Frequent urineren, gemiste of Late menstruatie en geen menstruatie

0 Comments

uw symptomen kunnen worden veroorzaakt door meerdere medische oorzaken, waaronder verschillende gynaecologische aandoeningen. Het kan zijn dat uw arts een aantal tests moet doen om een nauwkeurige diagnose te stellen. Als u zich zorgen maakt over uw symptomen, neem dan contact op met uw arts.

hoewel de onderstaande lijst kan worden beschouwd als een leidraad om uzelf over deze aandoeningen te informeren, is dit geen vervanging voor een diagnose van een zorgverlener. Er zijn vele andere medische aandoeningen die ook kunnen worden geassocieerd met uw symptomen en tekenen., Hier zijn een aantal van die van MedicineNet:

 • perimenopauze

  perimenopauze is de tijd in het leven van een vrouw dat ze de menopauze nadert. Gedurende deze tijd begint een vrouw symptomen van dalende oestrogeenniveaus te ontwikkelen die stemmingswisselingen, pijnlijk geslacht, nachtelijk zweten, opvliegers, en gewichtstoename kunnen omvatten. Elke volwassen vrouw zal uiteindelijk perimenopauze ervaren.,

 • urineweginfectie

  een urineweginfectie (UTI) is een infectie van de blaas, nieren, ureters of urethra. E. coli, een type bacterie dat in de darm en in de buurt van de anus leeft, veroorzaakt de meeste UTI ‘ s. UTI symptomen omvatten pijn, buikpijn, lichte koorts, urinaire urgentie en frequentie. De behandeling omvat een kuur van antibiotica.

 • buitenbaarmoederlijke zwangerschap

  een buitenbaarmoederlijke zwangerschap is een zwangerschap buiten de binnenwand van de baarmoeder., De meeste ectopische zwangerschappen komen voor in de eileider. Tekenen en symptomen van een buitenbaarmoederlijke zwangerschap kunnen zijn buikpijn, gebrek aan menstruatie (amenorroe), vaginale bloeding, flauwvallen, duizeligheid en lage bloeddruk.De behandelingsopties voor een buitenbaarmoederlijke zwangerschap omvatten observatie, medicatie, of chirurgie.

 • type 2 Diabetes

  Type 2 diabetes is een chronische aandoening die reversibel kan zijn met veranderingen in dieet en levensstijl., Symptomen zijn onder meer overmatige dorst, frequent urineren, gewichtsverlies, vermoeidheid en een ongebruikelijke geur aan uw urine. De meeste mensen weten niet dat ze Type 2 diabetes hebben totdat ze een routine bloedonderzoek hebben. Behandelingsopties omvatten medicijnen, een type 2 diabetes dieet, en andere veranderingen in levensstijl.

bij MedicineNet geloven wij dat het belangrijk is om zorg te dragen voor uw gezondheid door middel van maatregelen zoals een gezonde levensstijl, het beoefenen van preventieve geneeskunde, het volgen van een voedingsplan en het krijgen van regelmatige lichaamsbeweging., Het begrijpen van uw symptomen en tekenen en het opleiden van jezelf over de gezondheidstoestand zijn ook een deel van het leven van uw gezondste leven. De bovenstaande links geven u meer gedetailleerde informatie over deze medische aandoeningen om u te helpen uzelf te informeren over de oorzaken en beschikbare behandelingen voor deze aandoeningen.

symptomen & tekenen A-Z lijst


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *