaii in vergelijking met andere locaties.
 • sommige plaatsen, zoals Californië en New York, hebben hogere kosten op het gebied van vervoer. Parkeertarieven zijn exorbitant in New York als je eigenaar bent van een auto, maar dit kan worden geëlimineerd door het gebruik van hun grote openbaar vervoer systeem.
 • in Honolulu hoeft u geen extra te betalen voor afval-of recyclingdiensten, in tegenstelling tot de meeste plaatsen.,het is duurder om te wonen in sommige locaties, zoals Seattle, Manhattan, San Francisco en San Diego dan in Honolulu, maar al deze locaties hebben ook een hoger gemiddeld inkomen.hoewel de kosten van levensonderhoud in Hawaii in het begin misschien ontmoedigend zijn, vereist het een beetje zelfonderzoek en een goede kijk op je levensstijl. Als je gewend bent aan een bepaalde levensstandaard, moet je misschien een paar offers brengen als je naar Hawaii verhuist., Maar, het lijkt misschien niet als een offer aan nix dat luxe auto of om uit eten minder, vooral als het leven in de buurt van de oceaan, genieten van een warm klimaat en een gezonde eiland omgeving zijn belangrijk voor u. Het draait allemaal om het balanceren van je waarden en ontdekken wat werkt voor jou en je familie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *