wat te verwachten

0 Comments

vraagt u zich af wat te verwachten wanneer u aankomt bij hedonisme II?

verwacht een persoonlijk paradijs waar u kunt verkennen en genieten van al uw hedonistische verlangens. Een plek die voelt als een tweede huis, compleet met een vriendelijk, behulpzaam personeel dat klaar staat om u te helpen als u ontdekt alle sensuele geneugten Hedonism II te bieden heeft.

als meester van uw eigen domein, bent u vrij om zo mild of zo wild te zijn als u wilt. Geniet van alle allure die het leven te bieden heeft., Prikkel al uw zintuigen van de geur van een frisse zeebries tot de smaak van een favoriete top-shelf cocktail. Geniet van de decadentie van gastronomische maaltijden gemaakt door bekroonde chef-koks. Voel het kussenzachte zand onder je tenen, de schitterende zon die je omhult en verwarmt met zijn gloed en geniet van het panoramische uitzicht op Jamaica ‘ s wereldberoemde 7-mijl strand dat grenst aan ons onlangs gerenoveerde resort.,verwacht All-Inclusive Gourmet Dining en Premium Cocktails

Hedonism II heeft vele prijzen gewonnen voor zijn keuken, en geen enkel ander all-inclusive resort in Jamaica kan het aantal premium merken dat hier wordt geserveerd, vergelijken. Onze wereldklasse dineren omvat verschillende open bars, drie specialiteiten-cuisine restaurants, grills aan het strand en een buffet-stijl eetterras.

verwacht onbeperkt plezier te hebben, op jouw manier!

Hedonism II is ‘ s werelds meest iconische speeltuin voor volwassenen., Het is een plek waar mensen van over de hele wereld komen om hun fantasieën uit te leven in een sensueel geladen omgeving. Of u nu wilt vertragen voor wat R&R in de spa of het tempo wilt opvoeren met wat spelletjes en entertainment, onze talloze voorzieningen zoals volleybal, duiken, snorkelen en tennis zorgen ervoor dat u plezier heeft, of u nu in het water of op het land bent.

verwacht naakte mensen te zien

Hedonism II is een lifestyle-vriendelijk, kleding-optioneel strandresort waar je kunt doen wat je wilt wanneer je wilt., Onze eetruimtes vereisen kleding, maar als u het allemaal wilt uittrekken op ons strand of zwembad, ga er dan voor. Als je liever een beetje dekking, dat is absoluut prima, ook.

aan het eind van de dag is het leven te kort om op genoegens te wachten. Krijg die diepe kussen, verbazingwekkende ervaringen en middernacht zwemmen, of hete, wellustige ontmoetingen terwijl je kunt. Herinneringen van alles zal een twinkeling aan je oog te brengen en hebben iedereen raden over waar je ging op vakantie.

verwacht de kans om te genieten van onze speelkamer

Ja, de geruchten zijn waar. We hebben een speelkamer. Het heet de Romping Shop., Het is een omgeving puur ontworpen voor plezier en spel, een plek voor u om uw diepste verlangens te ervaren in een decadente, exotische omgeving. Stel je zachte verlichting voor, wit stromend gordijnen, zachte donzige kussens op bedden omringd door watervallen-perfect om sterren te kijken door het open dak. Het is een intieme sfeer, zwoel, sexy en mooi.

verwacht de vakantie van je leven

Er is een reden dat onze gasten keer op keer terugkomen., Onze pressure-free, no-oordeel, genotzoekende utopia is een klein stukje hemel op aarde waar mensen van over de hele wereld samenkomen met het simpele verlangen om plezier na te streven en het leven ten volle te leven. Tussen de kans om geweldige herinneringen te maken met nieuwe levenslange vrienden en onze niet aflatende toewijding aan eersteklas gastvrijheid en superieure 5-sterren service, kunt u er zeker van zijn dat u de vakantie van uw leven hebt! Geloof ons niet op ons woord, kijk wat onze gasten zeggen over een verblijf in Hedo.

meer weten?, Wilt u nog wat extra tips en trucs, voor u aankomt en tijdens uw verblijf?

bezoek onze Tips Voordat u aankomt en Hedonism Resort FAQ voor meer informatie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *