35 fenomenale kanker Tatoeages

0 Comments

We zijn allemaal geboren met een aantal aangeboren kwaliteiten in ons en er wordt gezegd dat deze het resultaat zijn van het zonteken dat ons regeert. Volgens astrologie heeft een persoon met een bepaald zonneteken bepaalde eigenschappen die een resonantie vinden met het symbool dat het genoemde zonneteken vertegenwoordigt. Er zijn mensen die graag hun zonnetekens dragen als tatoeages op hun lichaamsdelen om hun zonnetekens weer te geven. Als we spreken van het vierde sterrenbeeld, d.w.z., de kreeft, krab is het schepsel waarmee mensen geboren onder dit zonneteken zijn verbonden. De krab heeft een taaie buitenwand, maar een zachtere binnenkern en kankercellen zijn alleen zo.

geregeerd door de planeet maan, vertegenwoordigt dit zonneteken het waterelement. Dus, kanker tatoeages zijn gemaakt van de symbolen die de bovengenoemde kwaliteiten verbeelden. Krab is het meest populaire symbool voor tatoeages. Afgezien van dit, de kanker glyph (twee interlacing klauwen), 69 nummer, maan, sterren en golven zijn populaire tattoo ideeën voor het vertegenwoordigen van de kanker zon teken., Als je een canceriaan bent en op zoek bent naar een tatoeage, kijk dan eens naar dit bericht dat we hebben gemaakt voor mensen zoals jij. Het geeft geweldige ideeën om een perfecte kanker tattoo te krijgen.

als je dit artikel leuk vindt, ben je misschien geïnteresseerd in enkele van onze andere artikelen over Virgo Tattoos, Zodiac Tattoos, knokkel Tattoos en Hand Tattoos

.

Cancer Crab

Dit kankersymbool is zwart en blauw en heeft een amusant tintje dat er heel schattig uitziet.,

Cancer Crab

Cancer Tattoos – schattig Ontwerp

door de combinatie van het 69-symbool en het krablichaam is een mooi tattoo-stuk tevoorschijn gekomen dat het sterrenbeeld voorstelt.

Schattig Tattoo Ontwerp

enkel Tattoo

De krab, die het kankersymbool vasthoudt, symboliseert het feit dat mensen geregeerd door dit zonneteken zeer dicht bij hun familie en vrienden staan.

Enkeltattoo

Schattige Kankertatoeage

Het symbool van kanker, samen met sterren, achter het oor, vertegenwoordigt het sterrenbeeld donkere ster dat geassocieerd is met het sterrenbeeld.,

Schattige Kankertattoo

Armband Tattoo

Deze man heeft een basisarmband gedragen, samen met een kankersymbool om zijn onderarm als een indicatie van zijn zonneteken.

Armband Tattoo

natte kanker Tattoo

roze en grijze krab, zwemmend in het water, zorgt voor een fantastisch tattoo ontwerp dat ook het basiselement van dit zonneteken vertegenwoordigt.,

natte kanker Tattoo

mijn dierenriemteken Tattoo

Canceriaanse krab glyph, gesneden op de hand met kleine sterren creëert een romantisch stuk dat is een van de kenmerken van een canceriaan.

mijn dierenriemteken Tattoo

Nape Tattoo

de twee met elkaar verweven klauwen die de krab voorstellen, zittend op de achterkant van de nek, met sterren symboliseert de dromerige aard van de persoon.,

Nape Tattoo

strijd tegen kanker

deze drager met het teken kankerzon overwon de strijd tegen de ziekte en overleefde de beproeving en deze tatoeage is een symbool van beide.

vechten tegen kanker

Hoofdtattoo

het ontwerp van de krab, gesneden op het geschoren hoofd, is voor het astrologische teken van de man die hij wil pronken.

Hoofdtattoo

Kalftattoo

Dit is een prachtig tribaal ontwerp met het 69-symbool dat de kanker en hun dromerige aard voorstelt en dat hen altijd bezig houdt met verbeelding.,

Kalftattoo

eenvoudige Krabtattoo

Het 69-getal vertegenwoordigt de krab en wordt door velen gekozen als een astrologisch tattoo-ontwerp vanwege zijn eenvoud.

eenvoudige Krabtattoo

Onderarmkankertattoo

kankerpatiënten staan bekend als emotionele wezens en dragen hun gevoelens op hun mouwen en daarom ziet deze onderarmtattoo er goed uit.

Onderarmkanker Tattoo

Loving Memory Tattoo

De man kreeg deze tatoeage, op zijn arm, ter nagedachtenis aan haar moeder die geregeerd werd door het kankerteken.,

Loving Memory Tattoo

Arm Cancer Tattoo

De krab heeft een taaie buitenkant en een zachte binnenkant die ook het kenmerk is van een persoon geregeerd door dit teken, weergegeven als een tatoeage.

Arm Cancer Tattoo

Interlacing claws Tattoo

het makkelijkst te krijgen en het meest nuchtere symbool, dit ontwerp van de kankertattoo is een favoriet van velen.

Interlacing claws Tattoo

My Cancer Zodiac Sign

de drager heeft deze tatoeage met zwarte inkt zelf ontworpen die zijn zonneteken verkondigt en er schattig uitziet.,

My Cancer Zodiac Sign

Polstattoo

vet kankersymbool, gesneden op de pols met zwarte inkt, is een charmant portret.

Polstattoo

Rugkankertattoo

De krab die zich graag in zijn schelp terugtrekt en een huiselijk wezen is, vertegenwoordigt de mensen geregeerd door dit zonneteken.

Rugkankertattoo

Kankerstertattoo

deze tatoeage vertegenwoordigt het krabconstellatie bekend als de donkere ster en mensen met dit zonneteken hebben ook een donkere zijde.,

Cancer Star Tattoo

Schoudertattoo

verbluffend tattoo ontwerp met tribal boventonen en het Kreeft zodiac symbool erin.

Schoudertattoo

Gabriel ‘S Zodiak

Kankertattoo met aartsengel Gabriel’ s sigil als de engel wordt geassocieerd met maan, water, emoties en vrouwelijke kant van de natuur..,

Gabriel ‘ s Zodiac

Lovely Calf Tattoo

De man heeft een ontroerende tatoeage met de symbolen van het zonneteken van zijn vrouw en zichzelf in het oneindigheidssymbool

Lovely Calf Tattoo

Cancer Tribal Tattoo

intelligente kankertattoo met de tribale zon rondom het 69-symbool dat het verlangen naar roem en prestatie symboliseert.

Cancer Tribal Tattoo

onderrug Tattoo

het meisje liet haar dierenriemteken tatoeëren op de onderrug samen met een rood Geknoopte ontwerp om het kankersymbool een esthetische touch te geven.,

onderrug Tattoo

klein dierenriemteken

een grote lotusbloem met het kankersymbool in het centrale deel symboliseert de huiselijke en plakkerige aard van de kankercellen.

klein sterrenbeeld

beroemde Cancer Zodiac Tattoo

vet ontwerp dat bestaat uit in elkaar grijpende klauwen die eenvoudig is, maar een gedurfde touch heeft en de drager altijd herinnert aan zijn trekken als een canceriaan.,

beroemde kanker Zodiak Tattoo

kanker Tattoo bovenrug

nuchtere kanker tattoo gemaakt met het 69 nummer op de bovenrug van het meisje is een symbool van gehechtheid waarvan bekend is dat mensen aan dit zonneteken bezitten.

kanker tatoeage bovenrug

Cool pols tatoeage

De man draagt zijn sterrenbeeld op zijn pols, wat een favoriete plek is voor het dragen van het 69 kanker symbool.

Cool pols Tattoo

Zodiac Arm Tattoo

Kankersymbool tattoo gedaan met sobere kleuren die de verzorgende aard van de kankercellen weergeeft.,

Zodiac Arm Tattoo

Sweet Cancer Tattoo

de moeder kreeg dit kanker symbool samen met kersenbloesem bloemen om de geboorte van haar tweeling die werden geboren onder dit zonneteken symboliseren.

Sweet Cancer Tattoo

heup Tattoo

de drager wil zijn zodiac tattoo in een privé ruimte houden die past bij de aard van kankercellen.

Heuptatoeage

Creatieve Rugtatoeage

belettering tattoo gesneden samen met kleine kanker symbool en wijnstokken ziet er anders en elegant ook.,

Creative Back Tattoo

Cancer Zodiac Tattoo

maan is de heersende planeet van de cancerianen en deze tatoeage toont hun humeurige aard beïnvloed door de veranderende fasen van de maan.

Cancer Zodiac Tattoo

Cancer Tattoo On Chest

“Home is where the heart is”, deze lijn symboliseert het best de cancerians en symbool tattoo gedragen op de borst is gewoon perfect.

kanker tatoeage op de borst


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *