hoe wordt schurft behandeld?

0 Comments
In deze sectie

  • schurft
  • Wat zijn de symptomen van schurft?
  • heb ik schurft?
  • Hoe wordt schurft behandeld?
  • Hoe kan ik het krijgen of overdragen van schurft voorkomen?

schurft wordt genezen met pillen of medicinale crèmes die mijten en eieren doden. Je hebt een doktersrecept nodig voor de behandeling van schurft.

wilt u de schurftest krijgen?, Zoek Een gezondheidscentrum

Wat is de behandeling voor schurft?

schurft wordt behandeld met een voorschriftgeneesmiddel dat mijten en eieren doodt, een “schurfticide” genoemd.”Scabicide komt meestal in de vorm van een crème of lotion. Je moet de crème tegen schurft over het hele lichaam wrijven, van de nek tot de tenen, en na enkele uren afwassen.

soms kan de verpleegkundige of arts een pil in plaats van een crème voorschrijven. Zorg ervoor dat u de instructies van de arts en de aanwijzingen op de verpakking zorgvuldig opvolgt.,

wat moet ik doen om schurft uit te roeien?

neem het geneesmiddel en was of strijk alle beddengoed en handdoeken. Ook de kleding die je gebruikte tijdens je schurftjes goed wassen of stomen. Was de stoffen zo warm mogelijk met water en droog ze minimaal 20 minuten op hoge temperatuur.

u kunt kleding die niet wasbaar is en die besmet kan zijn, gedurende ten minste drie dagen in een goed gesloten zak doen, zodat de mijten en eieren afsterven., Het is ook raadzaam om tapijten en meubels stofzuigen uit de omgevingen waar de geïnfecteerde mensen waren (gooi dan de stofzuigerzak). Het is niet nodig om een verdelger te bellen of het huis te ontsmetten.

Als u schurft heeft gehad, vertel het dan aan uw seksuele partners en aan iedereen met wie u nauw contact hebt gehad. Ze moeten gelijktijdig worden behandeld om zichzelf niet opnieuw te infecteren. Het wordt aanbevolen geen geslachtsgemeenschap of enig ander type intiem contact te hebben voor het einde van de behandeling.,

Het is normaal dat u tot 2 of 3 weken na de behandeling blijft krabben, zelfs als het effectief is geweest en de schurft is genezen. Als het langer aanhoudt of als u nieuwe huiduitslag of groeven onder de huid opmerkt, kan het nodig zijn de behandeling te herhalen.

zijn er folk remedies voor schurft?

Nee. U hebt een medicijn nodig dat door een arts is voorgeschreven om schurft te genezen. Sommige home remedies en over-the-counter producten kunnen helpen met jeuk en ongemak, maar ze zullen niet doden mijten of u te ontdoen van infectie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *