Your Guide to Becoming a Surrogate

0 Comments

vrouwen die zich ooit afgevraagd hebben hoe een surrogaat moeder te worden in Californië zijn geroepen om iets verbazingwekkends te doen voor mensen die hebben gewacht om ouders te worden! Een surrogaat moeder zijn in Californië is een ongelooflijke manier om anderen te helpen op een manier die niemand anders kan., Deze zeven stappen zullen je helpen om te leren hoe je een surrogaatmoeder bent in CA, zodat je kunt beslissen of het de juiste weg is voor jou:

Stap 1: Kies ervoor om jezelf te committeren aan draagmoederschap

niet iedereen is de juiste kandidaat om surrogaatmoeder te worden in Californië. Er is een ongeveer jaar durende inzet betrokken bij het worden van een surrogaat, en die inzet betreft je lichaam, hart, geest, tijd en energie. Je hele familie zal er ook bij betrokken zijn. Als je getrouwd bent, zal uw echtgenoot nodig hebben om hun betrokkenheid bij uw draagmoederschap beslissing te bevestigen om een paar redenen., Ze moeten wettelijk erkennen dat ze geen ouderlijke aanspraken hebben op een kind dat je zou dragen voor de beoogde ouders, en ze zullen ook belangrijk zijn voor het ondersteunen van u emotioneel tijdens uw draagmoederschap reis.

een vraag die vaak wordt gesteld door sommige vrouwen die overwegen surrogaat te worden in CA is: “hoeveel krijgt een surrogaat betaald in Californië?”Of,” hoeveel verdient een draagmoeder in Californië?,”Hoewel betaald draagmoederschap in Californië legaal is en standaardpraktijk om surrogaten redelijk te compenseren voor de tijd die ze investeren en de offers die ze maken, is surrogaatcompensatie meestal niet de belangrijkste motivatie voor vrouwen die Californië surrogaatmoeders willen zijn.

voor de meeste surrogaten is het belangrijkste doel om mensen te helpen ouders te worden. Dit maakt hen een uitstekende kandidaat voor draagmoederschap. Als compensatie je primaire doel is en je alleen bezorgd bent over hoeveel surrogaatmoeders verdienen in Californië, dan moet je je surrogaatbeslissing heroverwegen., Als je eerste vraag is: “hoeveel verdienen surrogaten in Californië?”Dan ben je misschien geen ideale kandidaat om surrogaat te worden in CA.

Stap 2: Kies het type draagmoederschap en de Draagmoederprofessional

als je klaar bent om je aan het draagmoederproces te verbinden en surrogaat te worden, heeft Californië twee soorten draagmoederprofessionals:

traditioneel draagmoederprofessionals:

traditioneel draagmoederprofessionals is niet specifiek behandeld in de Californische wet, wat betekent dat het niet specifiek verboden is., Dit is echter de minder voorkomende vorm van draagmoederschap, omdat u de biologische moeder van het kind zou zijn, en er zijn verhoogde juridische en emotionele risico ‘ s met deze methode van draagmoederschap. Via IVF of intra-uteriene inseminatie, zou een vruchtbaarheidskliniek je eigen eicel combineren met sperma van een donor of een beoogde vader. De meeste draagmoederprogramma ’s en bureaus zullen de traditionele draagmoeders niet voltooien vanwege het potentieel voor risico’ s en complicaties.

draagmoederschap:

draagmoederschap is legaal in Californië, en het proces is goed gereguleerd en welkom., Het is de voorkeursmethode van draagmoederschap, omdat je niet biologisch verwant zou zijn aan het kind dat je zou dragen voor de beoogde ouders. Een embryo zou worden gemaakt door in vitro fertilisatie met een ei en sperma van donoren of beoogde ouders, en vervolgens overgebracht naar uw baarmoeder.

Het is altijd aan te raden dat je door een professional gaat en niet alleen de beoogde ouders zoekt zonder bescherming., Er zijn twee verschillende soorten surrogaatprofessionals waaruit u kunt kiezen om u door de complexe processen te leiden:

Surrogaatbureaus:

ze matchen u met vooraf gescreende beoogde ouders en bieden u de meeste, zo niet alle, diensten die nodig zijn om het California surrogaatproces volledig te voltooien. Zij over het algemeen behandelen het hele proces voor u.

Surrogaatadvocaten:

zij vervolledigen de juridische elementen van het CA-surrogaatproces., Ze bieden meestal geen zoek-of matchingdiensten, maar ze kunnen vaak advies bieden voor het zoeken naar potentiële beoogde ouders.

Stap 3: Voltooi de Screeningvereisten om surrogaatmoeder te worden in CA

zodra u hebt vastgesteld hoe u verder wilt gaan, moet u ervoor zorgen dat u voldoet aan de surrogaatmoedervereisten., De eisen van Californische surrogaatprofessionals kunnen enigszins variëren, maar de meeste vereisten waaraan u moet voldoen zijn:

gezondheid

om in aanmerking te komen voor surrogaatbanen, moeten Californische sollicitanten een medisch screeningsproces voltooien en voldoen aan de gezondheidseisen van hun professional. Deze vereisten omvatten typisch het hebben van een BMI van ongeveer 19-33, bevallen minstens één keer zonder zwangerschapscomplicaties, die rook – en drug-vrij en meer zijn. U kunt hier meer leren over de gezondheidseisen die nodig zijn in het proces om een surrogaatmoeder in CA te zijn.,

wettelijk

Er zijn verschillende wettelijke vereisten die deel uitmaken van het leren hoe je een Zwangerschaps surrogaat wordt in CA. Deze vereisten omvatten het zijn van een permanente inwoner van de VS, het niet ontvangen van een overheid financiële steun en meer. Meer informatie over het juridische proces van hoe je een surrogaat moeder in Californië hier.

emotioneel

een zwangerschapsdrager zijn in Californië impliceert ook een psychologisch screeningsproces om er zeker van te zijn dat je mentaal en emotioneel voorbereid bent op het draagmoederproces., Een belangrijke voorwaarde voor het zijn van een surrogaat is het hebben van sterke steun thuis van mensen die uw streven naar uw draagmoederschap doel te ondersteunen. Leer hier meer over hoe je een ondersteuningssysteem maakt en hoe je een draagmoeder in CA wordt.

Stap 4: Kies de beoogde ouders die u wilt dragen voor

een van de meest opwindende en belangrijke stadia van het leren hoe je een surrogaatmoeder wordt in Californië is het vinden van de juiste beoogde ouders om samen te werken. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.,

surrogaten die met een agentschap werken, krijgen profielen te zien van wachtende paren die zij zouden kunnen dragen. Surrogaten die al iemand kennen die ze willen dragen, moeten gewoon coördineren met een surrogaatprofessional voor de juridische en medische stadia van het proces. Surrogaten die werken met een advocaat en worden steeds een surrogaat zonder een agentschap in CA zullen zoeken naar beoogde ouders op hun eigen door middel van persoonlijke netwerken, online advertenties, enz.,

Stap 5: voltooi het wettelijke Draagmoedercontract

nadat u bent vergeleken met de beoogde ouders, maar voordat u met het medische proces begint, moet u een draagmoedercontract opstellen. Surrogaten en beoogde ouders zullen elk hun eigen juridische vertegenwoordiging nodig hebben om ervoor te zorgen dat ieders rechten gelijkelijk worden verdedigd. Een draagmoederschap contract details dingen zoals compensatie, de wettelijke ouderlijke rechten voor de beoogde ouders, hoe iedereen zou willen om verder te gaan in het geval van zwangerschap complicaties of andere onvoorziene omstandigheden en meer.,

wanneer iedereen tevreden is met een definitieve versie van het contract, kunt u verder gaan met de volgende stappen om surrogaat te worden in CA.

Stap 6: voltooi de Embryotransferprocessen

de gezondheidseisen en medische screenings waaraan potentiële surrogaten moeten voldoen zorgen ervoor dat u gezond genoeg bent om de noodzakelijke vruchtbaarheidsbehandelingen, hormonen en geneesmiddelen te voltooien die leiden tot een embryotransfer.

Embryotransfers vinden plaats in een vruchtbaarheidskliniek die is overeengekomen in uw draagmoederscontract, waar surrogaten soms naartoe moeten reizen., De beoogde ouders zullen, indien nodig, de reiskosten dekken. Na de procedure moet u een paar uur in de kliniek rusten en daarna een paar dagen rustig aan doen om het embryo succesvol te laten implanteren.

Het kan verscheidene cycli van embryotransfers duren voordat een gezonde zwangerschap optreedt. Wanneer een arts dit echter bevestigt, kunt u regelmatig prenatale zorg ontvangen van uw eigen OBGYN en kunt u met de beoogde ouders blijven communiceren over de groei van hun baby gedurende uw zwangerschap.,

Stap 7: verwelkom de Baby met de beoogde ouders!

ongetwijfeld is het meest lonende en opwindende moment om surrogaat te worden in CA wanneer je de beoogde ouders voor het eerst samen kunt brengen met hun baby. Meestal zullen je beoogde ouders naar je toe reizen als je gaat bevallen. Wanneer u uw draagmoederschap contract, kunt u uw favoriete geboorteplan te bespreken met de beoogde ouders, zodat u allen weet hoe de laatste paar momenten van uw draagmoederschap zwangerschap in Californië zal gaan en wat te doen.,een van de meest unieke vervullende ervaringen die een vrouw kan hebben is het geven van het ouderschap aan iemand anders door een surrogaat te worden in Californië. Voor veel mensen is draagmoederschap een manier om samen te komen over het gemeenschappelijke doel van het creëren van gezinnen.

neem nu contact op met een CA surrogaatprofessional om meer te leren over hoe je surrogaatmoeder wordt in Californië.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *