Hoe maakt u uw stevige matras zachter

0 Comments

als uw bed te stevig is, kan dit pijn veroorzaken en uw slaap verstoren.

Getty Images

hebt u een gloednieuw matras opgezet, om de volgende dag wakker te worden en het te stevig te vinden? Een van de nadelen van het kopen van een matras online (of zelfs een winkel IRL) is dat je niet echt weet wat het gaat voelen totdat je slaapt op het., Zelfs als je de kans om te testen uw matras in een winkel voordat je koopt, soms dat”is niet genoeg om te weten hoe comfortabel het zal zijn om te slapen op. Dus als je liever een zachtere matras, maar blijf wakker na het slapen op uw nieuwe bed met pijn en pijn van de stevigheid – het is niet te laat.

voordat u naar buiten gaat om een nieuwe matras te kopen — overweeg onderstaande tips om uw nieuwe bed comfortabeler te maken. Is je matras te zacht? Probeer deze tips om een zachte matras steviger te maken.,

Lees meer: 9 tekens Het is tijd om uw matras te vervangen / de 10 beste kussens in 2019 | volgens het internet / vind de beste matras in 2019: 11 vergeleken topmerken

probeer een matrastopper

een pluche matrastopper of matrasbeschermer kan uw bed zachter laten voelen.

Overstock.com

onderschat de kracht van een zachte matrastopper niet om de manier waarop uw bed aanvoelt volledig te veranderen., Dit is een van de minst dure opties omdat je niet hoeft te vervangen van de matras of bed frame om een verschil te voelen.

sommige dingen om naar te kijken wanneer u een matrastopper uitcheckt zijn “pluche” of dons gevulde toppers. Traagschuim kan een goede optie zijn, maar soms zullen deze toppers steviger aanvoelen. Als u momenteel een traagschuim matras en het voelt te stevig, probeer een pluche kussen top matras topper. Als u een gewone matras hebt maar wilt zien of traagschuim zachter aanvoelt, kunt u altijd een zachte, minder dichte topper krijgen om te zien of het U helpt.,

Zie meer

beschouw de stichting

overweeg wat voor soort stichting je hebt als je wilt dat je bed zachter voelt.

nectar Sleep

Als u een nieuwe traagschuimmatras heeft, is de kans groot dat u uw boxspring hebt gedumpt voor een andere ondersteuning., Dit kan een deel van het probleem zijn, omdat een boxspring zachter kan aanvoelen in vergelijking met een steviger oppervlak, zoals een platform of lattenbodem.

als u een gewone matras heeft, kan het gebruik van een boxspringsteun ervoor zorgen dat de matras zachter aanvoelt. Als u een traagschuimmatras heeft, neem dan contact op met de fabrikant voordat u deze op een boxspring plaatst, omdat velen zeggen dat een boxspring geen goede ondersteuning is voor een traagschuimmatras.

geef het wat tijd

Als u net een nieuw bed hebt gekocht, kan het gewoon even duren om de matras “in te breken”., Als u kocht een “bed in een doos” of traagschuim matras dat kwam gecomprimeerd in een doos, kan het enige tijd duren om volledig uit te breiden en kon voelen minder stevig na verloop van tijd. Probeer het nog een paar dagen te wachten voordat je beslist dat het tijd is om het terug te geven en probeer een ander matras.

Als u wilt proberen de matras wat tijd te geven om in te dragen, kunt u er in de tussentijd altijd een zachtere matrastopper aan toevoegen terwijl u wacht. Dit zal natuurlijk variëren afhankelijk van het type matras dat je hebt, maar het is de moeite waard om te proberen als je ‘re patiënt en zijn’ t verliezen van te veel slaap.,

controleer de temperatuur in uw kamer

wilt u uw slaapkamer ‘ s nachts echt koel houden? Als u een traagschuimmatras heeft, kan dit de matras steviger laten aanvoelen. Dit komt omdat het traagschuim matrasmateriaal gevoeliger is voor temperatuur.

uw lichaamswarmte kan ervoor zorgen dat het een beetje zachter aanvoelt, maar om het verschil echt te voelen, overweeg dan om uw kamer ‘ s nachts op te warmen zodat het matras zachter aanvoelt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *