Geen glijmiddel meer? Denk er zelfs niet aan om deze 7 dingen te gebruiken als substituten

0 Comments

er zijn veel ‘oops’ momenten als het gaat om seks, maar zelfs na een full-power voorspel sessie, zijn er kansen dat je allemaal high bent maar nog steeds droog daar beneden. Chill, want vaginale droogheid gebeurt.

u moet uw sterren bedanken dat condoombedrijven smeermiddelen hebben gemaakt om u te redden. Maar wat gebeurt er als je in het midden van actie bent om er alleen achter te komen dat je geen vertrouwen meer hebt? En, dan is je eerste gedachte wat anders te gebruiken voor hetzelfde effect, is het niet?,

maar voordat u wat DIY doet, willen we u vertellen dat niet alle glibberige slijmerige stoffen smeermiddelen kunnen vervangen. volgens Dr. Surabhi Siddhartha, een verloskundige en gynaecoloog in het Motherhood Hospital in Mumbai, kan het gebruik van zowat alles wat gemakkelijk beschikbaar is tot uw beschikking een snelle oplossing zijn voor uw probleem, maar het kan ook met uw vagina knoeien. U kunt allergieën, huiduitslag, roodheid en vele andere medische problemen krijgen.,

Dr Siddhartha zegt:

de vaginawand is zeer gevoelig en u moet dubbel zeker zijn voordat u er iets op aanbrengt.

en hier zijn de zeven producten die volgens Dr. Siddhartha absoluut no-go zijn als het gaat om vaginale smering tijdens geslachtsgemeenschap:

1. Spit
nou, dat is het enige dat direct beschikbaar is tot je beschikking en je geeft geen tweede gedachte voordat je het toepast., Maar helaas, er zijn veel bacteriën die er zijn in je speeksel en er zijn grote kansen op het krijgen van een infectie. “U bent het meest waarschijnlijk candidiasis hebben”, zegt Dr. Siddhartha.

2. Vaseline volgens een studie gepubliceerd in het tijdschrift Obstetrics and Gynaecology, hebben ze verduidelijkt dat vrouwen die vaseline in hun intieme delen gebruiken meer kans hebben op bacteriële vaginose. En het past niet bij condooms. Dus, het is altijd een beter idee om het te vermijden.,

“als je probeert zwanger te worden, dan moet je zeker het gebruik van petroleumgelei vermijden omdat ze als spermicide werken”, waarschuwt Dr.Siddhartha.

3. Babyolie
Dit is een van de meest gebruikte vervangingsmiddelen voor smeermiddelen, maar helaas is het helemaal niet veilig omdat het u een schimmelinfectie kan geven. “Babyoliën hebben parfums en conserveringsmiddelen die kunnen fungeren als een allergeen. Dus, ik zou zeggen dat je het moet vermijden”, legt ze uit.

zoek naar een olie zonder conserveermiddelen. Figuur met dank aan :

4., Water
er is geen vocht beschikbaar in water en de kans op huiduitslag is groter. “Ten eerste moet je er zeker van zijn dat het water schoon is, maar het grotere probleem hier is dat het niet lang blijft”, informeert Dr.Siddhartha.

5. Aloë vera gel mensen denken dat ze groen kunnen worden met aloë vera gel. Ter info, dat is niet het geval. Als je een extreem gevoelige huid hebt, kunnen de eigenschappen van aloë vera irritatie en jeuk veroorzaken.

6. Bodylotions
uw bodylotions zijn absoluut niet 100% biologisch en bevatten een aantal chemicaliën., Daarom is het niet aan te raden om vocht te gebruiken in een gevoelig gebied zoals je vulva. Plus, deze moisturizers zijn niet bedoeld voor intern gebruik.

7. Boter bevat zoutgehalte, waardoor het natuurlijk niet de juiste keuze is om het daar beneden toe aan te brengen. “Boter kan de pH-balans van je vagina verpesten. Ook, het is veel te vet en dat is de reden waarom het kan vasthouden aan uw vaginale muren die meer irritatie kan veroorzaken”, waarschuwt arts.

dus wat moet u dan doen?
” Ik zou zeggen dat je kunt gaan voor virgin kokosolie. Zorg er ook voor dat het 100% natuurlijk is en geen toegevoegde geuren heeft., Er zijn veel vrouwen die te maken hebben met vaginale droogheid. Voor hen zijn medicinale smeermiddelen direct beschikbaar, dus ze moeten er alleen voor kiezen,” suggereert Dr Siddhartha sterk.

Go nuts with coconut oil. Figuur met dank aan:

Het is dus altijd beter om voorbereid te zijn voordat je in actie komt, zodat je geen slechte bewegingen maakt met vervangende smeermiddelen die meer kwaad dan goed kunnen doen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *