The CRAZY Number of Calories You Burn Pumping & Breaking

0 Comments
dit bericht kan affiliate links bevatten. Ik kan commissies ontvangen voor aankopen gedaan via links op dit bericht (zonder extra kosten voor u). Als Amazon associate verdien ik aan kwalificerende aankopen.

delen is zorgzaam!,

168shares
 • Share
 • Tweet
 • Pin

toen ik voor mijn dochter pompte, vroeg ik me af hoeveel calorieën ik verbrandde door te pompen en borstvoeding te geven.

zoals de meeste moeders, stond ik te popelen om het babygewicht te verliezen dat ik kreeg. Ik maakte me echter zorgen of ik mijn melkvoorraad zou verliezen als ik probeerde af te vallen.

Ik wilde ervoor zorgen dat ik genoeg calorieën At om rekening te houden met de calorieën die ik verbrandde tijdens het geven van borstvoeding. Ik deed wat onderzoek, en dit is wat ik ontdekte.

dus, hoeveel calorieën verbrandt borstvoeding?, Borstvoeding brandt meestal overal van 200-600 calorieën per dag. Het aantal verbrande calorieën zal variëren. Het zal afhangen van als uw kind uitsluitend borstvoeding krijgt, het aantal ounces per dag geconsumeerd, en het aantal ounces per dag dat u produceert. Het pompen van moedermelk verbrandt ook calorieën.

omdat er zoveel factoren zijn die ingaan op het aantal calorieën dat borstvoeding brandt, heb ik hieronder een aantal voorbeelden opgenomen. Dit zal een aantal verschillende scenario ‘ s illustreren. U kunt het scenario kiezen dat het meest overeenkomt met uw fase in uw borstvoeding reis.,

berekenen van het aantal calorieën dat tijdens het geven van borstvoeding verbrandt

om het aantal verbrande calorieën tijdens het geven van borstvoeding te berekenen, schat u het aantal ounces dat uw kind elke dag drinkt. Een typische hoeveelheid melk die wordt geconsumeerd door een baby die uitsluitend borstvoeding krijgt, varieert van 24 – 30 ounces per dag.

als u borstvoeding geeft, en u weet niet hoeveel ounces uw baby consumeert, kunt u een gewogen voer doen om het aantal ounces te schatten dat wordt geconsumeerd., Dit is waar je je baby voor en na de verpleging weegt om het aantal ounces dat werd geconsumeerd te schatten.

Als u een babyweegschaal bezit, kunt u gewogen voer doen gedurende een periode van 24 uur om het aantal geconsumeerde ounces te schatten.

toen ik een babyweegschaal kocht, wilde ik een weegschaal die ik vertrouwde om nauwkeurige gewichtsmetingen te leveren. Ik koos voor een merk dat ik herkende om achter hun producten te staan. Hier is een link naar de babyweegschaal die ik vertrouw op Amazon.

het tweede deel van de vergelijking is het aantal calorieën in elke gram moedermelk., Het aantal calorieën in elke ounce melk kan ook variëren. Het gemiddelde aantal calorieën in elke ounce moedermelk is 22 calorieën per ounce.

om moedermelk te produceren, verbrandt uw lichaam ook calorieën. Je lichaam verbrandt meestal een extra 20% op de top van de calorieën die in de melk.

dus, bijvoorbeeld, als u een baby van één maand oud hebt, en u produceert 24 ounces moedermelk per dag, zult u naar schatting 576 calorieën per dag verbranden.,

(24 ounces * 22 calorieën per ounce) * (120% energie om melk te produceren) = 634 calorieën

een ander voorbeeld: als je een baby van vijf maanden oud hebt, en je produceert 30 ounces moedermelk per dag, verbrand je naar schatting 760 calorieën per dag.

(30 ounces * 22 calorieën per ounce) * (120% energie om melk te produceren) = 792 calorieën

als derde voorbeeld, neem aan dat je een baby van negen maanden oud hebt die vaste stoffen eet. Hierdoor produceert u 18 ounces moedermelk per dag, wat betekent dat u naar schatting 432 calorieën per dag verbrandt.,

(18 ounces * 22 calorieën per ounce) * (120% energie om melk te produceren) = 475 calorieën

hoe minder calorieën te eten tijdens het geven van borstvoeding

Eén ding dat me hielp om het aantal calorieën dat ik At tijdens het geven van borstvoeding onder controle te houden, was het gebruik van een maaltijdpakket. Het heeft echt veel tijd bespaard dat ik me bezighield met het plannen van maaltijden en boodschappen doen. U kunt een coupon code en check it out hier.

een andere manier waarop ik graag maaltijd plan was het gebruik van een maaltijd planning app. U kunt een gratis proefperiode voor eMeals bekijken door hier te klikken., Ik hou van hun” snelle en gezonde ” maaltijden die perfect waren voor mij als een drukke moeder.

168shares
 • Share
 • Tweet
 • Pin

How veel calorieën in moedermelk per ounce? Of Milliliter?

de calorieën in moedermelk kunnen variëren van vrouw tot vrouw en zelfs tussen de voedingssessies. Moedermelk bevat overal van 13 calorieën per ounce tot 35 calorieën per ounce., 22 calorieën per ounce algemeen aanvaard als een gemiddeld aantal calorieën per ounce moedermelk. Een ounce is ongeveer 30 milliliter, dus er zijn ongeveer 22 calorieën per 30 milliliter moedermelk.

wanneer de borsten voller zijn, is het caloriegehalte meestal lager per ounce. Dit komt omdat de melkproductie wordt vertraagd als de borsten voller worden en minder vette melk wordt geproduceerd.

wanneer de borsten meer leeg zijn, is het caloriegehalte meestal hoger per ounce. Meer vette melk wordt geproduceerd wanneer de borsten leger zijn.,

bijvoorbeeld, na het slapen en het gaan van een lange rek tussen de voedingen, uw borsten zijn meestal Voller. U kunt meer ounces eerste ding in de ochtend, maar deze ounces zijn waarschijnlijk minder calorieën per ounce bevatten.

Dit komt omdat als uw borsten vol worden en u langer tussen de voedingen door gaat, er minder vet wordt geproduceerd.

‘ s avonds, na een clustervoedings-of clusterpompsessie, zijn uw borsten waarschijnlijk aan de meer lege kant., Hoewel u op dit moment minder ounces kunt produceren, is deze melk waarschijnlijk hoger in calorieën per ounce omdat het een hoger vetgehalte heeft.

Monsterberekening voor het aantal verbrande calorieën bij de productie van moedermelk

elk ounce moedermelk kan sterk variëren in het aantal calorieën dat het bevat. Dit is een van de redenen waarom de berekening voor het aantal verbrande calorieën tijdens het geven van borstvoeding een schatting is.

neem het voorbeeld hierboven waar de moeder 24 ounces moedermelk per dag produceert., Met behulp van het onderste uiteinde in het bereik van calorieën, 13 calorieën per ounce, kan ze 374 calorieën verbranden. Het gemiddelde aantal calorieën, 22 calorieën per ounce, verbrandt ze 634 calorieën. Met behulp van de hogere eind in het bereik van calorieën, 35 calorieën per ounce, kan ze 1.008 calorieën te verbranden.,

Low End of calories Burned:

(24 ounces * 13 calorieën per ounce) * (120% energie om melk te produceren) = 374 calorieën

gemiddelde hoeveelheid verbrande calorieën:

(24 ounces * 22 calorieën per ounce) * (120% energie om melk te produceren) = 634 calorieën

High End of calories Burned:

(24 ounces * 35 calorieën per ounce) * (120% energie om melk te produceren) = 1.008 calorieën

verbrandt het produceren van meer melk meer calorieën?

Ja, over het algemeen verbrandt het produceren van meer melk meer calorieën., Dit komt omdat het aantal verbrande calorieën wordt berekend op basis van het aantal ounces melk dat wordt geproduceerd.

als elke ounce melk 22 calorieën bevat, hoe meer ounces je produceert, hoe meer ounces je verbrandt.

houd in gedachten dat het verbranden van 22 calorieën per ounce een schatting is op basis van een gemiddelde. Het is normaal om meer of minder calorieën te verbranden gedurende de dag.

Als u aanzienlijk meer melk produceert dan uw baby consumeert, dan is het veilig om te schatten dat u meer calorieën verbrandt.

hoeveel calorieën verbrandt een tweeling die borstvoeding geeft?,

tweelingen die borstvoeding geven zullen dubbel zoveel calorieën verbranden als een kind dat borstvoeding geeft. Dit komt omdat u twee keer zoveel melk produceert om twee baby ‘ s te voeden. Als een schatting, borstvoeding tweeling zal branden overal van 400 tot 1200 calorieën per dag als de tweeling uitsluitend borstvoeding.

als voorbeeld: Als u tweelingbaby ‘ s van drie maanden oud heeft en per dag 48 ounces moedermelk produceert, verbrandt u naar schatting 1.267 calorieën per dag.,

(48 ounce * 22 calorieën per ounce) * (120% energie om melk te produceren) = 1.267 calorieën

hoeveel calorieën verbrand ik 3 keer per dag borstvoeding?

u zult waarschijnlijk minder calorieën verbranden als u driemaal per dag borstvoeding geeft dan wanneer u uitsluitend borstvoeding geeft. U kunt de onderzijde van het bereik gebruiken, ongeveer 200-400 calorieën.

Als u driemaal per dag borstvoeding geeft, is uw baby hoogstwaarschijnlijk begonnen vaste stoffen te eten. Ze hebben ook zeer waarschijnlijk vervangen sommige van hun verpleging sessies met vast voedsel.,

Als u bijvoorbeeld driemaal per dag borstvoeding geeft en tijdens elke voeding 5 ounces melk produceert, produceert u 15 ounces melk per dag. Bij het produceren van 15 ounces melk per dag, verbrand je naar schatting 396 calorieën per dag.

(15 ounces * 22 calorieën per ounce) * (120% energie om melk te produceren) = 396 calorieën

Dit antwoord zal echter veranderen als u borstvoeding geeft en pompt. Als uw baby niet heeft vervangen verpleging sessies met vaste stoffen, dan zul je meer calorieën te verbranden als je pompen in aanvulling op verpleging.,

Als u driemaal per dag borstvoeding geeft en ook driemaal per dag pompt, verbrandt u nog steeds hetzelfde aantal calorieën alsof u fulltime borstvoeding geeft. Het pompen van melk verbrandt hetzelfde aantal calorieën per ounce melk die u produceert.

in dit voorbeeld, neem aan dat u driemaal per dag borstvoeding geeft en driemaal per dag pompt.

tijdens elk van de zes sessies produceer je vijf ounces per melk. Over het algemeen produceert u 30 ounces melk per dag tussen verpleging en pompen. Bij het produceren van deze 30 ounces melk, verbrand je naar schatting 792 calorieën.,

(30 ounces * 22 calorieën per ounce) * (120% energie om melk te produceren) = 792 calorieën

hoeveel calorieën verbrandt pompende melk?

pompen van melk verbrandt dezelfde hoeveelheid calorieën als verpleging verbrandt. Het pompen van melk verbrandt overal 200 tot 600 calorieën per dag. Dit zal ook variëren van moeder tot moeder, pompsessie tot pompsessie en het aantal pompsessies per dag.

pompen van melk verbrandt een vergelijkbaar aantal calorieën omdat u nog steeds dezelfde hoeveelheid moedermelk produceert., Het voordeel bij het pompen is dat je precies weet hoeveel ounces je hebt geproduceerd.

wanneer u pompt als u een overaanbod van melk heeft, kunt u zelfs meer calorieën verbranden dan wanneer u rechtstreeks borstvoeding geeft.

Dit komt omdat het aantal verbrande calorieën wordt berekend op basis van het aantal ounces dat u pompt.

dus bijvoorbeeld, als je 40 ounces pompt, maar je baby drinkt slechts 27 ounces, verbrand je calorieën om 40 ounces melk te produceren.

kunt u afvallen door moedermelk te pompen?

Ja, u kunt afvallen door moedermelk te pompen., Pompen melk verbrandt calorieën op dezelfde manier als verpleging verbrandt calorieën. Er zijn calorieën in de melk zelf, evenals calorieën verbrand door je lichaam tijdens het proces van het produceren van melk.

wanneer u gewicht verliest, is het belangrijk dit met uw arts te bespreken. De algemene aanbeveling is dat moeders die borstvoeding geven niet moeten proberen meer dan één tot anderhalf pond per week te verliezen.

om gewicht te verliezen, moet u meer calorieën verbranden dan u verbruikt. Zogende moeders moeten ten minste 1500 calorieën per dag consumeren, en idealiter dichter bij 1800 calorieën per dag., Vergeet ook niet dat wanneer u borstvoeding geeft, kunt u dragen rond een extra 3 pond weefsel en vocht in je borsten.

Ik zocht overal naar recepten en een plan om af te vallen tijdens het geven van borstvoeding. Ik vond dit kookboek geschreven voor moeders die borstvoeding geven (op Amazon), en ik hield van veel van de recepten erin.

wat als u niet gewicht verliest tijdens het pompen?

Het is ook normaal om niet af te vallen tijdens het pompen of borstvoeding. Er zijn vele factoren die bijdragen aan gewichtsverlies., U mag niet afvallen als uw activiteitsniveau is afgenomen, of als u slaaptekort heeft omdat u voor een pasgeborene zorgt.

Als u meer calorieën verbruikt ter compensatie van de calorieën die u verbrandt bij het produceren van melk, dan mag u niet afvallen tijdens het pompen.

Als u moeite heeft om af te vallen, probeer dan matige activiteit toe te voegen als uw arts u heeft genezen.

Neem uw baby dagelijks mee voor een wandeling buiten in de kinderwagen of in een draagzak. Begin met het gaan van een korte afstand en geleidelijk verhogen van de afstand als uw conditie niveau toeneemt.,

Als u niet afvallen, dan kunt u ook uw eetgewoonten evalueren. Bent u het bereiken van gezonde snacks of degenen die u snel kunt grijpen?

probeer snacks zoals chips of koekjes te vervangen door groenten en dipsaus. Kleine veranderingen zoals deze kunnen na verloop van tijd optellen. Houd er ook rekening mee dat het negen maanden duurde om het babygewicht te krijgen, en het zal niet onmiddellijk vallen. Het zal waarschijnlijk enige tijd duren om het gewicht te verliezen.

krijg je honger van pompen?

pompen kan uw honger doen toenemen. Dit is om dezelfde redenen dat u misschien honger als gevolg van borstvoeding., Toen ik net postpartum was, had ik ongelooflijk honger. Ik had niet veel honger toen ik zwanger was, maar ik was erg hongerig toen ik aan het pompen was.

toen ik sprak met mijn andere vrienden die kleine kinderen hadden, zeiden ze ook dat ze erg hongerig waren terwijl ze borstvoeding gaven.

er zijn verschillende redenen waarom u honger kunt hebben tijdens het pompen. Ook de stijging in je lichaam om melk te produceren verbruikt veel energie. Zoals ik al eerder zei, kan borstvoeding ervoor zorgen dat je lichaam te verbranden overal van 200 tot 1.000 calorieën, afhankelijk van uw melkproductieniveau.,

de verandering in hormonen in uw lichaam kan er ook voor zorgen dat u honger krijgt. Minder slapen omdat je net een pasgeborene mee naar huis hebt genomen, kan er ook voor zorgen dat veel moeders hunkeren naar extra calorieën.

Ik merkte dat ik de eerste maanden dat ik pompte het meest hongerig was. Nadat mijn voorraad gereguleerd was, leek de extreme hongerklachten af te vlakken. Naarmate de tijd vorderde, kon ik een hoeveelheid eten die dichter bij mijn normale portiegrootte lag.

conclusie

het aantal verbrande calorieën tijdens het geven van borstvoeding kan sterk variëren., De belangrijkste factor om het aantal verbrande calorieën te bepalen is om te weten hoeveel melk je per dag produceert.

als het te complex is om de berekening uit te voeren, kunt u de algemene vuistregel gebruiken. Het gemiddelde is de meeste moeders verbranden ongeveer 500 extra calorieën per dag tijdens het geven van borstvoeding.

aanbevolen meting

 1. vind uw perfecte pompzak – Sarah Wells Vs., JuJuBe Pump Bags (Best Stylish Pump Bags)
 2. All my best tips for pumping milk-17 Best Pumping Tips for Beginners
 3. kijk uit voor deze bijwerkingen die u kunt ervaren bij het eten van lactatiekoekjes – 7 verschrikkelijke bijwerkingen van het eten van Lactatiekoekjes

als u dit artikel nuttig vond, Pinterest en bewaar het voor later. Volg PumpingMamas op Pinterest voor meer geweldige borstvoeding en pompen tips!

168shares
 • Share
 • Tweet
 • Pin

Jelliffe DB, Jelliffe EFP., Menselijke melk in de moderne wereld: psychosociale, voedings-en economische betekenis. Oxford: Oxford University Press, 1978.Lawrence R and Lawrence R. Breastening: a Guide for the Medical Profession, 5th ed. St. Louis: Mosby, 1999.

delen is zorgzaam!

168shares
 • Share
 • Tweet
 • Pin


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *