het beste voeder voor eekhoorns

0 Comments

het beste voeder voor eekhoorns bevat een grote verscheidenheid aan noten, vruchten, groenten en zaden. Alleen omdat ze graag eten zoals hamburgers of snoeprepen betekent niet dat ze moeten.

we hebben allemaal de typische afbeelding gezien van een schattige eekhoorn die een pinda in zijn mond duwde en zich naar zijn nest spoedde. Maar pinda ‘ s zijn niet het enige voedsel waar deze harige beestjes van genieten. Wat eten eekhoorns?,

Bulk in de schaal pinda – s – eekhoorns houden van ze-beschikbaar op Amazon hier…#ad

wat kunnen eekhoorns eten?

het zijn kleine aaseters die bijna alles eten. Hoewel ze wild zijn, zijn hun smaken geëvolueerd door mensen die hun natuurlijke habitat binnendringen. Maar ze overleven omdat ze een talent hebben om te overleven en geweldig zijn in het aanpassen. Omdat mensen inbreuk maken op hun omgeving, kan het soms nuttig zijn om hun voedselvoorziening aan te vullen.,

Eekhoornvoer feiten

feit: eekhoorns vertrouwen op mensen. Ze zijn snel te eten uit een menselijke hand meer dan de meeste andere dieren. Als u van plan bent om ze met de hand te voeren, geef ze dan het juiste voedsel voor eekhoorns om te eten en niets dat hen kan schaden.

feit: ze zijn intelligent en verzonnen plannen om andere dieren af te schrikken van hun nesten of voedselvoorraad.

feit: ze verspillen niets en genieten nooit van een overvloed aan voedsel. Hierdoor zijn ze altijd op zoek naar voedsel dat hun voorraad kan aanvullen., Als baby-eekhoorns wees zijn, zullen nabijgelegen eekhoorns ze adopteren. Ze moeten hun voedselniveaus omhoog houden om niet alleen hun familie te voeden, maar om eventuele nieuwe toevoegingen die ze kunnen verwerven.

feit: eekhoorns kunnen zich hun menselijke vrienden herinneren. Als je naar het park komt met zakken vol voedsel voor eekhoorns, associëren ze snack tijd met je. Ze kunnen je herkennen en opwinding tonen bij het zien van je.,

Eekhoornsnackblokken verkrijgbaar bij Amazon hier…#ad

wat eten eekhoorns…het beste voedsel voor eekhoorns

De natuur biedt het meest voedende voedsel voor eekhoorns. Repliceer die gewoonte in je tuin, en eekhoorns zullen van je houden om het. Fruit, bessen, groenten, noten, insecten, schimmels, eieren, zaden en planten zijn moeder natuur ‘ s beste voedsel voor eekhoorns.

met beperkte bossen hebben eekhoorns niet altijd toegang tot deze natuurlijke voedselbronnen., Maar we kunnen helpen door hun voedsel aan te vullen.

wat eten eekhoorns-het favoriete voedsel van eekhoorns?

eekhoorns favoriete voedsel is fruit en groenten en een van de belangrijkste redenen waarom je eekhoorns in je tuin zult zien. Dit is ook een reden waarom eekhoorns worden gezien als een plaag door boeren als het is gemakkelijk plukken om te foerageren door zoete maïs en appelbomen. Een beetje als supermarkt planken die een eekhoorn kan plukken en kiezen hun favoriete eten.,

eekhoorns eten vrijwel alle soorten fruit, appelen, druiven, kiwi ‘ s, vijgen, perziken, pruimen, bananen, aardbeien – noem maar op en een eekhoorn eet het! Dat is meestal de reden waarom Eekhoorns komen roepen. Of omdat je fruit voor hen uitzet of omdat je fruit in de tuin kweekt. Als je verschillende vruchten probeert op je wildlife voedertafel zul je al snel ontdekken wat eekhoorns het lekkerst vinden om te eten.

groenten zijn een gelijke favoriet voor eekhoorns en dit kan een echt probleem zijn als je je eigen kweek., bladgroenten zijn bijzonder gevoelig en ze staan hoog op de lijst van een eekhoorns favoriete eten. Dus de volgende keer dat je een eekhoorn een bezoek aan uw veggie patch pas op als ze alles zullen proberen – bonen, kool, asperges, tomaten, radijs, bloemkool in feite als het een groente is het eerlijk spel voor een eekhoorn.

het beste afschrikmiddel is om hen een gemakkelijkere route te bieden – zet de dagelijkse voorraden groenten en fruit uit en houd ze weg van degene die je zelf wilt eten. Niet makkelijk, maar de moeite waard., Geef eekhoorns het voedsel dat ze leuk vinden en hopelijk blijven ze weg van het voedsel dat je probeert te kweken!

Eekhoorn gastronomisch voedsel beschikbaar op Amazon hier…#ad

dus, wat kunnen eekhoorns eten in tegenstelling tot wat eten eekhoorns?

Hieronder is een verkorte lijst, maar het is een geweldig startplan als u een gezonde voorraad van voedsel voor eekhoorns in uw tuin wilt bieden.,

Ze houden van vruchten zoals:

 • Appels
 • Druiven
 • Peren
 • Kiwi
 • Mango ‘ s
 • Perziken
 • Niet
 • Pruimen
 • Bananen
 • Watermeloen
Zoete Maïs Eekhoorn Logs beschikbaar op Amazon in een verscheidenheid van maten hier…#ad

Bessen groeien in het wild in het bos en maak een lekkere snack. De onverwerkte suiker geeft ze een natuurlijke energieboost., Daarom houden ze van:

 • aardbeien
 • bramen
 • frambozen
 • moerbeien
 • kersen, en meer

groenten groeien in het wild en leveren voedingsstoffen die gewoonlijk niet in andere voedingsmiddelen worden aangetroffen., Ze hebben geen probleem met het overvallen van uw tuin te genieten:

 • Boerenkool
 • Tomaten
 • Aubergine
 • spruitjes
 • Kool
 • Selderij
 • Asperges
 • Spinazie
 • Sla
 • Overige wortel-en knolgewassen
Kopen Bulk Verpakkingen van pinda ‘ s op Amazon hier en snijden in de kosten…#ad

Wat doen eekhoorns eten ?… Eekhoorns gek voor gek worden?,

ze hunkeren naar het eiwit dat alleen noten kunnen leveren, daarom is dit het beste eekhoornvoer dat je ze kunt geven. Ze zijn deskundige klimmers en zullen hun vulling van uw notenbomen. Hun kleine vingers zijn perfect voor het verwijderen van de schelpen. Hun wangen hebben een overtollige huid die enorm kan strekken om in meerdere noten te passen om thuis te brengen, zoals:

 • eikels (natuurlijk!)
 • pinda ‘ s
 • amandelen
 • pijnboompitten
 • hazelnoten
 • walnoten
 • macadamianoten

zaden zijn overvloedig in de natuur en eekhoorns zullen smullen van gevallen zaad van een plant., Zaden hebben een hoge voedingswaarde en ze zijn gewoon heerlijk. Voor hen zijn zaden miniatuur noten. Als je wat snacks wilt weglaten voor je vrienden in de achtertuin, is het beste voer om eekhoorns zaad te voeden:

 • zonnebloempitten
 • pompoenpitten
 • Saffloerpitten

we hebben allemaal gezien dat eekhoorns onze vogelvoerders plunderen. Wat kunnen eekhoorns eten als het gaat om vogelzaad? Alles!

het meeste Vogelvoer bevat een mengsel van zaden, granen en noten., Eekhoorns houden van al deze individueel, maar als er een mengsel van alle drie in de buurt is, kunnen ze het niet weerstaan. Als u op zoek bent naar de beste manier om Vogelvoer te kopen zie mijn artikel over de voordelen van Vogelvoer bulk kopen en bespaar jezelf een fortuin!

kunnen eekhoorns brood eten?

er zijn ook manieren om eekhoorns af te schrikken van het overvallen van de vogelvoeders in uw tuin. Je zult ze nooit helemaal stoppen omdat ze buitengewoon slim en vindingrijk zijn., De beste manier is om een apparaat te gebruiken dat voorkomt en een gebied in uw tuin dat is gericht op het voeden van eekhoorns in plaats van vogels – het houden van iedereen gelukkig. Zie mijn artikel over de beste eekhoorn proof vogel feeders hier …

wanneer al het andere faalt, zullen eekhoorns kleine insecten eten voor een proteïne boost. Het is niet het beste eekhoornvoer dat ze zullen genieten, maar het is beter dan verhongeren. Rupsen, sprinkhanen, krekels en vlinders kunnen een maaltijd worden als een eekhoorn genoeg honger heeft. Ze eten zelfs een verscheidenheid aan schimmels zoals champignons, acorn truffels en korstmossen.,

als voedsel echt schaars is, zullen ze hun toevlucht nemen tot het stelen van eieren van vogels zoals roodborstjes, merels en zelfs kippen. Ze staan erom bekend dat ze kuikens of pasgeboren jongen grijpen om een lege buik te vullen.

wat eten eekhoorns ? … Voedsel voor eekhoorns die hen kunnen schaden

sommige mensen zetten graan voor hun buurteekhoorns. Terwijl ze Cap ‘ n Crunch en Cheerios neerhalen, is het niet het gezondste voedsel voor eekhoorns om te hebben., Ze genieten van granen, maar granen zijn rijk aan verwerkte suiker die schadelijk is voor elk dier omdat het een onnatuurlijke energiebron is en niet het beste voedsel voor eekhoorns om te eten!

het probleem is dat eekhoorns bijna alles eten. Dat geldt ook voor dingen die niet typisch in de natuur te vinden zijn. Kaas, hamburgers, frietjes en crackers vullen ze, maar kunnen hun spijsverteringsstelsel beschadigen.

een extra kom kattenvoer of hondenvoer buiten laten is ook geen verstandig idee. Het wordt verwerkt met dierlijke bijproducten en chemicaliën waar eekhoorns normaal nooit toegang toe zouden hebben., Ook al eten ze het, ze zouden het niet moeten hebben.

Pennington Cedar Squirrel Snacker Feeder-Amish Made in the USA Available on Amazon here… # ad

waarom begraven eekhoorns hun voedsel?

eekhoorns zijn prachtige planners. Ze slaan genoeg voedsel op om hun familie te voeden in de koudere maanden waarin voedsel schaars is. Ze begraven voedselopslagplaatsen op verschillende plaatsen als back-upmethode.

wanneer hun voedselvoorraad laag wordt, graven ze een cache op en halen het naar huis. Ze kunnen voedsel vinden dat ze begraven hebben, zelfs als het bedekt is met een voet sneeuw. Hoe?, Ze kunnen het ruiken. Ze graven zich door de sneeuw en maken een tunnel om hun voorraad op te halen.

omdat ze deze caches niet kunnen vergrendelen, kunnen andere dieren ze stelen. Tot 25% van een eekhoorntje begraven voedsel zal worden gestolen door andere dieren. Vogels en andere eekhoorns zijn harteloze dieven en denken niets van het stelen van voedsel.

bedrieglijke Caching

eekhoorns doen alsof ze voedsel (“bedrieglijke caching” genoemd) op één plaats begraven om toeschouwers te misleiden wanneer ze het ergens anders begraven.

maar ze halen niet altijd hun begraven noten op., Of ze halen ze niet op voordat ze wortel schieten. Dit is de manier van de natuur om bij te dragen aan het planten van nieuwe bomen. Bomen groeien op en produceren zo meer noten.

het beste voedsel om eekhoorns te voeden – maak van uw tuin een eekhoornparadijs

eekhoorns zijn niet het ongedierte dat veel mensen denken dat ze zijn. Ze krijgen een slechte rap omdat ze vogelvoeders plunderen. Als je favoriete restaurant je een gratis maaltijd aanbood, zou je dan niet langskomen voor een hapje?

eekhoorns zijn nieuwsgierig, intelligent, hongerig, en ze hebben geweldige probleemoplossende vaardigheden. Dit maakt het zo leuk om naar ze te kijken., Geef ze een deel van hun natuurlijke omgeving terug.

geef eekhoorns hun eigen voedsel en een uitdaging!

het opzetten van een voeder met gezond voedsel voor eekhoorns garandeert dat ze je een bezoek zullen brengen. Houd ze terug te komen door het maken van uw tuin een leuke en veilige plek om te bezoeken.

Het opzetten van een hindernisbaan zodat ze fysiek en mentaal moeten werken om het voedsel te krijgen. Ze zullen net zo van de uitdaging houden als jij graag naar ze kijkt.,

Als u op zoek bent naar een eekhoornbestendig vogelvoeder, bekijk dan mijn beoordeling over vijf best beoordeelde eekhoornbestendig voederders hier …

SaveSave


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *