laten we spelen! 9 geweldige spellen om Spaanse woordenschat Online te leren

0 Comments

Het is misschien geen achtbaan-op-een-themapark soort entertainment, maar Spaans leren is leuk.

Het moet leuk zijn als je echt wilt blijven studeren.

je denkt misschien aan al die Spaanse grammatica berichten, en je vraagt je af of ik gek geworden ben. Maak je geen zorgen meer, mijn vriend. Dat heb ik niet!

net zoals grammatica een noodzaak is om echt vloeiend te worden in een taal, zo is plezier hebben. Spelletjes zijn gewoon de manier om dat te doen!,

dankzij online games kunt u grammatica-vaardigheden verbeteren, beoordelen voor uw volgende Spaanse test of uw leren naar een hoger niveau tillen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om Spaans (of een andere taal) te leren tijdens het spelen!

hoewel u een verscheidenheid aan spellen nodig hebt die verschillende elementen van de Spaanse taal bestrijken, zal dit specifieke bericht zich richten op spellen voor het leren en het herzien van woordenschat—een must voor elke leerling.

Download: deze blogpost is beschikbaar als een handige en draagbare PDF die u overal mee naartoe kunt nemen. Klik hier om een kopie te krijgen., (Download)

waarom Spaans Leren met spelletjes?

hoewel je het misschien niet denkt, heb je waarschijnlijk 10 of 15 minuten vrije tijd gedurende de dag, en dat is alles wat je nodig hebt om een paar nieuwe woorden toe te voegen aan je steeds toenemende woordbank! Met deze negen spellen kun je specifieke woordenschat onderwerpen bekijken, vertalen oefenen terwijl je onder druk staat en nieuwe geavanceerde termen leren die je in je dagelijkse gesprekken kunt opnemen.

om de beste spellen voor u te vinden, heb ik het internet afgezocht en, natuurlijk, de spellen zelf gespeeld., Ik zal niet verbergen het feit dat ik had zo veel plezier dat ik van plan om verder te spelen deze games in de toekomst. (Opmerking: Sommige van deze games vereisen de Adobe Flash Player plugin.)

maak je geen zorgen als sommige spellen niet voor jou zijn. Je zult zien dat sommige zijn voor complete beginners, anderen voor gevorderden en een paar van hen zijn voor mensen die willen al hun kennis naar het volgende niveau door te duwen zichzelf een beetje harder. Kies en kies degene die lijken te interesseren en gewoon genieten!,

elk van hen zal je helpen op een zeer specifieke manier en, als het gaat om leren, hebben we allemaal het recht om ons innerlijke kind uit te laten gaan en een goede tijd te hebben.

voor een andere echt leuke manier om Spaans te leren, kijk op FluentU!

FluentU maakt real-world video ‘s—zoals muziekvideo’ s, filmtrailers, nieuws en inspirerende talks-en maakt er gepersonaliseerde taallessen van.

andere sites gebruiken scriptinhoud. FluentU maakt gebruik van een natuurlijke aanpak die je helpt om de Spaanse taal en cultuur na verloop van tijd te leren kennen., U zult Spaans leren zoals het door echte mensen gesproken wordt.

FluentU heeft een grote verscheidenheid aan video-onderwerpen, zoals u hier kunt zien:

FluentU brengt native video ‘ s binnen handbereik met interactieve transcripten. U kunt op elk woord tikken om het direct op te zoeken. Elke definitie heeft voorbeelden die zijn geschreven om u te helpen begrijpen hoe het woord wordt gebruikt.

Plus, als u een interessant woord ziet dat u niet kent, kunt u het toevoegen aan een vocablijst.,

Bekijk een volledig interactief transcript Onder het tabblad dialoog en zoek woorden en zinnen die onder Vocab staan.

leer alle woordenschat in een video met FluentU ‘ s robuuste leerengine. Veeg naar links of rechts om meer voorbeelden te zien van het woord waar je op staat.

het beste deel is dat FluentU de woordenschat bijhoudt die u aan het leren bent, en voorbeelden en video ‘ s voor u aanbeveelt op basis van de woorden die u al hebt geleerd., Elke leerling heeft een echt persoonlijke ervaring, zelfs als ze studeren met dezelfde video.

start met het gebruik van FluentU op de website met uw computer of tablet of, beter nog, download de iOS of Android FluentU app.

dus laten we ze plezier laten hebben, zullen we?

Word Toss

Word Toss is het perfecte spel voor beginners die nieuwe woorden in het Spaans willen leren terwijl ze een beetje dom zijn. Het is vergelijkbaar in concept met de geavanceerde Woordenschat Builder hieronder, maar het is speciaal gemaakt voor de kleintjes (maar laat dat je niet afschrikken!).,

begin door een van de beschikbare categorieën te kiezen en klik op ” Start.”Je wordt dan gevraagd om te kiezen of je wilt spelen van Engels naar Spaans of van Spaans naar Engels.

uw taak is om het woord in het onderste deel van het scherm te lezen en de ballon te laten ontploffen met de juiste vertaling. Als het woord correct is, zal er een nieuwe reeks woorden verschijnen. Maar wees voorzichtig! Als je de verkeerde ballon kiest, gaan je punten omlaag en krijg je één slag! Krijg drie van hen en je spel zal voorbij zijn, dus kies verstandig!,

vanuit leeroogpunt is dit spel perfect om gespeeld te worden door kinderen of kinderen in het hart. Gebruikers zullen in staat zijn om te leren of te herzien woordenschat op een leuke en gemakkelijke manier, terwijl u geniet van de kleurrijke interface en de gebruiksvriendelijke site.de wielerwedstrijd is een geweldige Flash game voor degenen die graag tegen de klok willen racen.

wanneer u op “Play Now” klikt, zal een nieuw klein venster geopend worden. Het zal u vragen om uw racer te kiezen, evenals de moeilijkheidsgraad van de vragen, dan zal de race beginnen.,

uw racer zal beginnen met fietsen, tegen een andere racer. Op het onderste deel van het scherm krijgt u vragen en MOET u het juiste antwoord kiezen.

de vragen hebben voornamelijk betrekking op basiswoordenschat, zoals cijfers, dagen van de week, maanden van het jaar en kleuren. Hoe meer correcte antwoorden Je geeft (en hoe sneller je het doet), hoe sneller je racer zal gaan. Jouw missie is om snel en nauwkeurig te antwoorden, zodat je de race aan het einde kunt winnen!,

hoewel de vragen vrij basic zijn en er niet veel nieuwe woordenschat is, is dit een geweldige manier om basiswoorden te beoordelen of eenvoudige Spaanse woorden te leren aan het begin van je Spaanse avontuur.

Fast Hands

Fast Hands is een leuke manier om onder druk nieuwe woordenschat te leren of te herzien.

hoewel dit spel oorspronkelijk is gemaakt voor beginnende Spaanse studenten, geloof ik dat elke leerling er goed gebruik van kan maken na een paar keer te hebben gespeeld. Beginnende studenten kunnen kiezen voor de langzame versie, terwijl meer gevorderde studenten kunnen gaan voor de snelle.,

als je eenmaal je spelmodus hebt gekozen, krijg je een heleboel verschillende categorieën te zien. Wanneer u met uw muis over elk van hen, zie je de lijst met woorden die het bevat. Dit zou het perfecte moment zijn om de woorden op te schrijven en ze te leren kennen. Je kunt ze opzoeken in het woordenboek of, als je ze al kent, gewoon het woord en de vertaling ernaast opschrijven.

wanneer u zich op uw gemak voelt met de woorden, klikt u op de categorie en het spel zal beginnen. Na het horen van het woord gelezen in het Spaans, moet u de bijbehorende foto te kiezen., Als je een fout maakt of laat de tijd gaan naar beneden, een aantal van de opties zal beginnen te verdwijnen, totdat je uiteindelijk zal worden overgelaten met slechts één, de juiste.

pas op voor de tijd. Het begint niet opnieuw als je een correct antwoord geeft! Het zal blijven dalen, gaat een beetje omhoog elke keer dat je een correct antwoord geeft, totdat je geen tijd meer hebt of kies alle juiste foto ‘ s.

Dit is een geweldig spel om een beetje druk toe te voegen aan het leerproces. Leerlingen zullen proberen hun beste scores te verbeteren en hun vrienden te verslaan., Het snelle tempo stelt hen ook in staat om snel te denken, wat zeker van pas zal komen tijdens het nemen van een test of praten met moedertaalsprekers (we weten dat kan stressvol zijn, ook!).

woord zoeken + Galgje

Don Quijote is een geweldige site voor studenten en mensen die meer willen weten over de taal en cultuur. Het heeft cursussen, leermiddelen, een cultuur sectie en een lijst van scholen en zomerkampen waar je Spaans kunt leren over de hele wereld.,

Het bevat ook twee spellen die beginners zeker zullen helpen hun spelling te oefenen en hun woordenschat te verbeteren: de klassieke woord zoeken en de beul.

de regels voor beide spellen zijn vrij eenvoudig en rechttoe rechtaan. In het woord zoeken spel, moet je de woorden die je hebt gekregen te vinden. Ze zijn verdeeld in categorieën, zodat je je kunt concentreren op een groep woorden tegelijk. Ik raad je aan om de woorden die je vindt op te schrijven en hun vertaling toe te voegen om je eigen woordenschat lijst te maken.

het Galgje is ook onderverdeeld in categorieën., Jouw taak zal zijn om het verborgen woord te raden door letters te kiezen waarvan je denkt dat ze erin zitten. Kijk uit, want elke fout zal je een stap dichter bij het onthullen van de beul en het verliezen van het spel!

beide spellen worden aanbevolen voor beginners, kinderen of volwassenen, die de woordenschat op een gemakkelijke en leuke manier willen leren en herzien. Het feit dat ze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën maakt ze nog nuttiger, omdat de leerling zich kan concentreren op een ander onderwerp elke keer!,

het Nummerspel

dit spel van het Spaanse Uno is veruit het beste en meest vermakelijke nummerspel dat ik op het internet heb kunnen vinden. Het is de perfecte manier om Spaanse cijfers tot zes cijfers te leren en/of te beoordelen! Als je een klein kind bent in de geest zoals Ik, zal je uren plezier hebben met dit spel.

het eerste wat je moet doen is het bereik van de cijfers kiezen die je wilt oefenen. Je hebt de mogelijkheid om te oefenen van een tot zes cijfers en een mix van hen.

zodra u uw cijferbereik hebt gekozen, verschijnen een Spaanse verkoopster en een reeks producten op het scherm., U kiest het product dat u wilt kopen, en de verkoopster zal u de prijs in het Spaans vertellen. Uw taak is om de juiste prijs in te voeren in het vak rechtsonder in het scherm. Als u een beetje hulp wilt, kunt u de optie “Toon aanwijzing” en je zult in staat zijn om te lezen wat de vrouw zegt. Je hebt 30 seconden om de juiste prijs in te voeren.

wat dit spel geweldig maakt is dat je nog meer kunt oefenen door te onderhandelen met de verkoopster., Als u de juiste prijs in te voeren, heb je de mogelijkheid van het kopen van het product voor die prijs of onderhandelen totdat je een nieuwe prijs. Je moet de prijs invoeren die je voorstelt, en de verkoopster zal het hardop voor je zeggen. Ze zal u dan vertellen of ze accepteert de nieuwe prijs of niet, en u kunt overgaan tot het product te kopen of geef een nieuwe prijs.

Ik weet dat dit spel kind-georiënteerd is, maar ik heb het geprobeerd met een aantal van mijn volwassen studenten en ze vinden het echt leuk., Zodra ze begrijpen dat het doel van het spel is om te leren hoe de nummers in het Spaans te zeggen, hebben ze geen enkel probleem (en sommigen van hen gebruiken het op een dagelijkse basis nu)!

het Dialoogspel

Het Dialoogspel is een geweldig Flash-spel voor middelbare en gevorderde studenten die hun dialoogvaardigheden willen oefenen en willen beoordelen wat ze hebben geleerd.

wanneer u het spel invoert, moet u eerst kiezen tussen twee categorieën. Dit is geweldig omdat u zich kunt concentreren op het bekijken van een specifiek grammaticagebied, of u kunt uw dialogen kiezen op basis van uw onderwerp van belang.,

zodra u het grammaticagebied of het onderwerp dat u wilt oefenen hebt gekozen, ziet u een lijst met verschillende beschikbare dialogen. Lees de titels en kies degene die u wilt beginnen met. Wanneer u klikt op een dialoog, zult u in staat zijn om het transcript eerst te lezen om vertrouwd te raken met het. Daarna, klik op “Play” om te luisteren naar de dialoog als je leest langs een tweede keer.

Als u klaar bent, klikt u op “Start Playing” en een nieuwe pagina wordt geladen., Je hoort dan twee mensen een gesprek voeren (waar je zo vaak naar kunt luisteren als je wilt), en je krijgt een aantal vragen (of prompts), en je moet de juiste kiezen. Als je antwoord verkeerd is, krijg je het juiste te zien. Klik erop zodat de dialoog verder gaat. De oefening eindigt als je de dialoog hebt voltooid.

digitale dialecten biedt veel manieren om Spaans te leren, maar voor mij is de meest interessante sectie de opbouw van de woordenschat., Dit is geen website voor mensen die gewoon de basis van de Spaanse taal willen leren. Digitale dialecten duwt u en zal uw neuronen werken op volle snelheid.

wanneer u de sectie “Spaans voor gevorderden” opent, zult u zien dat er vier categorieën zijn: woordenschat bouwer één en twee, dieren, vogels, insecten en werkwoorden (in de infinitief). Elke categorie geeft je een lange lijst met nieuwe woorden om te leren. Lees en bestudeer ze zorgvuldig. Schrijf ze op, Kopieer ze op een woord document…do wat je maar nodig hebt om ze te onthouden. De nieuwe woordenschat is niet makkelijk., U zult woorden leren die alleen een gevorderde gebruiker van het Spaans zal moeten gebruiken, dus wees niet te hard voor jezelf in het begin!

zodra u de lijst met woorden hebt geleerd, klikt u op “Play Game” en u zult naar een nieuwe pagina worden geleid waar u uw kennis op de proef zult moeten stellen. Woorden verschijnen aan de bovenkant van het scherm, en je moet de juiste vertaling kiezen door op de juiste rode pijl te drukken. Als je denkt dat je een fout hebt gemaakt, klikt u op “Wijzigen.”Aan het einde van de ronde krijg je te horen of je antwoorden juist zijn of niet voordat je naar de volgende ronde gaat.,

als het gaat om grammatica, is het beste deel van deze pagina dat het je vertelt of de woorden mannelijk of vrouwelijk zijn, zodat je ze niet hoeft op te zoeken in een woordenboek. Als je alle woorden hebt geleerd, is mijn advies om te proberen om zinnen te bouwen met hen. Gebruik ze ook in je gesprekken met je vrienden. Al met al, probeer ze te gebruiken zo vaak als je kunt, zodat je ze niet vergeten!

Spaans Scrabble

Scrabble is mogelijk mijn favoriete woordspel aller tijden. Ik heb het in zeven verschillende talen, en er is geen enkel huisfeest waar ik het niet meeneem.,ik denk dat de meesten van jullie weten wat Scrabble is en hoe uitdagend en vermakelijk het kan zijn. Ik wed dat je ook weet dat dit geen spel is voor beginners als ze niet in hun moedertaal spelen. Maar als je denkt dat je genoeg Spaanse woordenschat hebt om het eens te proberen, mis dan de kans niet om te genieten van een van de beste Woordspellen in de geschiedenis.

hoewel u geen Scrabble kunt spelen op deze site, hebben we een aantal bronnen om u te helpen. Deze website bevat de letters van de Spaanse versie van het spel., Klik op de afbeelding om deze op te slaan, en tenslotte print en knip de letters. Het soort papier dat je gebruikt en de manier om de letters bruikbaar te maken is aan jou. Ik raad aan fotopapier te gebruiken of de letters in een golfkarton te lijmen.

als je je letters klaar hebt, hoef je alleen maar te spelen!

de website bevat ook tientallen links met betrekking tot Scrabble in het Spaans, bijvoorbeeld Scrabble verenigingen en clubs, kampioenschappen en zelfs downloadbare en online Scrabble-gebaseerde spellen! Geniet ervan!,

natuurlijk, als knippen en plakken niet uw stijl is, kunt u ook het Scrabble Spaanse editie bordspel op Amazon kopen.

Ik hoop dat je deze spellen leuk vindt, en ik hoop vooral dat je je woordenschat nog meer wilt uitbreiden!

veel plezier en geniet van uw reis. Grammatica is uiterst belangrijk, maar het nemen van een pauze van tijd tot tijd om deel te nemen in een aantal goede ouderwetse plezier is essentieel, ook.

Gelukkig leren!

Download: deze blogpost is beschikbaar als een handige en draagbare PDF die u overal mee naartoe kunt nemen. Klik hier om een kopie te krijgen., (Download)

Als je dit bericht leuk vond, dan zegt iets me dat je van vloeiend Spaans houdt, de beste manier om Spaans te leren met real-world video ‘ s.

ervaar Spaanse onderdompeling online!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *