Honeywell gasregelklep

0 Comments

bel voor technische ondersteuning niet naar het lokale nummer van de KC boilers!

deze honeywell gasklep krijgt een slechte wrap online. Ik heb meer dan 1000 geïnstalleerd en hebben problemen gehad met ongeveer 1 op 120 geïnstalleerde eenheden. De reden dat mensen zoveel problemen hebben met deze gasklep is omdat de overheid nu een lagere drempel nodig heeft voor backdrafting. Dus de eenheden die problemen hebben zijn waarschijnlijk geïnstalleerd in onjuiste omgevingen., Deze tanks hieronder tonen tekenen van backdrafting.

Eén snelle tip over de installatie. De opening moet minstens 12″ van stijging vóór de eerste elleboog. De maximale horizontale overspanning voor 3 “ontluchtingspijp is 48″. Als de eenheid wordt algemeen ontlucht, met een connector stijging van minder dan 3′, de ontluchting moet hoogstwaarschijnlijk 4″, Niet 3”.

wij zijn een dienstverlener in Kansas City en bieden alleen lokale service en installatie op nieuwe boilers., Maar we hebben hieronder informatie verstrekt om te proberen en u te helpen uw boiler probleem op te lossen.

deze gasklep wordt vaak gebruikt op waterverwarmingstoestellen van O.A. Smith, State, Whirlpool en Rheem. De LED-indicator helpt u bij het oplossen van het probleem door het melden van een aantal flitsen.

geen flits = piloot brandt niet, onvoldoende vermogen.,

1 flits = normaal bedrijf
2 Flashs = Thermopile laagspanning
4 Flitsen = temperatuur overschreden
5 Flitsen = sensorstoring
7 Flitsen = Gasregelklepstoring
8 Flitsen = stroomuitval

2 – Vervang de stuurinrichting onvoldoende stroom naar de gasregelklep/thermostaat. Controleer alle aansluitingen. Als het probleem blijft bestaan, moet u de thermopile vervangen. Bij het vervangen van de thermopile moet u de gehele pilot assemblage vervangen.

4-gasklep vervangen als de temperatuur de limiet heeft overschreden, moet de gasklep worden vervangen., De 4 flitsen zijn vaak verantwoordelijk voor sediment in de tank en vormen een van de meest voorkomende problemen met de Honeywell gasklep. In sommige gevallen is het raadzaam om de temperatuur van de thermostaat laag te houden om overschrijding van de limiet te voorkomen.

5-gasklep vervangen dit duidt op een storing van de sensor en de gasregelklep moet worden vervangen.

7-vervang gasklep totale storing van de gasklep en zal gewoonlijk vervangen moeten worden. Als je deze code krijgt en lauw water hebt en de piloot staat nog aan, probeer dan de temperatuur te verhogen. Dit is ons twee keer overkomen en beide keren is het probleem opgelost.,

8-Reset gasklep dit verschijnt pas nadat de gasklep is uitgeschakeld en een stroom naar de thermopile blijft produceren. Zet de gasregelknop op uit en laat één minuut zitten. Als de pilot blijft branden moet u de gasregelklep vervangen.

Als u problemen heeft met uw pilot zijn er een paar stappen die u moet overwegen voordat u de gasklep vervangt., De eerste is de luchtinlaat, boiler gebouwd na 2004 hebben een verzegelde verbrandingskamer en lucht is niet zo gemakkelijk aangezogen als oudere modellen. De luchtinlaat bevindt zich aan de onderkant of zijkant van de boiler en moet mogelijk worden schoongemaakt om de piloot te laten branden.

als u helemaal geen vonk ziet wanneer u uw piloot probeert aan te steken, kan het zijn dat u niet in de juiste hoek kijkt. Je moet je oor op de grond leggen om de piloot te zien. Als je de juiste hoek hebt en nog steeds de vlam niet ziet, kan het de ontsteker zijn., Probeer eerst de ontstekingsknop los te koppelen via de verwijderbare loskoppeling. Het uit elkaar halen en weer in elkaar zetten doet soms de truc.

het testen van de gasdruk op uw Honeywell gasklep

Dit is een foto van een test om te controleren of de gasklep de juiste werkdruk had. De manometer is ingesteld op PSI en standaard druk wanneer piloot is .143 PSI als de gasbrander aan staat.

heeft u nog vragen? Vraag de eigenaar van KC waterverwarmingstoestellen in de Q&a sectie …


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *