ski and snowboard resort in de buurt van Chicago

0 Comments

Chestnut Mountain Resort is een snowboardpark in de buurt van Chicago, geschikt voor alle soorten sneeuwsporters, amateurs en professionals. Beginners kunnen de basisprincipes van skiën en snowboarden vrij leren van onze professionele instructeurs. Meer gevorderde skiërs en snowboarders, aan de andere kant, kunnen Chestnut Mountain Resort veranderen in hun speeltuin. Met ons aanbod aan voorzieningen, faciliteiten en diensten, bieden wij onze gasten niets anders dan een spannende ski-en snowboardervaring.,

alles over plezier hebben: laat los en ga naar die hellingen

skiën en snowboarden op Chestnut Mountain draait allemaal om het hebben van een geweldige tijd, en we weten zeker hoe u uw reis de moeite waard kunt maken met deze aanbiedingen:

  • No nonsense, Just Thrills-pakket
    gebaseerd op dubbele bezetting geeft ons No nonsense, Just Thrills-pakket u een liftkaartje voor de hele dag voor elke persoon die blijft voor $299 per nacht., (Vakantie tarieven beginnen bij $319; 12/20/19 – 01/4/20, 01/17/20 – 01/19/20 & 02/14/20-02/16/20)
  • Ski, Stay & Dine pakket
    gebaseerd op dubbele bezetting, onze Ski, Stay & Dine pakket wordt geleverd met een gratis groepsles voor $379. Bovendien geeft een overnachting met ons Weekend Ski-Arrangement u twee maaltijdcheques voor een van onze restaurants, en een liftkaartje voor elke persoon in de kamer., *(Pakket is beschikbaar 12/13/19-03/15/20)
  • kinderen blijven & Skivrij
    vanaf $109 per nacht plus belasting, zondag – donderdag, kinderen 12 & onder verblijf & Skivrij met twee betalende volwassenen. (Pakket is beschikbaar 01/5/20-03/22/20) * huur niet inbegrepen en lift tickets kunnen alleen worden gebruikt Maandag – Vrijdag.

skiën

de hellingen van Chestnut Mountain zijn bedoeld voor alle niveaus van skiërs en snowboarders. Onze 475 voet verticale drop meandert 3500 voet door 19 runs, variërend van beginner tot black diamond., 475 voet lijkt vrij steil, maar maak je geen zorgen, we hebben twee quad stoelen, vier driedubbele stoelen, twee transportbanden liften en een oppervlakte lift om je terug naar de top.

ons 20.000 vierkante voet skicentrum is de thuisbasis van Outfitters op de bergen – met merknaam ski-en snowboardkleding, goggles, hoeden, souvenirs en kleding verhuur. In het skicentrum vindt u ook een verhuurgebied met skiverhuur Elan Discovery en Burton Learn to Ride snowboardverhuur, ticketing outlet en wintersportschool. Volledige ski en snowboard reparatie en tuning diensten zijn ook beschikbaar.,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *