Molluscum Contagiosum-Treatment

0 Comments

Molluscum behandelingsopties:

Aldara
duur en niet erg effectief.

alles wat op het INTERNET wordt geadverteerd voor gebruik thuis
doe geen moeite om uw geld te verspillen.

cryotherapie
Het is effectief, maar het doet pijn, dus we gebruiken het niet op kinderen (we hebben een pijnloos alternatief dat net zo goed is – zie “beetlejuice”)

Curetting (“scraping”) hen van
pijnlijk, eng en onnodig.,

” Beetlejuice ” (ook bekend als Cantharone)
Deze behandeling is onze favoriet omdat ze effectief is en geen pijn doet. De echte naam van het geneesmiddel is Cantharone en het is in feite “kever-sap” (het is afgeleid van de blister kever). We gebruiken Een Q-tip om het medicijn pijnloos op kantoor aan te brengen op verschillende molluscum. De volgende dag vormt zich een blaar waar we het medicijn plaatsen. Cantharon kan alleen door een arts worden toegediend. En het is niet nodig om elke laesie te behandelen.,

het idee is dat het op twee manieren werkt:
1) Eerst tilt de blaar het molluscum van de huid en wanneer de blaar eraf valt, doet het molluscum dat ook.

2) Ten tweede veroorzaakt het ontstekingen. Vermoedelijk trekt deze ontsteking de aandacht van het immuunsysteem naar het molluscum. Uiteindelijk wordt het immuunsysteem “wakker” en ontruimt het virus. Bewijs hiervan is te zien bij kinderen die honderden molluscum hebben., We behandelen 10 of 12 molluscum per keer elke twee weken en na verschillende behandelingen en geleidelijke verbetering, verdwijnen ze allemaal plotseling (zelfs degenen die we niet hebben behandeld) vrijwel ‘ s nachts.

Molluscum Contagiosum / Molluscum Frustration


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *