wat te doen als u de nagels van uw Pup een beetje te kort trimt

0 Comments

inhoudsopgave

wat te doen als ik de nagels van mijn hond te kort trim en op de quick druk?

dus u bent op zoek naar hoe u het bloeden van een nagel van een hond kunt stoppen? Nou hier zijn de algemene stappen om te voorkomen dat de nagel van uw hond bloedt als u de quick raakt tijdens het trimmen:

1. GEEN PANIEK. Het komt wel goed.
2. Doe een stollingsmiddel op de nagel, zoals styptisch poeder.
3., Plaats een klein verband op het gebied om het schoon te houden en verder letsel of infectie te voorkomen.
4. Zorg ervoor dat uw pup geen druk op hun poot gedurende ten minste 30 minuten na de behandeling.
5. Als het langer dan 30 minuten blijft bloeden, neem dan contact op met uw dierenarts om te zien of een andere behandeling nodig is.

nagelknippen is een belangrijk onderdeel van de reguliere verzorging van een hond. Als de nagels van uw hond te lang worden, kunnen ze breken, wat pijnlijk is en soms leidt tot infectie. Echter, het snijden van de nagels van een hond kan een lastige inspanning., Snijd de nagels van een hond te kort en je hebt waarschijnlijk geen blije pupper aan je handen. Als je de nagel van je hond te kort snijdt, raak je de” quick”, oftewel waar de bloedtoevoer zich bevindt. Dit is super gebruikelijk, vooral als hun nagels zijn donker (met lichte, kunt u zien waar de snelle start).

als je de quick, don ‘ t fear! Hier zijn een paar stollingsmiddelen te gebruiken om het bloeden veilig te stoppen.

maïszetmeel + watermengsel

Maak een pasta door maïszetmeel en water samen te mengen. Gebruik vervolgens een Q-tip om op de nagel aan te brengen., Veeg het bloed niet weg, de pasta zal helpen stollen en het bloedvat genezen. Laat de pasta een paar minuten op de nagel en voeg een andere laag toe als dat nodig is. (*Hint: als u geen maïszetmeel heeft, zijn meel en zuiveringszout ook effectief bij het maken van een pasta)

Styptisch poeder of Pen

Styptisch poeder en pennen zijn speciaal samengesteld voor huisdieren. Ze bevatten zilvernitraat, dat is het meest effectieve product voor het stoppen van hond teennagel bloedingen., Breng styptisch poeder aan op het gebied door de teennagel in het poeder te steken en een papieren handdoek op de nagel te drukken om lichte druk aan te brengen. Gebruik een styptisch potlood door de punt te bevochtigen en tegen de bloedende nagel te rollen. Met elk van deze methoden, uw huisdier kan een beetje steken voelen, dus wees je ervan bewust in het geval ze wegrukken. Het kan nodig zijn om opnieuw toe te dienen om de bloeding te stoppen als ze te snel bewegen en de wond opnieuw openen.

stuk zeep

zorg ervoor dat het een milde formule is, omdat het ook helpt bij het desinfecteren., Maak de zeep licht nat en duw de bloedende nagel van uw hond stevig in de staaf en houd hem daar ongeveer 5 minuten. Als de zeep dunner is, kunt u proberen het helemaal door te duwen aan het einde, zodat de zeep aan de nagel blijft plakken en het bloed helpt stollen. Als de zeep van de nagel valt, probeer het dan opnieuw.

kaliumpermanganaat

kaliumpermanganaat is een poeder dat bestaat uit helderpaarse kristallen en is de voorkeursmethode van dierenartsen om het bloeden van nagels te stoppen. Het dient ook als ontsmettingsmiddel en is te vinden in online winkels., U heeft de kaliumpermanganaatkristallen, water en een wattenstaafje of wattenstaafje nodig. Bevochtig de punt van het katoen in water zodat de kristallen eraan blijven plakken. Druk het doekje op de quick en houd het 30 seconden vast. Wanneer u het katoen verwijdert, moet de quick stoppen met bloeden.

FYI …

De meeste stollingsstoornissen worden veroorzaakt door te verlegen te zijn om het middel met de juiste druk aan te brengen. Je kunt het niet gewoon deppen, je moet het vasthouden en erop drukken zodat het het bloed absorbeert aan het einde van de quick, wat op zijn beurt de wond helpt stollen.,

zorg er ook voor dat uw pup geen druk uitoefent op hun poot gedurende ten minste 30 minuten daarna, en verbind het om het schoon te houden en verder letsel of infectie te voorkomen.

eindelijk, geen paniek! Het is belangrijk om altijd kalm te blijven.

honden kunnen je emoties lezen, dus als je flipt, is er een goede kans dat zij dat ook doen. Soms kan het eruit zien als een echte puinhoop, maar in het algemeen snijden quicks bloeden niet te veel, en met de juiste stollingsmiddel en druk, stoppen vrij snel., (Echter, als na 30 minuten, kunt u niet krijgen van uw hond nagel te stoppen met bloeden, moet u uw dierenarts te raadplegen of neem ze in voor een bezoek).

Als u uiteindelijk de snelle, uw hond kan een beetje leery van toekomstige nagel trims. Echter, met een beetje positieve versterking en geruststelling van u, kunnen ze de slechte ervaring te overwinnen. Ook kan een paar steekpenningen tijdens het proces (zoals een lepel pindakaas) nooit kwaad. In het algemeen, als u zich niet comfortabel voelt bij het trimmen van de nagels van uw hond zelf, dat is helemaal prima!, Je hebt het kantoor van je dierenarts doen, of neem ze mee naar een groomer beacuse hond nagel bloeden is niet leuk voor iedereen die betrokken is!

bekijk deze artikelen voor meer informatie!

wat te doen met het haar van uw hond … daar beneden

De beste Nagelmolens voor honden

beschermd: wat te doen als uw hond een hartruis heeft

wat te doen als mijn Puppy kotst

DIY: alles wat u nodig hebt om uw hond thuis te verzorgen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *