Things to bear in mind with bear meat

0 Comments

Back to Black Bear

dingen om in gedachten te houden met bear meat

Deel dit artikel

alle Fotocredits: Josh Kirchner

als er één dier is waar ik de meeste moeite mee heb om tags op te vullen, dan zijn het zwarte beren. Ik heb het niet eens over de anti-jacht gemeenschap. Dat is een heel andere bal was. Vaak zijn het collega-jagers die me dingen vertellen als: “Wat heb je ermee gedaan? Je kunt geen beer eten.,”Elke keer als ik zoiets hoor, krimp ik ineen. Echter, zodra ik deze mensen opleid over hoe goed berenvlees echt is, zingen ze een ander deuntje. Ze kunnen ‘ t weerstaan als ik ze vertel over recepten die ik gebruik en hoe ze niet in staat zijn om het verschil tussen beer en rundvlees te vertellen. Dat is iets waar ik ook dag en nacht bij zal zijn. Als het op de juiste manier wordt verzorgd en bereid, is berenvlees uitzonderlijk.

Hier zijn enkele dingen om “in gedachten te houden” met wat ik denk dat het meest verkeerd begrepen vlees is.,

In het veld care

we hebben dit allemaal tot op zekere hoogte gehoord. Het geheim van goede tafelprijzen begint niet in de keuken, maar in het veld. Beren hebben een mooie dikke huid op zich en als je het niet tijdig verwijdert, riskeer je het welzijn van dat kostbare vlees. Houd dit in gedachten op alle berenjachten, maar vooral tijdens vroege herfstjachten wanneer het vrij warm kan zijn. Ik heb eerder de fout gemaakt om niet snel genoeg bij een neergestorte beer te komen. Het was niet mooi toen ik het vlees thuis had., Dat was een harde les en een die je hopelijk nooit tegenkomt. Op de top van het krijgen van de huid af, vlees gevierendeeld en opknoping, moet je het vet af te nemen. Vaak, tijdens de val ben ik villen niet alleen huid, maar vet. Er kunnen een paar centimeter op dat vlees rusten, waardoor het vlees bijna onzichtbaar is van het oppervlak. Haal zoveel mogelijk van dat vet af in het veld, zodat je het niet thuis hoeft te doen. Ik gebruik die regel voor alle vlees van wild, niet alleen beren. Wildvet is anders dan dat van rund-of varkensvet en kan de smaak helemaal bezoedelen.,

berenvet

een kanttekening over berenvet. Zodra je het vet van het vlees scheidt, voel je vrij om wat van dat spul mee naar huis te nemen. Je kunt dat vet omzetten in bakolie en het gebruiken om allerlei dingen te maken. Koekjes, taarten, enz. Ik heb dit nooit zelf gedaan, maar heb vrienden die het met veel succes hebben gedaan.

in de keuken

zodra u thuis bent, is het tijd om te beginnen met het verwerken en verpakken van uw berenvlees. Net als toen je in het veld was, zorg ervoor dat je thuis al het vet van de beer haalt., Er lijkt altijd wat verborgen vet te zijn dat ik miste in het veld. Breng ook de tijd door met het verwijderen van hard bindweefsel. Als je dat eenmaal gedaan hebt, is het tijd om uit te zoeken wat je met dit spul wilt doen. Met hert of eland, denk ik dat de meesten van ons zwaar op onze steaks gaan leunen. Met beren, ga ik adviseren dat je zwaar leunt op je gebraad en grind. De rugbanden van de beer zorgen wel voor een aantal goede steaks, maar je moet het goed koken, in tegenstelling tot hert of eland. Daarover later meer., Om deze reden zal ik mijn rugbanden in steaks snijden, grote stukken voor gebraad bewaren en de rest malen. U kunt ook kubus up die gebraad en ze gebruiken voor berenstoofpot, dat is fantastisch. Nu is het tijd om het in te pakken. Om een lange levensduur aan te moedigen, zal ik eerst elk stuk vlees heel strak in plastic wikkelen. Hoe meer lucht je eruit kunt krijgen, hoe beter. Van daaruit stop ik dat in een vacuümzak en verzegel het. Door dit proces te doorlopen, heb ik nog nooit vlees in de vriezer laten bederven. U kunt controleren of een ander groot artikel over dit proces hier.,

voor zover het koken van dit vlees, zal ik u vertellen dat Beer schittert in langzaam gekookte gerechten. Dit zijn een paar taaie dieren, daarom adviseerde ik om geen steaks te snijden anders dan van de backstrap. Dingen zoals chili, tamales, geraspte beer, hamburgers, taco ‘ s en stoofpot gaan je meer en meer van berenvlees laten houden. Zolang je het niet benadert, denkend dat het op hertenvlees lijkt, komt het goed. Vergeet niet: ze zijn gewoon een ander dier.,

trichinose

Hier is dat enge woord dat velen van jullie waarschijnlijk hebben gehoord als het gaat om het eten van beren. Trichinose is iets waar we al geruime tijd mee te maken hebben. Het is de reden dat je oma altijd “te gaar” dat varkensvlees voor de feestdagen. Deze parasiet wordt vaak gevonden bij dieren die andere dieren of aas consumeren. Het is een vervelende infectie die niemand van jullie ooit zou moeten willen een deel van en is gemakkelijk te voorkomen. Het enige wat je hoeft te doen is je vlees koken tot het goed gaar is., Een vleesthermometer wordt je beste vriend hier. Een veilige vuistregel die ik gebruik is 170 graden. Wikipedia stelt dat trichinose wordt gedood bij 165 graden in ongeveer 15 seconden. Ik kies altijd voor de hogere kant en heb nooit een probleem gehad.

Het doden van deze kleine wormen is precies de reden waarom een beer in een soort crockpot zo zinvol is. Bijvoorbeeld, als je het maken van een geraspte beer gebraden, dat vlees isn ‘ t gaat goed versnipperen totdat het raakt 200 graden aan de binnenkant. En dat is na het koken voor ongeveer acht tot negen uur., Je kunt er zeker van zijn dat je niet zo ziek wordt. Waar het op neerkomt? Ik zou het T-Woord je niet laten afschrikken om een beer op te eten. Het heeft je niet afgeschrikt om varkensvlees te eten, toch?

om het allemaal samen te vatten

Ik hoop dat je je nu een beetje beter voelt over berenjacht en gebruik maken van het geweldige eiwit dat ze bieden. Niet alleen is het vlees geweldig, berenjacht is gewoon leuk., Het is een geweldige kans om uit te komen in het voorjaar en strek je benen uit of hoofd uit in de herfst als je niet hebt getekend dat eland tag je”ve gewacht. Ik was verslaafd aan berenjacht na de allereerste jacht die ik ooit deed. Een beer zien was adembenemend. Toen dat eenmaal gebeurd was, was het allemaal voorbij, en sindsdien hebben ze mijn aandacht. Kijken hoe ze zigzaggen hun weg langs een bos verstikte heuvel is betoverend. Meestal kan het land waarin ze leven in één woord worden beschreven: episch. Dit brengt mij bij mijn laatste punt over beren. Avontuur wordt altijd verwacht., Ik denk dat dat iets is dat we allemaal nodig hebben en de berenjacht biedt er veel van.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *