Websites waar kinderen boeken kunnen maken

0 Comments

succes en plezier beleven met schrijven is iets wat we allemaal willen voor onze groeiende leerlingen. De computer of tablet kan een geweldig hulpmiddel zijn om kinderen te laten schrijven. Hier zijn enkele websites waar kinderen digitale boeken kunnen maken. Ik adviseer altijd toezicht voor volwassenen wanneer kinderen het Internet gebruiken, maar afgezien van veiligheidskwesties, kunnen onze kinderen veel leren van het uitvoeren van deze activiteiten!,

voor meer boek-en leesideeën kunt u zich aanmelden voor onze Scholastic Parents newsletter.

1. Storyjumper is een geweldige website waar kinderen verhalen kunnen lezen die zijn geschreven door andere kinderen, maar ook hun eigen boeken kunnen maken en publiceren. (Voor een open-ended, tactiele ervaring, probeer deze 3 Bitty Books set, die wordt geleverd met drie lege boeken die kunnen worden gevuld met de gedachten en creaties van uw kind. Hij kan gedichten schrijven, strips tekenen, een plakboek maken-wat zijn hart maar wil!)

2. Little Bird Tales is een site die kinderen aanmoedigt om verhalen en kunstwerken van hun eigen te maken., U kunt de bestaande tekeningen van uw kind uploaden, of kinderen kunnen het kunstblok gebruiken om iets nieuws te maken. Het is gratis om te proberen, en niet te duur voor een premium account.

3. Storybird is zo leuk! Er is veel prachtig kunstwerk van volwassen illustratoren beschikbaar, en leden kunnen deze werken gebruiken om hun eigen verhalen te illustreren. Kijk eens naar mijn eigen monster storybird.

4. ToonDoo is een geweldige website waar jonge mensen hun eigen cartoons en strips kunnen maken door het manipuleren van illustraties, tekstballonnen, tekst en sjablonen., Het heeft een boek-maken functie waar u uw gemaakte strips kunt compileren in een boek. Voor meer informatie, lees over het maken van een boek bij ToonDoo op mijn blog. En voor een offline gids voor het maken van je eigen stripboek of graphic novel, How to Make Awesome Comics by cartoonist Neill Cameron is gevuld met alles wat uw kind moet weten — van de basis van het maken van een strip tot meer geavanceerde lessen over het maken van de perfecte schurk en het maken van tekst en illustraties samen.

Maak contact met Susan Stephenson in het boek Chook.

wilt u meer activiteiten en ideeën lezen?, Meld je aan voor onze nieuwsbrief van Scholastic Parents.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *